Arama sonuçları: *

• Users: ProArk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ProArk

Topladığım Sistemin son hali nasıl?

Arkadaşlar merhaba sistemi topladım ve 1-2 gün içinde almayı planlıyorum. Parçaları paylaşıyorum. Sizce sistem nasıl olmuş? Yorumlarsanız sevinirim ve önerileriniz var mı? Ekran Kartı...
  2. ProArk

R7 9800x3d için anakart önerisi

Arkadaşlar merhaba. X870 anakart düşünüyordum ama b850 alırsam ekran kartını 5070ti dan 5080e çıkarma durumum olabilir. O yüzden x870 seviyesinde olup uygun bir anakart öneriniz var mı acaba? İleriye yönelik olsun biraz da diye düşündüm.
  3. ProArk

120 Bin TL Toplama PC

Arkadaşlar merhaba. RX 9070xt ve 9800x3d olan bir sistem düşünüyorum. Anakartta ise x870 almayı planlıyorum. Ramler 6000mhz CL30 ideal çalışıyor diye bu değerlerde alacağım ama parçaları alırken kalite konusunda ve uyum konusunda kararsız kaldım. Kasa olarak da ileriye yönelik upgrade yaparsam...
  4. ProArk

120-125 Bin Civarı hazır sistem

Arkadaşlar merhaba. Nasip olursa yayıncılık yapmayı düşünüyorum. Zaten aktif oyun oynayan birisiyim. Bu nedenle bana hazır sistem lazım. Yapıkredi, maxsimum kartları var ve vade farksız taksit seçeneği olması benim için çok önemli. Buna göre bana şu sistemi al ya da özelleştirip atıp şunu al...
  5. ProArk

B850M ile x870 arasındaki fark

Arkadaşlar merhaba. 9800x3d işlemcili pc toplamaya çalışıyorum ama bütçe çok çıkmadığı için anakartı B850m al diyen çok oldu ama 9800x3d ile de x870 çok uyumlu çalışıyor diyorlar. Ben şimdi B850m alırsam ileriye yönelik olarak da düşününce zarar mı etmiş olurum? Yoksa direk B850m alıp yeni çıkan...
  6. ProArk

Taksitli sistem satan siteler

Arkadaşlar merhaba. Sistem alacağım. Taksitle peşin fiyatina satan bir siteye pek rastlamadım. Bütçe 120 130k bandında. Sizinde önerebileceğiniz yerler var mı?
  7. ProArk

Bisiklet lastiğine kaç PSİ hava basmalıyım.

Arkadaşlar merhaba. Carraro 27.5 jant bisikletim var. 30-55 PSİ lastiğin üzerindeki basmam gereken değerler böyle. Ben biraz kiloluyum. 113 kiloyum ve 1.80 boyundayım. Sizce ortalama kaç PSİ hava basmalıyım? Bu arada bisikleti şehir içinde sürüyorum. Toprak alana girdiğim oluyor lakin şehir...
  8. ProArk

Öneri 10k Bütçe Oyuncu Koltuğu Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. 10k bandında oyuncu koltuğu önerisi lazım. Boy 1.80 Kilo 115. Benim için amortisör çok önemli. Önceki koltuğum kendi kendine aşağı indiği için sinir bozuyordu. Kumaş olursa çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
  9. ProArk

Fantech EOS Pro Gamepad Alınır mı?

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2bin TL bütcem var. Bu kol hoşuma gitti. Bunu almayı düşünüyorum. Kullanan ya da araştıran var mı?
  10. ProArk

Yardım Yeni aldığım laptopta kapanma sorunu yaşıyorum

Arkadaşlar merhaba öncelikle. 1 ay önce Monster Tulpar T5 v23.1.2 modelini satın almıştım. PC de 1-2 hafta hiç sorun yaşamadım. Sonrasında sıcaklık değerleri hafiften artmaya başladı. Kontrol ettiğimde işlemci 98-100 derece civarında çalışıyordu. Forumdan edindiğim bilgilere göre sürdükleri MX-4...
  11. ProArk

