Arama sonuçları: *

• Users: Meosa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Meosa

Mekanik klavye önerisi

2000-3000 TL bütçeli mekanik klavye arıyorum daha aşağısı da olabilir. Tek kriterim numpad olması. Numpad olmayan küçük klavyeleri istemiyorum.
  2. Meosa

R5 7500F İşlemci soğutucu

THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE vs Thermalright Phantom Spirit 120 SE 1703956792 Ek olarak montajlarken boyutlardan dolayı bir sorun yaşar mıyım? Anakart: https://www.gaming.gen.tr/urun/327810/asus-prime-a620m-e-csm-6400mhz-oc-ddr5-soket-am5-m-2-hdmi-dp-vga-matx-anakart/ Bilgisayar...
  3. Meosa

Ryzen 7 7800x3D Kutulu vs Kutusuz

Kutulu ve kutusuz arasında yaklaşık 2 bin tl fark var arasında herhangi bir fark var mı? Kutulu fiyatı düşer mi?
  4. Meosa

RTX 4070 vs RX 7800XT

https://www.gaming.gen.tr/urun/359970/sunrise-4070-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4070-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/...
  5. Meosa

30k Hazır sistem önerisi

Şuan elimde yaklaşık 30k gibi bir miktar para bulunuyor. Bir buçuk hafta sonra Black Friday var. Şuanda zaten kullandığım bir bilgisayar mevcut. Ayrıca Donanım Arşivi ve birçok influcer ay sonunda yüksek stoklu bilgisayarlar toplayacağını söyledi. Alacağım sistemi bir süreliğine(En azından şuan...
  6. Meosa

Bilgisayar Açıldığında Siyah Olarak Kalıyor

RAM:G skill trident z neo 3600mhz cl 16 SSD : Samsung 970 evo plus 1tb Ekran kartı: Rx 6500 xt Anakart: Asus rog b550e anakart İşlemci: R7 5700x işlemci Bilgisayarı kapatıp açtım, siyah ekranda başladı hiçbir şekilde şifre girme yeri vs gelmedi. Herhangi bir hata kodu da bulunmuyor, sistem geri...
  7. Meosa

PC açılıyor fakat siyah ekranda kalıyor

Bugün bilgisayarımın üst fanlarından aşırı ses geldiği için bilgisayarımı açıp, el hava kompresörü ile içini temizledim. Ardından bilgisayarımın tüm bağlantılarını yapıp, bilgisayarımı başlattım. Klavye ve mouse ışıkları, bilgisayar kasası ışıkları dahi her şey çalışıyor fakat ekrana görüntü...
Geri