Yardım Xiaomi Redmi Note 10S VS Oppo Reno 5 Lite

erigena.

80+
Reaksiyon skoru
223
3500 Bütçem var daha çıkamam bu iki telefonu önerdiler siz olsanız hangisi alırdınız veya başka ne önerirdiniz

Redmi note 10 pro aldım ben 2.5k ya , yarın elime ulaşacak ona göre size de öneririm.

Son düzenleme:
Kanka Oppo çok güzel ya ben telefonlardan pek anlamam kusura bakma ama Oppo bu işi kralı Xioami alacaksan Mİ alacaksın Redmi değil

Kanka Oppo çok güzel ya ben telefonlardan pek anlamam kusura bakma ama Oppo bu işi kralı Xioami alacaksan Mİ alacaksın Redmi değil
Oppo alasimda var ama teyzemde a5 var neredeyse her ay farklı bir hata alıyor 😅

Eyw beklemedeyim
Post automatically merged:

@rookie27

@rookie27 kanka cevapla yazsan 🤣
Hocammm canavar canavar ! redmi note 10 pro mutlaka almalısınız kamera güzel , işlemci güzel , ekran 120 hz cok keyifli cidden başka internetten bakın işte almak isterseniz benim aldıgım yere yonlendiririm sizleri :)

Hocammm canavar canavar ! redmi note 10 pro mutlaka almalısınız kamera güzel , işlemci güzel , ekran 120 hz cok keyifli cidden başka internetten bakın işte almak isterseniz benim aldıgım yere yonlendiririm sizleri :)
Link ver Bi bakayım kral

Reno 4 lite kullanan biri olarak tabi ki Oppo derim. Aradaki fiyat farkı az ise 4 lite da alabilirsiniz, çünkü özellik farkı neredeyse yok.

Reno 4 lite kullanan biri olarak tabi ki Oppo derim. Aradaki fiyat farkı az ise 4 lite da alabilirsiniz, çünkü özellik farkı neredeyse yok.
Hocam arkadaş 2500 e note 10 pro almış sizce 2500 e ne olursa olsun değecek bir cihaz değilmi 2500 e çöpler var

Kanka umarım düşündüğüm gibi almadin
İnşallah öyle değildir kanka

Geri