Arama sonuçları: *

1. KrofeSSional

RX9070XT Ryzen 5 7500F Lol 140FPS

Ekran kartı olarak RX9070XT işlemci olarakta Ryzen 5 7500F var Lolde ortalama 150 FPS alıyorum team fightlarda 100-120'e düşüyor. Denemediğim ayar kalmadı sırf FPS artsın diye dual channel yaptım ramı 32'e yükselttim hala aynı kafayı yemek üzereyim Rust oyununda bile 130-140 FPS alıyorum
  2. KrofeSSional

🔥İndirim PC Hocası RTX5070 Sistem 47.999TL

Şu anda sitede yavaşlık var alsam mı almasam mı kararsızım. https://www.tebilon.com/amd-ryzen-7500f-gigabyte-geforce-rtx-5070-windforce-oc-sff-12g-gigabyte-b650m-16gb-ddr5-1tb/
  3. KrofeSSional

280Hz monitör önerisi

280Hz monitör almayı düşünüyorum. Taksit olduğu sürece bütçe 8K'ya çıkabilir. Genellikle FPS oyunları oynuyorum. Film falan çok izlemem. 27inc veya 24.5 fark etmez Curved olursa güzel olur. 30dk boyunca 280 oynatabiliyor diye bir söylenti dolanıyor fiyatına göre alınabilir mi...
  4. KrofeSSional

Barfiks demiri önerisi

Tavana barfiks demiri kurmayı planlıyorum, tavan genişliği 90cm.
  5. KrofeSSional

3500/3000MB/s okuması olan bir M.2SSD neden 20mb okuyor?

İnternet hızım sayesinde steamde saniye 12MB indirme yapabiliyorum fakat Rust, ETS, PUBG gibi oyunlarda 1-2GB indirim 20GB diske yazıyor. İndirmede bir sorun olmuyor birkaç dakika içerisinde indiriyor fakat 20GB diske yazmayı 10-15 dakika içerisinde yapıyor. 3500MB/s okuma 3000MB/s yazabilen bir...
  6. KrofeSSional

Kasko şirketi bana dava açabilir mi

Yaklaşık 1 ay önce arabamla kaza yaptım ve ikimizin arabası da pert oldu. Kaza %50 %50 olarak verildi. Karşı tarafın arabası 2023 Model Golf benimki ise 2017 model Corolla ve karşı tarafın kaskosu var. Araba yeniden toparlanamayacak durumda değil sadece airbag açtı. Değer kaybı davası hariç bir...
  7. KrofeSSional

Bu kaza nasıl sonuçlanır?

Sizce bu nasıl sonuçlanır? SÜRÜCÜ KE*** ***İR SEVK VE İDARESİNDEKİ 34ALT170 PLAKA SAYILI ARACI İLE ATAŞEHİRBULVARINDAN BULVAR 216 İSTİKAMETİNE SEYİR HALİNDEYKEN 34-027 NOLU IŞIKLARA GELDİĞİNDE UDÖNÜŞÜ YAPMAK İÇİN ORTA ŞERİTTEN GENİŞ ALMAK İSTEDİĞİ ESNADA ARACININ SOL KAPI VE SOL ÖNKISIMLARI İLE...
  8. KrofeSSional

2015-2016 Golf orjinal sol ayna ortalama ne kadar tutar?

Soru basit orjinal modeli yüksek ihtimal 2015 sol ayna tamamem gidik ortalama ne kadar fiyat çıkar?
  9. KrofeSSional

i5 12400F'in yanına RX7800XT koyulur mu?

Ekstradan RX7800XT ekran kartı var. Şuan kullandığım ekran kartı rtx 3060 ventus 2x bu ekran kartından rx7800'e geçilir mi? Geçilirse işlemciye ne tür bir soğutma alınmalı? Stok yeterli olur mu
  10. KrofeSSional

VDSL Modem önerisii?

İnternet hızım 70-90 mbps, VDSL bir modem arıyorum. İnterneti versin gerisi önemli değil. İkinci el olur sıfır olur. Bütçe 500TL falan
  11. KrofeSSional

Eski nesil işlemciler sıfır bir şekilde bulunabilir mi?

