Arama sonuçları: *

• Users: Toukhan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Toukhan

Yardım Kargo dahil 1700~ e kablosuz mouse önerisi (tercihen type-c)

1 Senedir severek kullandığım Aerox 3 Wireless mouse um CS2 oynarken çat diye kapandı. Evimde hiç bir yedek mouse alternatifim yok pcyi Steam Big Picture moduna geçirip controller ile kullanacağım. 4-5 ay idarelik bir mouse olsa yeter kullandığım süre içerisinde Aerox 3 ü garantiye göndereceğim...
  2. Toukhan

Yardım 3D Modelleme ve Animasyon için Laptop Önerisi istiyorum.

3d Modelleme ve Animasyon (Autodesk Maya, Zbrush, Adobe substance) icin laptop önerisi istiyorum. Aynı zamanda video kurgu (Adobe Premiere Pro, Adobe Audition) ve tasarım (Adobe Photoshop , Adobe Illustrator, Adobe Indesign) yapmaktayım ekran önemli benim için. Aynı vakitte arada Elden ring ...
  3. Toukhan

Yardım Laptop Fan Hızını Arttırdığımda Sıcaklık Düşüşü Olmuyor

Laptopum 2 senelik daha yeni iki defa macununu değiştirip fan temizliğini yaptım fakat fan hızını arttırmama rağmen yük sıcaklıklarında düşüş asla olmuyor.
  4. Toukhan

GPU kullanımı %7 ye kadar düşüyor!

1650 4gb Laptop var elimde arada böyle fps im 11-12 leri görüyordu anlık olarak sonra geri çıkıyordu 120-130 lara. Dedim heralde sıcaktan epeydir macun değişmedi macun değiştireyim. Değiştirmeme rağmen aynı şeyler devam etti. Biraz değerleri gözetlemek istedim değerleri gözetlerken GPU...
  5. Toukhan

Laptop macun değişimi sonrası garip durum

Laptop modeli profil açıklamamda vardır. Bugün 2 sene sonra termal macun değişmi yaptım (arctic mx4). Sıcaklıklarda ve boştayken çalışırken kesinlikle gözle görülür bir düşüş var (10-12 derece civarı) fakat yük altındayken çok bir değişim göremedim ekran kartım 90 dereceye ulaştı daha önce...
  6. Toukhan

Çözüldü✓ Xbox Series S Controller Bluetooth Özelliği Çalışmıyor

Geçenlerde xbox kontrolcümle oynarken (Oyun oynarken değil kontrolcü boştaydı random dizi izlerken tik olarak tuşlara basıyodum) XBOX tuşuna 2 defa basarak Bilgisayar ile olan "Bluetooth" bağlantısını kestim. Tekrar eşlemeye çalıştım defalarca kez ama hiç bir şekilde sonuç vermedi. Bluetooth...
  7. Toukhan

Windows hesabıma Çin'den giriş yapıldı!

Az önce bir mail aldım microsofttan. Çin (Jinan) den bir giriş yapıldığı gösteriyordu. Bait E-mail olacağını düşündüğümden siteye gidip kendim kontrol etmek istedim. Evet birisi çinden hesabıma giriş yapmaya çalışmış fakat microsoft sağolsun engellemiş. Hemen "Bu ben değilim" yazan kutucuğu...
  8. Toukhan

Yardım Yeni Xbox 9. Nesil Controllerda temassizlik sorunu

Gecen cuma ITOPYA.COM uzerinden Xbox gamepad siparis ettim. Pazartesi elime gecti ve 2 gundur kullanıyorum. Bu sabah farkettim ki XYAB ve Xbox tuslarinda temassızlık gibisinden bi problem var. Tusa abanirsam , tam guc uygularsam tusda bir sorun yok fakat ; tuşa basma sınırına yakın bir güç...
  9. Toukhan

Yardım İtopya kargo ne kadar sürede gelir

Merhabalar Itopya.com dan xbox gamepadi almak istiyorum fakat Ankara'dan başka bir yerde stok yok gözüküyor. İstanbul Esenyurta kargo söylesem kaç günde gelir İstanbul Maltepe ye söylesem kaç günde gelir (Maltepe adresine sadece salı ve cuma gelmesi lazım böyle bir ayarlama yapılıyor mu onu da...
  10. Toukhan

