Arama sonuçları: *

• Users: erigena.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. erigena.

Yardım DSL Kablosu bir modemi calıstırıyor digerini calıstırmıyor

Merhaba halihazırda kullandıgım bir modem var (Zyxel VMG3312) biyerden bir modem düsürdüm (ZTE ZXHN H168A) eski modemimi calıstıran DSL kablosu yeni modeme takınca DSL kablosunda kesinti var hatası veriyor ve internete erisim saglayamıyorum yani aynı kablo eskisini calıstırırken yenisini...
  2. erigena.

Yardım Bu Sistemi 4GB Ram'den 12GB Ram'e Yükseltmek

Merhaba elimde aşşağı yukarı bir 10 yıllık laptopum mevcut (Toshiba Satellite C55-A1K0) laptopumda aktif 4gb ram mevcut düşük sistem gereksinimli oyunları az bucuk oynayabiliyorum ve server yönettigim icin discord vb uygulamalarda fazla vakit geçirmek durumunda oluyorum 4gb ramımı + 8gb ram...
  3. erigena.

2023 Seçim Öncesi Dolar Düşermi ?

Küçük çaplı yatırım planlarım var 2023 secimi öncesi dolar düşermi
  4. erigena.

Yardım 2017 Ford Transit Teyp Açma Kapama Tuşu Çalışmıyor

2017 Ford Transit Teyp Açma Kapama Tuşu Çalışmıyor Ve Aracı kapatıp anahtarı kontaktan aldıktan sonra kapanıp bir süre sonra Kendi kendine açılmış oluyor. @Denizgezen
  5. erigena.

Bu Laptopa Hangi Windows Sürümü ?

Elimdeki laptop baya eski 10 seneye dayanan bir laptop aktif halde kullanıyorum fakat laptop özelliklerine göre Windows 8.1 daha iyi olur gibi geliyor sizce nasıl olur?
  6. erigena.

Başkasının Beni Nasıl Kaydettiğini Öğrenmek

Bir kişinin beni rehberine nasıl kaydettiğini nasıl öğrenebilirim? Veya öğrenebilirmiyim. Bi aralar GetContact sanırım öyle bir şey vardı ama güvenmiyorum başka bir yolu yokmu?
  7. erigena.

En Ufak Şeyde Yüzüm Kızarıyor

Evet sorum belli bunu engelleyemiyorum En Ufak şeyde yüzüm kızarıyor.Hoca bir şey soruyor mesela yüzüm kızarıyor ani bir ateş basıyor terliyorum.Veya bir arkadaş ortamında bir sohbette olan durumdan utanıyorum mesela bu oluyor. Engelleyememmi sonra dalga geçiyorlar domates gibi oldun vs.
  8. erigena.

Yardım Bu arabanın markası modeli ne olabilir?

@Denizgezen
  9. erigena.

Yardım Pubg Mobile Sebepsiz Ban!

Durduk yere Ban yedim sabah oynamıştım bi sorun yoktu hile vs kesinlikle kullanmadım neden Ban yedim anlamıyorum bu 3.kez durduk yere Ban yiyorum
  10. erigena.

Esrarengiz Kedi Ölümleri?

3 haftadır kapının önünde kedi ölüyor neden anlamıyorum ama koskoca mahallede gelip 3.kez bizim kapıda ölmesi garibime gitti.Ölmesine neden olan bir şey olabilirmi acaba? Bu 3.kedi 😔
  11. erigena.

Yardım Çocuk İçin Arama Yapılabilen Akıllı Saat

Selâmunaleyküm 3. Sınıfa giden bir kardeşim var sınıfında herkes akıllı saat almış hem ondan biraz istiyor birde arama yapması gerekebiliyor.Arama derken telefona bağlanmadan arama yapması lazım.Önerilerinizi bekliyorum. Bütçeye gelirsek:500-600 olabilir.
  12. erigena.

Yardım Zaman Geçirmek İçin Mini Oyun bu

Okulda öğle arasında takılmalık mini oyun istiyorum ama bulamıyorum önerilerinizi beklerim.
  13. erigena.

Yardım Haylou GT1 vs. Haylou GT1 Plus vs. QCY T5 vs. QCY T7

Kablosuz kulaklık alacağım siz olsanız hangisi ni alırdınız. 1634464629 @Mert Özkaya @ijustfaruk @WildFurryTR @Evil Belief
  14. erigena.

Yardım Haylou GT1 VS QCY T7

Bu ikisi içinde hangisi alınır müzik için mikrofonu çok önemli değil
  15. erigena.

Android Oppo A74 Güncelleme Yapmalımıyım?

A74 alalı 2. Gün bugün yazılım güncellemesi geldi sizce yapayımmı batarya performansı cidden çok iyi performans kaybetmesini istemiyorum.
  16. erigena.

9.sınıf Kümeler ACİL!

Sadece işaretli olan
  17. erigena.

Yardım Oppo Realme 7 Pro alınır mı?

Letgoda 2.el buldum fakat sıfır gibi 20 ay daha garantisi var 8/128lik model alınır mı? sizce,3 Bin 3100 gibi bir fiyata alacağım alırsam https://letgo.onelink.me/O2PG/b0d70518 1634195410 @Assistive
  18. erigena.

Yardım Telefon Alıyorum Sizce Hangi Renk

Xiaomi Redmi Note 10S Alacağım Sizce Hangi Renk
  19. erigena.

Yardım Xiaomi Redmi Note 10S VS Oppo Reno 5 Lite

3500 Bütçem var daha çıkamam bu iki telefonu önerdiler siz olsanız hangisi alırdınız veya başka ne önerirdiniz
  20. erigena.

Renk Körümüyüm Acaba

Evet Renk Körümüyüm şüphelenmeye başladım az önce teyzemin telefon kılıfına ne güzel gri dedim ne grisi yeşil dedi 10 kişiye sordum hepsi yeşil dedi fakat nardo grisi gibi bir yeşil fakat ben hala gri görüyorum. Bazende hoca tahtaya yazı yazarken siyahı kırmızı,kırmızıyı siyah görüyorum
Geri