Arama sonuçları: *

• Users: Leonidax
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Leonidax

WD black digital sn770 1tb ssd nasıldır ?

Merhabalar dostlar 3500e WD black sn770 SSD buldum. Genel olarak oyun ve projelerini depolama için kullanacagim. Sizce alınır mı iyi midir? ? Satıcı 1 yıl kullanmış harici olarak 2tb yazma ve okuma değeri. Sağlık değeri de yüzde 100 sizce değer mi almaya ?
  2. Leonidax

Kingston kc3000 512gb m2 ssd 2445tl (Amazon Depo)

Dostlar çok sıcak fırsat değil biliyorum ama belki ihtiyacı olan vardır diye paylaşayım dedim. Amazon depo ürünlerinde amazon kendi 1 yıl garanti veriyor ve beğenmezseniz diye 30gün koşulsuz şartsız iade hakkı var diye biliyorum...
  3. Leonidax

Spigen powerbank çalışmıyor ?

Merhabalar arkadaşlar amazondan 400tlye spigen 10000mahlik powerbank aldım fakat tüm gece şarja bıraktım ama bir nokta bile artmamis gözüküyordu sadece 1 nokta full yanıyordu yanipta sonmuyor. Bu powerbanki kullananlar yardımcı olursa sevinirim ona göre iade islemlerini baslaticam...
  4. Leonidax

2-3k bütçe arası Bluetooth kulaklık onerisi

Merhabalar dostlar aktif olarak Galaxy buds fe kullaniyordum fakat garantiye gönderdim arızası yüzünden garantiden gelen üründe arıza verdi 1. Saatinde sırf o yüzden üründen tiksindim. 2 3k bütçe arasına kulakici Bluetooth kulaklık önerir misiniz. Bass odaklı bir tane olursa güzel olur.
  5. Leonidax

Samsung buds fe iade hakkında

Merhabalar dostlar 2025 Mayıs ayında Samsung buds fe kulakligini satın aldım 4 gün önce artık sağ tarafı bir anda ses bozulmasi yaptığı için garantiye gönderdim banada garantiden kulaklık kutusu sağ ve sol kulaklığı değişmiş olarak gönderdiler. Yaklaşık 1 saattir kullanıyorum ve bir anda sol...
  6. Leonidax

Pirinç unu için aroma önerisi lazim

Merhabalar dostlar Yeni yeni spora başladım yurtta kalıyorum o yüzden çok fazla kalori açığım felan kalıyor düzgün beslenemiyorum. Şuanda 1.85 boyum var 81 kiloyum arkadaş pirinç ununu hafif suyla karıştır ye dedi meyveyle ama tadı aşırı kötü. Sizce bunun tadını birazda olsa düzeltmek için ne...
  7. Leonidax

LG 24gs60f Amazon depo ışık sızması ve ölü pixel

Merhabalar dostlar LG 24gs60f modelini 3kya amazondan satın aldım fakat üründe baya bı ışık sızması ve 1tanede ölü pixel var ne yapmamı önerirsiniz pek bir problem yaratır mı ? Daha önce hiç adam gibi monitör kullanmadım diye bir fikrim yok. O yüzden size sormak istedim. Telefondan çektiğim için...
  8. Leonidax

Ea500lm bass seviyesi aşırı yetersiz

Arkadaşlar ea500lm almıştım bugün elime geçti normalde bass ağırlıklı bir kulaklık diye biliyordum burdada öyle dendiğini hatırlıyorum ama bir gram bassta şuan beni tatmin etmiyor hiç memnun değilim şuan pişman oldum aldığıma @Kulaklık ve Kayısı hocam bilginiz var mıdır bu konu hakkında ...
  9. Leonidax

İem kulaklık onerisi lazım(yurtdışı)

Merhaba dostlar Almanya'dan bir arkadaş bana kulaklık getirecek bütçem 80 Euro benim bulduklarim. Simgot ea500lm Kefine delci Simgot ew300 Hangilerini önerirsiniz yada daha iyisi varsa onu önerir misiniz rica etsem.
  10. Leonidax