Baldurs Gate 3 Almalı mıyım

Baldur's Gate 3 almak istiyorum steamimde csden düşürdüğüm 180₺ var şu an. Sizce dolar kurunu bekleyip mi almalıyım yoksa şimdi mi almalıyım? Baldur's gate 3 MENA bölgesine özel fiyat koyar mı (27$) yoksa normal fiyattan mı satışa sunar (60$)
  11. Toukhan

11.000₺ ye kadar telefon alacağım öneri lazım

Aklımda Samsung A34 ve Honor x9a modelleri var. Güncel olarak 3.5 senedir Redmi Note 8 (64gb) kullanıyorum. Tasarım öğrencisiyim zaman zaman fotoğraf ve video çekme ödevlerim oluyor. Kamerasının süper olmasına gerek yok tatmin etse kâfi. Şarjı beni yarıyolda bırakmasın istiyorum. Mevcut...
  12. Toukhan

"DİSCORD" Sorry, you have been blocked! You are unable to access discord.com!

Pcden yarım saatliğine kalktım ve discorda girdiğimde attığım mesajlar kırmızıydı. Bende hata vardır diyip tamamen kapatıp açtım ve bu sayfa karşıma çıkıyor. Pcyi ve modemi kapatıp açtım fakat değişen hiç bir şey olmadı. Yardım edebilecek var mı?
  13. Toukhan

600-800₺ Bandında Mouse Önerisi

Steelseries Rival 3 Wireless kullanıyorum yaklaşık 9-10 aydır ve bugün ÇAT diye mouse tekerleği gitti. Yani mouse tekerinin tuşu çalışıyor ama yukarı aşağı kaydırmıyor. Çok pil yediği içinde artık değiştirmek istiyorum. Bu fiyat bandında Steelseries Sensei Ten veya Glorious Model O / I almayı...
  14. Toukhan

Yardım Gta 5 gölgeler karıncalanıyor

Bir arkadaşım gta 5 indirdi ve oyuna girince gölgelerin böyle olduğunu gözünü çok yorduğunu oyundan zevk alıp asla 5 dakikadan uzun süre oynayamadığını söyledi. https://streamable.com/q8oz9x VSync açıp kapadık, Driver güncelleştirdik, grafikleri gölgeleri değiştirdik ama hiç biri işe yaramış...
  15. Toukhan

Yardım Hyperx Alloy Origins 60 Shift Tuşu Basılı Kalıyor

Dostlarım yaklaşık 1 ay önce Itopya dan Alloy Origins 60 Red Switch versiyonunu aldım ve bugün ilk bilgisayarımı açtığımda klavyenin ışıkları geç geldi programını açtığımda firmware update yazdığını gördüm ama klavyeyi yaklaşık 3 saat kullanmaya devam ettim ancak bi süre sonra oyun oynarken ve...
  16. Toukhan

Gk61 Black / Mk61 Brown Hangisini almak mantıklı

İyi forumlar efenim haftaya pazar günü bunlardan birisini almayı düşünüyorum. Fakat stoklarda switch kalmamış galiba. Mk61 için en sessiz bulabildiğim switch Brown Switch (...
  17. Toukhan

Blackshark v2X mi yoksa Arctis 3 mü

Arkadaşlar 2 seçenek arasında kaldım ve bunun yanında şimdimi satın alsam black friday i mi beklesem diye kaldım elimde şu an 900 lira civarı para var verebileceğim ve "JAK" girişli bir kulaklık almak zorundayım. -Razer alırsam eğer mikrofonu ve sesi kaliteli diye alacağım -Arctis 3 alırsam...
  18. Toukhan

500-800 arası Kulaklık önerisi

Şu fiyat aralığında mümkünse usb girişli olmayan hem oyun hem müzik için (mikrofon çıkarılabilir olursa tadından yenmez çıkarılmasada olur ama) Kulaklık önerisi verebilecek yiğitleri bekliyorum
  19. Toukhan

Telefonu yan monitör olarak kullanmak internetten ne kadar yer

Telefonumu steam link , amd link veya farklı bir program aracılığıyla yan monitör olarak kullansam ne kadar internet yer? Edit: 50¨ gb aylık max internetim var.
  20. Toukhan

Çözüldü✓ Lenovo ideapad ekran sıcak tonlarda

Aldığım pc bugün elime geldi daha halen kurulum yapmaktayım fakat bir şey farkettim ekran fazlasıyla sarımtrak bazı renklerde çok soluk gözüküyor. Nvidia driverındada değiştirmeyi bulamadım veya farklı bir ayar. Varmı yardmı edebilecek birisi. (R7 5800H + GTX 1650)
Geri