Arama sonuçları: *

• Users: Sheazel
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Ajazz Ak820 Max Linux Uyumluluğu

Selamlar, verdiğim linkteki klavyeyi almayı düşünüyorum. Çoğunlukla kod yazacağım. Ubuntu kullanıyorum ve yazılımının Windows'ta olduğunu gördüm. Herhangi bir Linux distrosunda bu klavyeyi kullanan varsa beni aydınlatabilir mi? Buna ekstra olarak alternatif klavye önerisi varsa alabilirim...
  2. S

RTX 3070 için ekran kartsız hazır sistem alınabilecek site ve sistem önerisi

Selamlar, elimde RTX 3070 mevcut ve 32 GB RAM'li bir sistem dizmek istiyorum. İşlemci olarak Uber gereksinimlerim yok, Ryzen 5 5600 veya i5 12400F gibi işlemciler ile sistemler yeterli. Ekran kartı opsiyonunu kaldıramadım hazır sistemlerde fakat Vatan veya İtopya gibi sitelerden kendim sistem...
  3. S

IPhone 15 standby durumunda fazla pil tüketiyor

Selamlar, alalı 10 gün olan iPhone 15 cihazım gece uyumadan önce yüzde 50 gibi bir şarjla bıraktığımda sabah yüzde 33 gibi absürt bir pil ile güne başlıyor. Ekran süreleri de beklediğimden vasat. Spotify'ı pili zorlayan bir uygulama gibi düşünürsek 1 saat müzik ile yüzde 11 12 şarj yediğini...
  4. S

Hafif Yazılım için Bilgisayar Opsiyon Önerisi

Selamlar, okulumla birlikte bir yazılım şirketinde staj yapıyorum ve işler biraz ciddiyete bindiğinden ve sürekli bilgisayarımı yanımda tutmam gerektiğinden şuan kullandığım Dell cihazımı satıp daha hafif bir bilgisayara geçmek istiyorum. Performans tabii ki kritik ama genel amaç oyun değil daha...
  5. S

Dell G15 5510-6B870D5F16C(İ7 10870H-RTX 3050Tİ) İncelemesi

Öncelikle merhaba arkadaşlar, buraya açtığım konular, aldığım öneriler ile almış olduğum cihaz olan Dell G15 5510 cihazının incelemesini sizlere sunuyorum. En baştan bu bilgisayarı almak isteyenler için önerimi söyleyeyim: Evet, alınır. Sizlere özelliklerinden bahsederek başlamak istiyorum...
  6. S

3050Tİ Mobile ile PUBG'de kaç FPS alıyorsunuz?

3050Tİ ekran kartına sahip bir cihaz almak istiyorum. Acaba PUBG oynayan ve bu karta sahip olan bir kişi kaç FPS aldığını söyleyebilir mi? Önden Youtube'ye bak demeyin lütfen, video bulamadım.
  7. S

Asus ROG Strix G513QC-HN031 ALINIR MI?

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g513qc-hn031-amd-ryzen-7-5800hs-16gb-512gb-ssd-rtx-3050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000BSNBO Cihaz linki burada, ekran kartı da 85W, sizce alınır mı? Not: 144hz ekstra monitörüm var ekran önemli değil donanım önemli ayrıca Nvidia...
  8. S

HP VICTUS 16 E0004NT Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, bu bilgisayar ile ilgili birkaç başlık görmüştüm ama görünüşe bakılırsa benim ihtiyacım olan cevaplara pek sahip değiller. Flutter ve Python ile kodlamayı ve üniversite projeleri için en azından 4-5 saatlik pil ömrüne ulaşmayı amaçlıyorum alacağım bilgisayarla. Cihazda 70wh...
Geri