Arama sonuçları: *

• Users: AlphaOMG
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. AlphaOMG

Adidas Response Super 2.0 vs Nike Revolution 7

İki ayakkabı arasında kararsız kaldım özellikle kullanan varsa yorumlarsa çok sevinirim genel anlamda. ( Rahatlık , şıklık görüntü bakımından ve sağlamlık bakımından. Adidas Response Super 2.0 Nike Revolution 7
  2. AlphaOMG

İntel işlemciler bozuk mu?

Intel kusurlu 13-14. Nesil CPU'lar satıyor Çok oyunculu dinozor hayatta kalma oyunu Path of Titans üzerinde çalışan Alderon Games'teki ekibim, Intel CPU kararlılığı ile ilgili önemli sorunlarla karşılaşıyor. Çökmeler, istikrarsızlık ve bellek bozulması gibi bu sorunlar, 13. ve 14. nesil...
  3. AlphaOMG

Colorful İGAME 4070 Super Ultra (24.499)

Fiyatı gayet uygun almak isteyenler değerlendirebilir. Soğutma konusunda çok başarıl segment olarak kalite açısından ROG - TUF arası. Özellikle beyaz sevenler için biçilmiş kaftan...
  4. AlphaOMG

Mouse sol tık çalışmıyor yardım!

Razer basiliks Hyperspeed kablosuz mouse sahibiyim. Hiçbir problem yoktu askere gittim geldim mouse sol tık hiçbir şekilde çalışmıyor şimdi. Tıklamada fiziksel olarak hiçbir problem yok. Sorun neyden kaynaklanabilir Synapse uygulamadan olabilir mi? Basit bir çözümü varsa gerçekten çok makbule...
  5. AlphaOMG

İNTERNETE %70 ZAM 🔥

Türk Telekom, referans veri akış erişim (VAE) tarifelerinde fiyat güncellemesi yaptı. Türk Telekom’un bu tarife güncellemesi, tüketici açısından internet hizmetlerinde yüzde 70 zam anlamına geliyor. Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre Türk Telekom, geçtiğimiz yıl 1 Nisan’dan geçerli olmak...
  6. AlphaOMG

Sinan Oğan seçimini yaptı. 🔥

https://www.milliyet.com.tr/amp/gundem/son-dakika-sinan-ogan-kimi-destekleyecek-beklenen-aciklama-6951775 Sinan Oğan 2. Turda Erdoğan’ı destekleyeceğini açıkladı. Bu konu hakkında yorumlarınızı alalım.
  7. AlphaOMG

Bu gitarı almayı düşünüyorum, yorumlarınızı bekliyorum. ( Takamine GN75CE )

Elektro akustik olarak bunu almayı planlıyorum daha önce kullanan deneyimleyenlerden yorum almak isterim veya bu fiyat bandından ve daha aşağısına önerilerede açığım. Teşekkür ederim. https://www.mydukkan.com/takamine-gn75ce-tbk-transparent-black-elektro-akustik-gitar-u-62007
  8. AlphaOMG

20 Bin TL hazır sistem önerisi.

Bütçe 20 Bin TL. İntel 12. Nesil AMD Ryzen 5 serisi olabilir farketmez. Ekran kartı 3060 Tİ olacak şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
  9. AlphaOMG

Red swicth mekanik klavye önerisi

Bütçe 1000 TL önerilerinizi bekliyorum.
  10. AlphaOMG

27K bütçeye ekran kartı ve işlemci önerisi

Bütçe 27K önerilerinizi bekliyorum.
  11. AlphaOMG

Ekran kartı kullanımı

Herhangi bir oyun açık değilken sadede youtube üzerinden video açtığımda ekran kartı kullanımı dalgalanıyor. %100’e çıkıyor %90’a düşüyor sonra %5’e düşüyor genellikle %25 ile %35 arasında geziniyor. Sıcaklık olarak 35 derecelerde bu değişmiyor. Bu normal midir? Ekran kartı 3060 Tİ işlemci 5600x.
  12. AlphaOMG

Türk Telekom zam tarifesi

Resmi bir bilgi açıklama yok ama, böyle bir tablo dolaşıyor ortalıkta. Bu zam gelirse ciddi bir fiyat artışı olmuş demektir. Hali hazırda sözleşmesi devam eden kullanıcıları etkilemeyecek. Sözleşmesi bittiği, tekrar uzatılması halinde mevcut zam tarifesinden internet kullanmaya devam edilecek.
  13. AlphaOMG

AMD Yonga seti yazılım yükleyicisi hatası

Görselde de olduğu gibi bu hatayı alıyorum. Bunun bir çözümü var mı?
  14. AlphaOMG

(İndirim) RX 6800 13835 TL !

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12054 İnventus yapmış yine yapacağını. Değerlendirin 🙃
  15. AlphaOMG

XFX Speedster 6750XT 10124 TL!

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12947 Fiyat çok iyi kesinlikle ekran kartı arayışında olanlar değerlendirmeli.
  16. AlphaOMG

Cloud Alpha S vs Logitech G Pro X

Bu iki kulaklıktan birisini alma arefesindeyim. Tercihleriniz ne olurdu? https://www.amazon.com.tr/Logitech-nesil-oyun-kulaklığı-Kulaklıklar/dp/B086S85HW3/ref=mp_s_a_1_2?crid=37AIJFNBDRF7Q&keywords=logitech+g+pro+x&qid=1650209001&sprefix=Logitech+g+pro%2Caps%2C130&sr=8-2 G pro X 1109 TL...
  17. AlphaOMG

1200-1300Tl Gaming Kulaklık Önerisi

Herkese iyi akşamlar. Kulak üstü kulaklık arayışı içerisindeyim malumunuz kulaklığı kullanmadan da performansı nasıldır bilemiyoruz. Şuan aklıma takılan HyperX cloud Alpha S var. Fiyat olarak yine bu civarlarda alınabilecek mantıklı önerilerinizi bekliyorum. Alpha S fiyatı 1200-1300 arası.
  18. AlphaOMG

Steam anlık download

Bende bu civarlarda indiriyor. Steam nezdinde iyi mi? Yoksa daha yüksek değerler mi görmeliyim? Sizlerde bu durum nasıl?
  19. AlphaOMG

Ethernet ile düşük hız almak.

Herkese merhabalar. Telefon Wifi ile yaklaşık 470 - 500 Mbps arası hız alıyorum ama ethernet ile 92’yi geçmiyor upload hızıda aynı şekilde. Bunun bir çözümü var mı?
  20. AlphaOMG

Google hesap kurtarma

Senelerdir aktif olarak kullandığım Google hesabıma erişim sağlayamıyorum. Sağlayamama nedenlerim bilindiği üzere hesap kurtarma işlemine başlarken google hesabımdan bir kod gönderiliyor numaraya ama bu numara benim çok eski ve değiştirdiğim bir numara. Google Chrome üzerinde hesabım açık...
Geri