3 gün önce sipariş ettiğim işlemci az önce elime ulaştı ama fotoğrafta gösterdiğim yerde renk solması gibi bişey var (hafif soyulmuş gibi) bende çözemedim bir sıkıntı olur mu?
1736848225
merhabalar, yeni aldığım 5700x3d işlemci için anakart bakıyorum bütçem max 4k belki 4100-4200 falan zorlayabilirim, bi anakart buldum ama nasıl olduğuna dair fikrim yok iyi midir? değil ise önerebileceğiniz anakart var mı...
selam 1 haftadır evin interneti yok telefonunda interneti bitti kullanmadığınız cocoacola fanta sprite kapaklarındaki kodları özelden atabilcek var mııı 🥺
Darboğaz olmamasına rağmen gpu kullanımı çok düşük.
Cs2'de GPU: %25-35 arası CPU %40-50 arası
güç ayarlarından yüksek performansı seçmeme rağmen aynı sorunu yaşıyorum
Ekran Kartı: RTX 2060 6gb
CPU: 10105F
Ram:16gb
Arkadaşlar Almanya'daki arkadaşım bana 7 tane kıyafet yollayacak Almanya'dan Türkiye'ye acaba bunu vergisi ne kadar çıkar kargo tutarının yüzde 18 i falan mı
birde kıyafetlerinin poşet ve etiketlerini yırtmadan gönderse sıkıntı olur mu ?
bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim :shy:
islemcim g5905 ekran kartı takılı olunca görüntü geliyor fakat ekran kartını cıkardıktan sonra bios a otomatik atıyor biostan IGD olarak ayarlıyorum yani işlemcinin ekran kartını kullanmaya çalışıyorum fakat yine biosa atıyor çözüm yok mu? yarın ekran kartını satacagım icin igpu ya almam lazım pc yi