Arama sonuçları: *

• Users: eraychu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. eraychu

Çözüldü✓ Bios güncellemesi sonrası görüntü yok ve cpu ışığı yanıyor

Anakartım msi b450 Tomahawk MAX, bios güncellemesi yaparken bozuldu ve şuan cpu ışığı yanıyor ve görüntü alamıyorum nasıl düzeltebilirim. 1685700557 Güç tuşu vs. işe yaramıyor 1685700764 Güç kaynağından kapatıp açtım cpu ışığı ve boot ışığı sırayla yanıp söndü sonra düzeldi, bir şekilde biosta...
  2. eraychu

Oyunlar durduk yere kapanıyor, yanıt vermiyor.

Bilgisayarımı yaklaşık 1 yıl önce topladım şu son 1-2 aya kadar hiçbir sorun olmadan win11 de kullanıyordum ama ekran kartı sürücümü güncelleyince her şey sarpa sarmaya başladı (sorun sürücü ile alakalı mıdır emin değilim) valorant ta çok sık fps drop almaya ve birçok oyun kendi kendini...
  3. eraychu

Oyuncu koltuğu önerisi 4k

Aklımda bir arkadaşımın önerisiyle EXvega marka koltuklar vardı ama yorumlarını okuyunca içime büyük bi kuşku düştü Hawk'a bir bakayım dedim ondada birkaç kişinin koltuğu kırılmış biriside bir süre sonra sırt boşluğuna bel yastığının sarktığını söylemiş ne kadar doğru bilmiyorum. Açıkçası biraz...
  4. eraychu

16k oyun laptopu önerisi

Bir arkadaşım laptop istiyor sadece oyun oynamak için kullanacak ve bütçesi 16k aklımızda şu laptop var https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-hp-pavilion-15-ec2057nt-68n72ea-ryzen-5-5600h-8-gb-512-gb-ssd-rtx3050-15-6-full-hd-notebook-fiyati,1823233560.html bu akşam sipariş vereceğiz...
  5. eraychu

Performax Perfan 120H Am4 Desteği var mı?

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-performax-perfan-120-h-fiyati,1306451578.html Am4 desteği var mı bulamadım hiçbir yerde.
  6. eraychu

Çözüldü✓ Performax Perfan mı İD Cooling frostflow mu?

https://www.trendyol.com/performax/fan-gaming-perfan-120-h-hava-cpu-sogutucu-p-169036413?boutiqueId=61&merchantId=344353&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.13.5...
  7. eraychu

RSR'ı açıp kapattım Fps'im düştü? RX6600

ben valorant ve forza 5 oynuyordum bir ara forza da bu Rsr ı denemek amacıyla Amd adrenalin yazılımı üzerinden forzayı seçip açtım, sonra denemekten vazgeçtim valoranta girdim herzaman 250-240 tan aşağıya düşmeyen fps im 200'lerde geziyor ve arada 140 a kadar düşüyordu. amd adrenalin'e girdim...
  8. eraychu

550tl gamepad önerisi ?

550tl civarı bir bütçem var ağırlıklı olarak bilgisayarda kullanacağım playstation ile de uyumlu olursa sevinirim. 1659184783 Monster Pusat Pro tasarımı hoşuma gitti yorumları da iyi duruyor alınır mı?
  9. eraychu

Papara provizyon numarası nasıl alınır?

işlemin dekontuna baktım bulamadım, müşteri hizmetlerini de aradım hangi işlemi seçeceğimi anlamadım. Nasıl alabileceğimi bilen var mı?
  10. eraychu

win11 kurarken ssd'yi böldü ne yapmalıyım?

windows yüklenirken iptal gibi bir şey oldu ben ellemedim sonra terkrardan kuracağım zaman diskin 3 e ayrıldığını farkettim , ne yapmalıyım? 1. veya 2. diski seçince aşağıda yüklenemiyor yazıyor 3. de bir şey yazmıyor
  11. eraychu

win11 Home mu yoksa Pro mu?

bilgisayarıma şimdi win11 kuruyorum internetten key alacağım onun için pro mu daha iyi olur home mu?
  12. eraychu

rgb controller nereye bağlanıyor?

kontroller bu iki tane bundan var fan ın kablosu bide bu var kafam karıştı nerelere takacağım bu kabloları
  13. eraychu

işlemci soğutucu yükselticisi kayıp

işlemci r5 3600 soğutucu wraith stealth sanırım, ben montajı yaparken 3 vidayı çok normal bir şekilde sıktım fakat 4.yü sıkamadım baktım niye olmuyo filan en son gördüm ki yükselticisi yok, diğer vidalarda var bunda evde yok aradım bulamadım, satın alabileceğim bir yer var mı veya böyle...
  14. eraychu

Win 10 Vs Win 11?

bugün yarın imzamdaki sistemi kuracağım hangi windows'y tercih etmeliyim?
  15. eraychu

10K Bilgisayar Önerisi?

hazır toplama farketmez, mönitörsüz,bütçe biraz aşılabilir.
  16. eraychu

Asus Rog Strix R9 380 2gb Bu Isı Fazla Mı

arkadaşım geçenlerde bu kartı satın aldı furmark testinde 85 derece olmuş ısı sabitleyici açıkmış sizce değerler nası kötü mü
  17. eraychu

uyumama taktiği verin?

şuan çok uykusuzum kısa bir süreliğine uykusuzluğum gitse yeter yarın rahat yatarım zaten, bildiğiniz teknikler var mı elimi yüzümü yıkadım şimdi ekstra ne yapabilirm 1647550622 kahve filan işe yarar mı
  18. eraychu

8GB Leven Sinba ram alınır mı ~460TL

https://www.amazon.com.tr/LEVEN-3600MHz-PC4-28800-288-Pin-RAM-Masa%C3%BCst%C3%BC/dp/B08P6HTSN7/ref=mp_s_a_1_1?crid=2S2W0KIOHAX8R&keywords=leven+sinba&qid=1647281603&sprefix=leven+s%C4%B1nba%2Caps%2C323&sr=8-1 @RevDeisDou yaklaşık 460 tl ye geliyor değer mi sizce? ilk defa bu markayı duydum...
  19. eraychu

Çözüldü✓ 4999tl Sistem Önerisi

4.5k bütçe var max 5k olabilir ; gt5 valo csgo filan açacak sistem tavsiyesi verebilir misiniz? 2.el olur
  20. eraychu

2.el 1300tl ekran kartı önerisi

yaklaşık bütçe 1300tl zorlanırsa 1400 filan olur 2. el de ne önerirsiniz
Geri