Arama sonuçları: *

• Users: eurote
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

12000 Bütçeyle Laptop Önerisi

Herkese merhaba, 12 bin liraya kadar laptop önerisinde bulunabilir misiniz? Günlük kullanım için olacak, onun için yüksek performansa gerek yok. Isınma problemi olmaması, günlük kullanımda hızlı çalışması ve hafif olması yeterli. Tavsiyeniz olur mu?
  2. E

Windows OEM Key Tavsiyesi

Yeni aldığım PC'de 30 günlük Windows deneme sürümü bulunuyor, Windows'u etkinleştirmek için de sanırım OEM Key'e ihtiyaç var. Önerebileceğiniz bir site var mı key için? GameSatış'ta 25TL şu an sizce güvenilir mi? cmd üstünden de şu şekilde yapılıyor sanırım ama bunun bir farkı ya da...
  3. E

Ekran Kartı Montajı Hakkında

Arkadaşlar merhaba yeni sistem aldım ama ekran kartı takma konusunda tecrübem yok. Sanırım ekran kartını (RTX2060) yerleştirdim, üstte 2 vida yeri vardı orayı da vidaladım. Şu an sabit gibi duruyor. Ekran kartında 8 pinli güç girişi var, kablolar da bir garip uç kısımda 6+2 var, ama orta...
  4. E

KING3 - LEGOO yayın için iyi mi?

Sizce yayın + oyun işini götürebilecek bir sistem mi yoksa sorun yaratır mı? KING3-LEGOO/AMD RYZEN 5 3500/GIGABYTE GeForce RTX 2060 D6 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC
Geri