Amazon siparişi iptal oluyor

Arkadaşlar merhaba. Amazondan bilgisayar almak istiyorum. Ödeme adımlarını geçiyorum. Telefona şifre geliyor giriyorum. Ödemede problem çıktı tekrar ödeyin diyor. Ödüyorum. Bu sefer şifre sormuyor direk sipariş alındı diyor. 3-5 dk sonra tekrardan siparişi iptal ediyor. Ziraat bankası ile...
  12. ProArk

En Uygun 4070 Laptop Hangisi

Arkadaşlar fiyatı uygun 4070 laptop alacağım. Yardımcı olabilir misiniz?
  13. ProArk

Yardım 40K'ya kadar bütçeli oyuncu laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar. 40k ya kadar oyuncu laptop bakıyorum. Özellikle dikkat ettiğim 1 TB SSD ve 16 GB Ram olması. Önerdiğiniz laptoplar var mı?
  14. ProArk

Steam iadesi alamadım

Merhaba arkadaşlar. 30.06.2023 tarihinde 180tl ye arkadaşa oyun almıştım. Oyunu almamak istediğini söyledi ve hediye talebini reddetti. Steam, banka kartıma parayı iade ettiğini söylüyor. Steam ile görüşüyorum ve para bize gelmedi. Banka ile görüşüyorum para sizin hesabınızdan çıktı ve steam ile...
  15. ProArk

Steamdan oyun alınca origine geliyor mu?

Arkadaşlar merhaba. Bende BF1 originde var ama premium yapmak istiyorum ve Steamdaki Revelation sürümünü almayı düşünüyorum. İndirimin bitmesine saatler kaldı. Eğer oyunu steamdan alırsam origine premium olarak gelir mi?
  16. ProArk

Evde paketleme işi buldum. Şüpheliyim.

Arkadaşlar merhaba. Evde paketleme işi buldum instagramda. Kaparo ve kimlik bilgisi istemiyor. Dandik bir başvuru formu var. Doldurduktan sonra instagram giriş yerine atıyor. İnstagram kullanıcı adı ve şifresini girmesini istiyor. Böyle bir şey olabilir mi? Hesap mı çalmaya çalışıyor bunlar...
  17. ProArk

Netflix gelen zamdan sonra alternatif arıyorum

Merhaba arkadaşlar. Netflix zamdan sonra artık ödeyemeyecek duruma geldim. Bu yüzden iptal ettirdim. Ücretsiz bir şekilde kullanabileceğim uygulamalar var mı? Ben genelde TV den izliyorum. Netflix içerikleri de dahil hiç para ödemeden kullanabileceğim ve TVde de kullanabileceğim uygulamalar...
  18. ProArk

xbox Game pass iade yapıyor mu?

Merhaba arkadaşlar. BF1 oyununa sahibim ve premium fiyatları indirime girene kadar xbox game pass almayı düşünüyorum. Bir şey deneyeceğim yani. BF1 oyununa sahibim ve game pass alınca bf1+premium pass verdiğini söylüyor. Üstüne üstün ea play aboneliği veriyormuş. Ben de ea play almak yerine daha...
  19. ProArk

Öneri BF1 Premium alınır mı?

Arkadaşlar merhaba. Tüm BF oyunlarına sahibim. Beni BF1 kadar saran ve cezbeden yok. O zamanlar premiumsuz almıştım. Klasik düz sürüm. Geçen sinirden sildim oyunu. Bir harita bitiyor. Başka haritaya geçiliyor. Premium al diyor. Ben de sinirlendim silip BF5 indirdim. Onu da oynayamıyorum adam...
  20. ProArk

Yardım BF5 Oyunu çok kötü gözüküyor

Arkadaşlar merhaba. BF5 oyununu çok seviyorum ama bir türlü ısınamıyorum. Sebebi grafikler çok bulanık gözüküyor. Bunun bir çözümü yok mu? Sistemim 1650, i7 9750h 16gb ram(Monster Laptop) anti aliasing ayarı kapatılmıyor bildiğim kadarıyla. Bulanıklığı nasıl giderebilirim. Görüntü 2042 ve BF1...
Geri