Arama sonuçları: *

• Users: Mvnmt35
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yarım klavye önerisi

Arkadaşlar merhaba laptop için oyun oynarken wasd boşluk gibi tuşlar yeteceği için yarım küçük bir klavye istiyorum taşınabilir olması açısından ve laptop klavyesinde yazı yazarım. oyun oynarken laptop klavyesi rahat olmuyor çünkü biliyorum çok üretilen bir model değil artık ama dandikde olsa...
  2. M

Silinebilir

Silinebilir
  3. M

Yardım Yeni laptop aldım sırt çantası ve stand önerisi lazım

Arkadaşlar merhaba lenovo loq 17.3 inç 14700hx 5070 olanı aldım haliyle bunlar lazım oldu. sırt çantası veya omuz çantası hangisi iyi olur bilmiyorum ama çok sık seyahat ettiğimden laptopu koruyacak sağlam bir şeye ihtiyacım var içine fare stand gibi laptop malzemeleride alması gerekiyor en...
  4. M

Laptop siparişi verdim bir bakarmısınız

Arkadaşlar merhaba az önce 63 K ya bunu aldım yeni seride sorun yok diyorlar iyi mi? yaptım acaba ? [H3 id='Lenovo+LOQ+17IRX10+Intel+Core+i7+14700HX+24GB+1TB+SSD+RTX+5070+8GB+115W+173+FHD+165Hz+IPS+Panel+Freedos+Tanabilir+Bilgisayar+83JH006HTR']Lenovo LOQ 17IRX10 Intel Core i7 14700HX 24GB 1TB...
  5. M

Asus rog scope 2 96 Polling rate

Arkadaşlar merhaba bugün aklıma geldi bir ölçeyim dedim 58 hz gibi bir değer aldım benmi yanlış ölçtüm bilmiyorum normalde 1000 hz olması lazım kablolu kullanmama rağmen yazılımı güncelledim sonuç aynı bilen varmı bu durumu ?
  6. M

Yardım Şuan laptop siparişi vericem yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar merhaba uzun yıllar kullanabileceğim paneli soğutma sistemi malzeme kalitesi vs herşeyiyle iyi bir model istiyorum gözüme bu çarptı 71 k ya alınır mı? [H3...
  7. M

Asus tuf 5060 alınır mı?

Arkadaşlar merhaba asus tuf 14650hx 5060 cihazını almayı düşünüyorum. Kodu rv024 ile biten cihaz. Özellikle soğutma sistemini merak ediyorum bir önceki 4000 serili tuf lar sorunluydu çünkü. Genel olarak malzeme kalitesi soğutma sistemi paneli vs herşeyiyle demeyeyim ama genel anlamda iyi bir...
  8. M

5050-4060 laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba bana 5050 veya 4060 ayarında 1080p veya 1200p ekranlı bir model lazım qhd istemiyorum. Alınabilecek en sorunsuz model nedir x5t gamegaraj ve asus tuf 5050 arasında kaldım önceliğim kronik sorunu olmasın genel anlamda daha kaliteli olsun. Malzeme kalitesi soğutma sistemi paneli...
  9. M

X5T game garaj alınır mı?

arkadaşlar merhaba masaüstü cihazım var ama işim gereği laptop ihtiyacım var ve artık almam gerekiyor ana cihaz masaüstü olacak laptop ise benle gezecek 5050-4060 ayarı yeterli gelir diye düşünüyorum hem oyunlarda hem diğer günlük işlerimde ağır oyunları masaüstünde oynarım. game garajın servisi...
  10. M

H7 flow 2024 alınır mı?

Arkadaslar merhaba bu modeli 6.332 tl ye almayı düşünüyorum. Mevcut sistemin 5700x3d ve rx 6800 kasamda aerocool aero 800 modeli psu tarafındaki plastik ayağı kırık ekran kartı vida yeri yalama vs sorunları var power tuşuda zor basmaya başladı. Bu kasayı düşünüyorum hem şimdiki sistemimde...
  11. M

Kaliteli Laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba bana kaliteli kronik sorunu olmayan paneli malzeme kalitesi soğutma sistemi vs herşeyiyle iyi 1080p veya 1200p laptop lazım. Sorum şu bu kriterlerde 4060-5050-5060-4070 hangi gpu yu almalıyım Amacım en başta oyun sonrasında film müzik is toplantıları gibi genel olarak...
  12. M

T7 Shield alınır mı?

Arkadaşlar merhaba s20 fe telefonumu yedeklemek bilgisayara taşımak gibi islerde kullanıcam 1 tb 5000 TL 2 TB 8859 TL civarı uzun yıllar kullanabileceğim bunun gibi ip sertifikalı düşmeye darbeye dayanıklı bir şey arıyorum almışkende tam alayim diyorum bunu almak mantıklı olur mu?
  13. M

Dual drive flash bellek önerisi

Arkadaşlar merhaba, telefonum S20 FE 256 GB ve bunu yedeklemek istiyorum. Çok gezdiğim için işim gereği Dual Drive tarzı bir şey baktım ve bunu buldum, almaya değer mi? Almışken de tam alayım diyorum. Telefonu Smart switch ile yedekleyip masaüstü bilgisayarıma da kopyasını bırakmak istiyorum ve...
  14. M

Yardım Bu laptopu alıyorum iyi midir?

Arkadaşlar merhaba artık bu modeli alıyorum oyun ağırlıklı kullanacağım beni uzun yıllar götürürmü ekran ms değeri kaç malzeme kalitesi soğutma sistemi vs nasıl 1 sefer alıcam sorunlarla uğraşmak istemiyorum...
  15. M

Lenovo loq alınır mı?

https://app.hb.biz/aDYnt67njckd Arkadaşlar merhaba bana kaliteli kronik sorunu olmayan yillarca kullanabileceğim iyi bir şey lazım malzeme kalitesi soğutma sistemi paneli vs herşeyiyle iyi bir model arıyorum gerekirse bütçem dahada çıkabilir. Ekran ms degerleride biraz iyi olursa sevinirim...
  16. M

Bu laptop alınır mı?

[H1...
  17. M

93 Kya bu laptop alınır mı?

Arkadaşlar merhaba bende masaüstü bilgisayarım var ama işim gereği artık laptopta lazım oluyor. Ana makinem masaüstü olacak aslında bana 1080pli bir model yeterdi ama nedense onu ekle bunu al biraz daha ekle derken artık bu modele bakıyorum sizce mantıklı olur mu bu kadar para verdikten sonra...
  18. M

Bu laptop alınır mı?

Game Garaj Slayer R9T3D-5070TI C2 Amd Ryzen 9 9955HX3D 64GB Ram 2tb SSD RTX5070TI 16" Arkadaşlar merhaba bu laptopu almayı düşünüyorum 1080p 4060 tarzı bir şey bakarken nedense bu modele kadar çıktık pahalı bir şey olduğundan almaya değermi kronik sorunu falan varmı
  19. M

Asus rog scope 2 96 keycap önerisi

Arkadaşlar merhaba bu klavye için keycap alayım diyorum sizce değermi wraith sitesinden alıcam bayram dönemi için indirime girmiş hazır ondan dedim hiç pbt falan kullanmadım çok fark oluyormu abs keycap ile ?
  20. M

Gamesir cyclone 2 alınır mı?

Arkadaşlar stok gelmiş 3200-3300 e alınır mı?? Birde yanında satj standı geliyormu acaba ?
Geri