fürdiegang
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 250
300-400 rankına o da knk ama yabancı sitelerde 60-70 dolara okutabilirsin.Valo hesabım kaça gider?
sunuculardan dolayı almıyolar ya ping oluyo300-400 rankına o da knk ama yabancı sitelerde 60-70 dolara okutabilirsin.
Ne anlatıon LoL hesabı değil ki Valorant ta istediğin sunucuyu seçip oynayabiliyorsun ya hanisunuculardan dolayı almıyolar ya ping oluyo
kanka hani istanbuldaki adam avrupa çarı alsa bile 50 60 ping alır ya o mantıkNe anlatıon LoL oynamıon ki Valorant ta istediğin sunucuyu seçip oynayabiliyorsun ya hani
ha bilmiodumNe anlatıon LoL hesabı değil ki Valorant ta istediğin sunucuyu seçip oynayabiliyorsun ya hani
Amerikanın ayrı avrupanın ayrı asyanın ayrı sunucuları var dostumNe anlatıon LoL hesabı değil ki Valorant ta istediğin sunucuyu seçip oynayabiliyorsun ya hani
Adam hesabını satıyor almak istemiyor kiçok etmiyor kanka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kanka hani istanbuldaki adam avrupa çarı alsa bile 50 60 ping alır ya o mantık
e ben farklı bir şey demedimAdam hesabını satıyor almak istemiyor ki
Yani Almanya'daki adama TR hesabı satsan adam oynayamayacak mı?Amerikanın ayrı avrupanın ayrı asyanın ayrı sunucuları var dostum
Mail atıp avrupadan asyaya falan taşıyabiliyor olman lazım
Avrupa hesabı ise sadece avrupada bulunan sunuculara bağlanırsın. Atıyorum amerikadaki ohio'ya bağlanamazsın, bunun için riota ulaşman lazımYani Almanya'daki adama TR hesabı satsan adam oynayamayacak mı?
Bölge geçişi mail ile kolay oluyorsa büyük bir problem değil bence.Avrupa hesabı ise sadece avrupada bulunan sunuculara bağlanırsın. Atıyorum amerikadaki ohio'ya bağlanamazsın, bunun için riota ulaşman lazım
olmuyorBölge geçişi mail ile kolay oluyorsa büyük bir problem değil bence.