Arama sonuçları: *

• Users: SyleeXin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SyleeXin

Öneri Kolay Ehliyet Almanın Püf Noktaları

Merhabalar, bugün ehliyetimi almış bulunmaktayım. Size gördüğüm ve sizin de benzerlerini göreceğiniz sorunları dile getirip yardımcı olmaya çalışacağım. Heyecan: İlk maddemiz çok basit: heyecan. Heyecansız gitmeniz gerekiyor, çünkü trafik heyecanı kaldırmıyor. Hocalarınızın dediğinin dışında...
  2. SyleeXin

Bodycam 2 saat sonra satışa çıkıyor

Merhabalar benim şahsen çok merak ettiğim ve sizinde merak ettiğinizi düşündüğüm bir oyun bugün satışa çıkıyor. Bu oyun hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum sizce ne kadar fiyatı olur beklentilerimizi karşılar mı ? https://store.steampowered.com/app/2406770/Bodycam/
  3. SyleeXin

Yardım Honda Civic 2005 Debriyaj

Merhabalar herkese iyi forumlar sorum çok kısa ehliyet alıyorum bu cumartesi günü arablarla aram iyidir direksiyon dersinde 1 kez bile stop ettirmedim dizelde stop ettirmek zaten ayrı bir çaba gerektiriyor benim sorum şu dizelde kolay direkt kaldırıyorum fakat benzinli hatta lpgli bir aracımız...
  4. SyleeXin

🔥İndirim Kamp Sandalyesi 219 TL

Not: İndirim başlığı altında paylaşma nedenim hem indirimde hemde bu fiyata aldığım kamp sandalyeleri kaliteli olumyor genelde bundan gayet memnun kaldım. 1-Merhabalar Belki işinize yarar diye düşündüm kamp sandalyesi arıyorsanız göz atabilirsiniz migrostan kendim 4 adet aldım şuanlık gayet...
  5. SyleeXin

Askere erken gitme nasıl yapılır

merhaba çok kısa ve net sorucam 18 yaşındayım mezun oldum askere gidebilir miyim + olarak kalma imkanım var mıdır lise mezunuyum gözlük kullanıyorum gözü çizdirip kalma oluyor mu veya boy kilo şartları oluyor mu 6 aydan sonra kalınca cevap verebilirseniz sevinirim.
  6. SyleeXin

Steam Hesabım ne kadar eder ?

merhabalar steam hesabım sizce ne kadar eder ayrıca nerde satabilirim türkiyede çok pahalı derler yüksek ihtimal yabancı sitelerde satılır mı dersiniz şimdiden teşekkürler. https://steamcommunity.com/profiles/76561198344623191/
  7. SyleeXin

RTX 4060 8gb (İnceleme)

Öncelikle merhabalar bu konu bir ekran kartı inceleme konusudur (Asus Dual Rtx 4060 Oc) konunun açılış amacı 2k ekran kullanıp veya 1080p kullanıp kartın yetmemesi gibi endişe eden kullanıcılara bir fikir sağlaması için açılmıştır Konunun en altında hangi parçalarla test ettiğimi...
  8. SyleeXin

Sıfır üründe anakart arızası (ne yapmalıyım)

Herkese merhabalar bundan yaklaşık 20 gün önce (araya bayram girdiği için geç ulaştı elime)gaming genden bir sistem satın aldım geldiğinde ekran kartını takıp çalıştırdım fakat açılmadı tekrardan gaming gen servisine yolladım daha sonra anakartta fiziksel hasar olduğunu asusun servisine...
  9. SyleeXin

Bilgisayar çalışıyor görüntü gelmiyor

Merhabalar bugün gaming genden bir sistem aldım pişman oldumda neyse ilk başka bi sorun yaşattı bana fanlar çalışmıyordu goruntu gelmiyordu ekrana bios pilini çıkardım 10dk sonra tekrar taktım fakat bu seferde kasa çalışıyor görüntü gelmiyor ramleri silgiyle temizleyip taktım vs. Herhangi bi...
  10. SyleeXin