Termal ped değişimi sonrası fan sesi artışı

Dostlar lenovo loq 4050 i5 12450hx laptop kullanıyorum normalde termal macunu değiştirmeden önce laptop aşırı sessizdi ama değiştikten sonra nedense sesi artmaya başladı bir türlü çözemedim halbuki laptop 64 derece ama gereksiz şekilde fan sesi var bir türlü anlamadım gitti valla normalde bu...
  11. Leonidax

Iem kulaklık önerisi lazım 4k bütçe

Dostlar biliyorsunuz yunexpress problemi çıktı sağolsun shenzen bizim kargoları patlattı yarında para iadesi yapıcak 2.5k bende üstüne şöyle 1.5k daha koyup kaliteli trden güzel bir şey almak istiyorum trde ne önerirsiniz ? Ben wraithde 7hz sonus gördüm ama stokta yok sizce onu beklemeye değer...
  12. Leonidax

Laptobun termalini değişirken tam temizlememek problem olur mu ?

Dostlar ilk defa laptobun içini açtığım için etrafını tam temizlemedim şimdi zarar veririm diye korkudan ama şimdi aklıma takılıyor honeywell ptm 7950 taktım etrafında stok macun kaldı ekran kartının ve işlemci için bunlar problem yaratır mı ? Ona göre içini açıp bir daha temizleyip termal pedi...
  13. Leonidax

Ptm7950 kullanımı yardım

Dostlar ptm7950 elime geldi ebuy7den satın almıştım. Bunu şimdi işlemci ile ekran kartına uygulayacağım fakat yanlarındaki çip tarzı şeylere ne yapmalıyım ona göre açayım içini tekte bitireyim her şeyi
  14. Leonidax

Laptobuma garip bir şey oluyor

Dostlar garip bir şekilde video oynatıcıdan hocanın videosunu izlerken böyle oluyor nedense bu neden olur acaba bilen var mı ? Birkaç kez olmuştu önceden çok kafama takmamıştım ama şimdi merak ettim.
  15. Leonidax

The last of us 2 görüntü problemi

Merhabalar dostlar nedense last of us oynarken böyle goruntu problemleri oluyor aklıma uzun zamandır driver guncellemedigim için olabilir gibime geliyor bu problem acaba ama başka bir şey olabilir mi diye sizede sormak istedim.
  16. Leonidax

Laptop standı veya soğutucu önerisi lazım

Dostlar Lenovo loq 4050 i5 12450hx latpobum var last of us oynarken laptop 90 dereceyi görüyor hafif laptobu kaldırınca sıcaklık 82 dereceye iniyor o yüzden stand veya soğutucu önerisi lazım bana bütçem 500tl...
  17. Leonidax

Laptop standı önerisi lazım

Merhabalar arkadaşlar last of us felan oynarken laptobum 90 dereceyi görüyor laptobum lenovo loq i5 12450hx 4050 laptop standı almak istiyorum masam çok dar hava çıkışı olmuyor o yüzden stand istiyorum bütçem 500tl...
  18. Leonidax

The last of us 1 cpuyu %100de %100e yakın kullanma sorunu

Dostlar laptop kullanıyorum özellikler lenovo loq: i5 12450hx 4050 8x16(24gb ram) 512+512 m2 ssd sizce neden oluyor bu olay yardımcı olabilecek var mı oyunu aşırı yavaşlatıyor bu yüzden bir türlü çözemedim.
  19. Leonidax

Saçlarım baya dökülüyor

Dostlar saçlarım bir anda dökülmeye başladı normalde sıkıntım yoktu aşırı gürdü saçlarım berberim bile dökülse bile nolcak aşırı saçın var zaten diyordu ama şuanda kafamda boşluklar gözükmeye başladı üstüne saçımda baya bir kepek var ve kaşınıyor. Cildiyeye gittim kan testinide vermiştim d...
  20. Leonidax

Poweramp equalizer çalışmıyor

Dostlar normalde uygulamayı 4 yıldır kullanıyorum bu sorunla 2 kere karşılaştım. Bu seferde çözemiyorum karşılaşan olupta nasıl yaptığını hatırlayan varsa yardımcı olabilir mi.
Geri