Arama sonuçları: *

1. fürdiegang

Işlemcide deforme

3 gün önce sipariş ettiğim işlemci az önce elime ulaştı ama fotoğrafta gösterdiğim yerde renk solması gibi bişey var (hafif soyulmuş gibi) bende çözemedim bir sıkıntı olur mu? 1736848225
  2. fürdiegang

5700X3D anakart önerisi

merhabalar, yeni aldığım 5700x3d işlemci için anakart bakıyorum bütçem max 4k belki 4100-4200 falan zorlayabilirim, bi anakart buldum ama nasıl olduğuna dair fikrim yok iyi midir? değil ise önerebileceğiniz anakart var mı...
  3. fürdiegang

Ekran kartı fanından gelen garip ses

ekran kartını sistemden söküp baktım fanda sıkıntı yok gibi ama pc ye takında ses çıkarıp duruyor nasıl çözebilirim? https://streamable.com/c9ekgo
  4. fürdiegang

Cola fanta sprite içenler bakabilir mi

selam 1 haftadır evin interneti yok telefonunda interneti bitti kullanmadığınız cocoacola fanta sprite kapaklarındaki kodları özelden atabilcek var mııı 🥺
  5. fürdiegang

ProteinOcean protein tozu alınır mı

Fiyatı bayağı uygun geldi promosyon kodu ile %10 ekstra indirim var alınır mı yoksa iş görmez mi https://proteinocean.com/whey-protein-lansman-5
  6. fürdiegang

Düşük GPU kullanımı :(((

Darboğaz olmamasına rağmen gpu kullanımı çok düşük. Cs2'de GPU: %25-35 arası CPU %40-50 arası güç ayarlarından yüksek performansı seçmeme rağmen aynı sorunu yaşıyorum Ekran Kartı: RTX 2060 6gb CPU: 10105F Ram:16gb
  7. fürdiegang

Kuvars Taşı para eder mi

Taşlardan pek anlamıyorum ama bulunduğum bölgede çok fazla görseldeki taştan var para eder mi bu taşlar
  8. fürdiegang

Almanya'dan kuzen ayakkabı getirebilir mi?

Almanya'dan kuzenim gelecek ayakkabı almak istiyorum fiyatı 950 euro havalimanında sorun çıkar mı gümrük vergisi vs. ?
  9. fürdiegang

yurtdışından gelen ürünüme ne kadar vergi çıkar

Arkadaşlar Almanya'daki arkadaşım bana 7 tane kıyafet yollayacak Almanya'dan Türkiye'ye acaba bunu vergisi ne kadar çıkar kargo tutarının yüzde 18 i falan mı birde kıyafetlerinin poşet ve etiketlerini yırtmadan gönderse sıkıntı olur mu ? bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim :shy:
  10. fürdiegang

MAX 3K Ekran Kartı önerisi (nvidia)

merhaba arkadaşlar bütçem3k sadece cs oynuyorum ekran kartı alcam önerilerinizi bekliyorum.Sadece NVIDIA
  11. fürdiegang

gamermarkt güvenli mi

arkadaslar burdan hesap satmayi düsünüyorum güvenli mi bura
  12. fürdiegang

CS:GO VAC BAN AFFI 🔥🔥🔥🔥🔥

şaka şaka 1 nisan
  13. fürdiegang

g4560 için anakart önerisi

arkadaslar elimde bu cpu var kısa bi süreliğine apu olarak kullanıcam anakart önerir misiniz buna uygun 7.nesil desteklicek
  14. fürdiegang

Bu Ekran kartı kasaya sığar mı

Ekran Kartı R9 290 4gb trix 3 fanlı olan kasa Mid tower: https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-shield-m300-usb3-2-midt-atx-kasa.html
  15. fürdiegang

Max 3000tl telefon önerisi

arkadaslar babam için telefon bakıyorum bütcem max 3k fazlasına cıkamam kamerayla işi yok oyun vs zaten oynamıyor pili vs iyi olsun yeter
  16. fürdiegang

Valo hesabım kaça gider?

Valo hesabım kaça gider?
  17. fürdiegang

Bilgisayarda igpu aktif etme ACIL!

islemcim g5905 ekran kartı takılı olunca görüntü geliyor fakat ekran kartını cıkardıktan sonra bios a otomatik atıyor biostan IGD olarak ayarlıyorum yani işlemcinin ekran kartını kullanmaya çalışıyorum fakat yine biosa atıyor çözüm yok mu? yarın ekran kartını satacagım icin igpu ya almam lazım pc yi
  18. fürdiegang

SOLVED

SOLVED
  19. fürdiegang

Bunu kime şikayet edebilirim?

Arkadaslar biri dolap üzerinden bana küfür etti ss aldım sonra mesajı sildi bunu şikayet edebilecegim bir yer varmı
  20. fürdiegang

3500TL'ye kadar Laptop önerisi

arkadaslar max bütce 3.5k yazıcı google vs vs için kullanılacak.
Geri