Arama sonuçları: *

• Users: Flowy*
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Flowy*

2 milyona araba önerisi

Arkadaşlar merhaba maksimum 2m bütçemiz var pederde malum kazasız belasız araba istiyor 2020 model üstü araç istiyoruz malum ve km 150kyı geçmemesi lazım aklımda togg 2025 t10x uzun menzil var ya da bmw 320i var önerilerinizi bekliyorum
  2. Flowy*

40-55K bütçe ile alınabilecek pc

40-55k arası bana pc önerir misiniz? cidden yılbşaına doğru lazım beklemelimiyim yoksa şu an mı almalıyım abdullah abi güzel pc çıkarır mı o zamana kadar
  3. Flowy*

40000 TL SİSTEM ÖNERİSİ

45000 TL'ye kadar çıkabilirim maksimum benim oynadığım oyunlar : Victoria 3 , hoi4 ve cs2 başka yok
  4. Flowy*

İşlemci ve Ekran kartı için bir termal macun önerisi

Ekran kartımı ve işlemcimin termalini yenilemeyeli 5 yıl oldu ufak bi karıncalanma oldu arada oluyor bu aralar bi termalini değişip rahatlamak istiyorum var mı öneriniz?
  5. Flowy*

Az önce mavi ekran yedim neden? (minidumpu attım)

yardımcı olur musunuz lütfen 1740432436 https://drive.google.com/file/d/1vFztGEU1WQxhpI9vg6pi-CtdRWiDNszF/view?usp=drive_link
  6. Flowy*

YD 16 pro max alınır mı?

2. telefon kullanmaktan yana sıkıntım yok ileride sıkıntı çıkartır mı ve alınır mı?
  7. Flowy*

Tyt kaç aydabitebilir?

Tytde şu an hiç çalışmadığım halde 35-45 arası netlerim oluyor sınıfa göre fazla şimdiden başlayayım mı yoksa 15 tatilde mi başlayayım?(Sadece tyt sınavına giricem)
  8. Flowy*

İ15 pro max mi i16 pro mu daha iyi?

2sinden birisini alcam fiyatlar şöyle i15promax=75k ( %96 batarya, temiz kullanılmış 19 ay garantisi var ) i16pro=87k ( Sıfır ) Hangisi daha mantıklı yarın telefonumu alacağım (Samsung falan alın demeyin istemiyorum samsung)
  9. Flowy*

PTTAvm güvenilir mi?

Bir telefon alacam dedim bi baktım fiyatlar harbi ucuz iphone 16 pro 86k pttavm güvenilir mi?
  10. Flowy*

Telefon önerisi istiyorum

Arkadaşlar yurt dışından iphone 16 pro max(50.000 tl) alıcam sizce mantıklı mı yoksa başka telefon mu alayım?
  11. Flowy*

S24 Ultra mı? İphone 15 pro max mi?

A32 kullanıyorum bir telefon almak istiyorum beni uzun zaman götürsün güzel ve güçlü telefon olsun diye. S24U 1 tb versiyonunu mu alıyım yoksa iphone 15 pro max 256 gb olanı mı?
  12. Flowy*

Yurt dışı 16 pro max alınır mı?

16 pro max alıcam yurt dışı 45.000 TL'ye alıcam sizce almalı mıyım? Apple telefon kullanmak istiyorum
  13. Flowy*

Türk telekomun gereksiz yere 1000 tl fatura koyması

Dün taahhütüm bitti bende yeni pakete geçeyim dedim ve gittim 20 gblik paketi aldım 320 tllik ondan sonra aldım işte ne güzel harcamaya başlamadım güncel faturaya baktım 1000 tl yazıyor türktelekom numarasını arıyayım diyorum beni müşteri hizmetlerine atmıyor kafayı yedim çözümü yok mu bunun...
  14. Flowy*

bütçeme göre telefon önerisi istiyorum

20-30k arası bütçem var telefon önerir misiniz?
  15. Flowy*

Durum bildirir raporu devamsizlik suremi uzatirmi

Doktor bana durum bildirir raporu verdi bunu okula verecekmişim bu benim devamsizlik hakkımı 60 yapar mi
  16. Flowy*

6000 Tl monitör önerisi

6000 TL'ye alabileceğim iyi bir monitör önerir misiniz?
  17. Flowy*

İnternet önerisi istiyorum

İnternet sağlayıcısını değişeceğim de öneri verebilir misiniz?
  18. Flowy*

Yardım İnternet sağlayıcısı önerisi

Başka bir öperatöre geçiş sağlamak istiyorum öneri verir misiniz?
  19. Flowy*

Obez sayılıyor muyum?

16 yaşındayım boyum 173 95 kiloyum obezmiyim
  20. Flowy*

Hanma metodunu hiç kullandınız mı?

Bunu kullanıp da boyu uzayan hiç oldu mu bende kullanacağım
Geri