Ön panel bağlantısı sorunlu olabilir mi

Merhaba sistem az önce elime ulaştı güç tusuna bastıgımda fanlar calisiyormus gibi yapıp hemen kapanıyor iade edeyim mi bir çözümü var mıdır video aşağıda Bir arkadaş ön panel bağlantısından kaynaklı olabileceğini söyledi fakat nasıl doğru bağlanır yada kontrol edilir bilmiyorum yardımcı olur...
  11. SyleeXin

Sistemim açılmıyor (sıfır)

Merhaba sistem az önce elime ulaştı güç tusuna bastıgımda fanlar calisiyormus gibi yapıp hemen kapanıyor iade edeyim mi bir çözümü var mıdır video aşağıda Not:görüntü ekrana gelmiyor https://streamable.com/4aa0f7 video linki buraya video paylasmayi bulamadim
  12. SyleeXin

Kazıklanıyor muyum sistem toplama

Merhabalar arkadaş bi sistem topluyo sistem özellikleri aşağıda ne kadar normalde bu sistemi tek tek toplasam -Intel Core i5 12400F 2.50GHz 18MB 6 Çekirdek 1700 İşlemci -MSI PRO H610M-E 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 Anakart -Kingston Fury 1x16 16GB 3200 Mhz CL16 DDR4 Ram -WD 500GB GREEN SN350 NVMe...
  13. SyleeXin

Topladığım sistem nasıl

Herkese merhaba bu sistemi satın aldım sizce uygun mu ayrıca herhangi bir parçası sıkıntı yaratır mı bilgilendirirseniz çok sevinirim 1712779038 Resimleri düzenledim
  14. SyleeXin

Sistem alacağım neleri özelleştirmeliyim?

Merhabalar alttaki sistemi alıcam neleri özelleştireyim sizce işlemciyi 5600 yapıcam fakat kasada karar veremedim hangisinin soğutması daha iyidir çok fazla bütçem yok bir sistem aldım zaten 21.000tlye o siparisi iptal edip alıcam max 3-4k koyabilirim...
  15. SyleeXin

Kulaklık önerisi (gaming)

Merhabalar bütçem 1000-1500 civarı kaliteli bir oyuncu kulaklığı önerisi istiyorum şimdiden teşekkürler
  16. SyleeXin

Hazır sistem anakart tercihi

Merhabalar bir sistem satın aldım anakart özelleştirilebiliyordu bende asus prime b450m-k II yerine asus prime A520M-K tercih ettim fakat aklımda bu sisteme bu anakart yeterli olur mu sorusu takıldı sistem linkini alta bırakıyorum inceleyip yazarsanız sevinirim Not: Sistemde İşlemci Ryzen 5...
  17. SyleeXin

Sistem 1440P kullanımda sorun çıkarır mı

Merhabalar bu sistem 1440P çözünürlükte oyun oynatır mı ayrıca 1440P bir monitorde 1080P ayarlanabiliyor mu oluyorsada görüntü kalitesi gerçek 1080P monitörlere göre daha mı düşük olur bilgilendirirseniz sevinirim Sistem özelliklerim Asus Rog Strix Rx6650 Xt Amd Ryzen 5 5600 ASUS PRIME A520M-K...
  18. SyleeXin

4060 sistem vs 6650xt

Merhaba dün bir bilgisayar siparişi verdim (RX6650 XT) fakat bugün 4060'lı bir sistem gördüm sizce iptal edip bu alınır mı? AMD Ryzen 5 5500-ASUS ROG Strix Radeon RX 6650 XT OC 8GB-PRIME B450MK-II-KIOXIA 500GB-16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda TEBİLON Marka AMD Ryzen 5 5500-ASUS ROG Strix...
  19. SyleeXin

Gamepower psu alınır mı ?

Herkese iyi forumlar bu psu alınır mı sizce Sistem özelliklerim Rx 6600 Xt 8 gb Amd Ryzen 5 5600 Gigabyte a520m-k v2 16 gb ram https://www.incehesap.com/gamepower-gp-650-power-supply-fiyati-49146/
  20. SyleeXin

Yardım Görüntü gelmiyor tutuştum

mining icin yuksek mh almak istedim fakat suan bilgisayari bile acamiyorum su videoda yapilanlari yaptim pc restart atti daha sonra ekrana goruntu gelmedi fanlar fln calisiyor yardim ederseniz sevinirim
Geri