Çoğu yerde görüyorum izoly turbox falan, bütün sistemin sıfır olduğunu söylüyorlar fakat genelde kullandıkları işlemci i5 2500 ya da i7 4790 oluyor. Bu işlemcilerin üretimi biteli yıllar oluyor. Böyle bir işlemciyi sıfır bir şekilde bulmak neredeyse imkansız. Zamanında yüzlerce binlerce alıp...
  12. KrofeSSional

Fenerbahçe Galatasaray maçını nereden izleyebilirim?

Maç izleyen birisi değilim sadece sezonun en büyük maçı olduğu için izlemek istiyorum. Tek maçlık satın alma var mı? En ucuz şekilde nasıl izleyebilirim bu maçı?
  13. KrofeSSional

Razer Blackwidow V3 alınır mı?

Razer Blacwidoow V3 modelini 2719TL'ye Teknosadan satın aldım. Cuma günü ve Cumartesi günü herhangi bir şekilde kargoya verilmedi. Bugün aradım mağazadan teslim almak istiyorum dedim öyle bir şey mümkün değil en geç 15 aralığa kadar kargolanacak dedi. Şuan hala sipariş alındı olarak gözüküyor...
  14. KrofeSSional

🔥İndirim 900GR Cebel Fındık Parçacıklı Kakaolu Fındık Kreması 88TL

Ben denedim tadını baya sevdim. Sevenleri var ve şuan indirimde. Konusu daha önce açıldı mı bilmiyorum. Naysla alırsanız 75TL şimdi kazanla birlikte 70TL'ye denk getirebilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/cebel-findik-parcacikli-kakaolu-findik-kremasi-900-gr-kova-23-p-hbcv000023plmj
  15. KrofeSSional

Razer Cobra Pro mouse tekerleği çalışmıyor

Mouseyi alalı tam olarak 2 ay oldu. İlk olarak 1 hafta önce durduk yere aşağı yukarı gitmemeye başladı. Telefona bağladım ve yine çalışmadı ben de gidip bir arkadaşımın bilgisayarını bağladım ve onda çalışmaya başladı. Geri gelip bilgisayarıma bağladığımda çalıştığını gördüm. Bu olay 2 gün önce...
  16. KrofeSSional

PS5 İçin M2 SSD önerisi

PlayStation 5 için alacağım. Samsung 980 PRO düşünüyorum. Güncel fiyatı 2500TL Fiyatı daha çok düşer mi? Amazondan 12 taksitle almayı düşünüyorum.
  17. KrofeSSional

PS5 Satın alım yapamıyorum

Bu konsolu aldım aldığıma bin pişman oldum. Bu kadar rezil bir konsol görmedim. 1200TL verdiğim oyunu oynayamıyorum. Abonelik alacağım bir hata oluştu diyip duruyor. Sinirden camdam aşağıya fırlatıcam şimdi ***** konsolu. Bundan neden hiçbir türlü satın alım yapamıyorum? 1699031873
  18. KrofeSSional

Uzun Süreli PSN Plus Hesabı Nereden Satın Alabilirim?

Yakın zamanda Yıllık PSN Plus ücreti 400TL'den 2700TL gibi absürt bir fiyat oldu. Yakın zamanda birkaç senelik PSN Plus üyeliği alınıp ortalama bir fiyata satan birileri bulabilir miyim? Bulabilirsem nereden bulabilirim?
  19. KrofeSSional

Razer HyperPolling Dongle

Yakın zamanda Razer cobra pro aldım. İçinden mouse ve Razer HyperPolling çıktı, bildiğim kadarıyla bunlar kablosuz mouslarda 4000Mhz destekliyor ve tek satışı bulunmuyor. Sarı siteye girdiğim zaman bir tane ilan görüyorum ve 1600TL bir fiyatı var. Aliexpress gibi yerlerde 1400TL bandında da...
  20. KrofeSSional

Dominos Jambon ne jambonu?

Pizza sipariş edeceğim ve sipariş ettiğim çeşitte jambon var. Daha önce de bu çeşitten alıyordum ve her seferinde jambonu kaldırıyordum. Şimdi tekrar sipariş edeceğim ve aklımd takılı kalan bir şey var. Bu jambon dana jambonu mu? Bildiğim kadarıyla dana ve tavuk jambonlarında bir sıkıntı olmuyor.
Geri