Yok açıkçası pek bilgim olmadığı için 3000 liralık farka değer mi onun hesabını yapamadım. Sonuçta monitör ve oldukça uzun ömürlü kullanacağım o yüzden o...
LG modelini vs. yapay zekada kıyasladığımda nedense önermiyor. Ne farkı var tam olarak LG modelinin diğerlerinden? Gigabyte modeli baya güzel gözüküyor...
Arattığımda n11 sitesi karşıma çıkmamıştı, ancak satıcıları bilemedim magic diye bir satıcı var ama güvenilir midir acaba? Oldukça fazla değerlendirmesi...
32 GB seçeneğini görmemişim, haklısınız. Ancak şöyle bir sıkıntı var ki peşin fiyatına taksit olmuyor ve baya bi fark biniyor üstüne, o nedenle istesem bile...
Sistemdeki parçalar benim seçtiğim parçalar kadar kaliteli değil sanki. Ayrıca 16 GB ram kullanmışlar vs SSD opsiyonunu kaldıramıyorum, bende mevcut ssd...
Merhaba arkadaşlar,
Aşağıdaki PC'yi almayı düşünüyorum ancak ekran kartı kısmında kafam oldukça karışık. Rekabetçi oyunları oynuyorum (BF6, PUBG, LoL, Fifa...
Merhaba,
Uzun zaman sonra tekrardan bir bilgisayar toplama işine giriştim. Fiyatlar uçmuş tabii ki. Aslında aklımda direkt bir OEM paket almak vardı ama...
Biraz bilgi eksikliğim var bu konularda o yüzden sormak durumunda kalacağım: Nvdianın teknolojileri yanlış bilmiyorsam daha AI odaklı teknolojiler değil mi...
Arkadaşlar benim kafa fena karıştı, ben normalde 5070'li sistem dizecektim ancak bu indirimdeki kartı görünce 9070 XT'ye döndüm. Sistemi bu kart üzerinden...
Bunu Vatan'daki diğer kartlara da uygulayabiliyor muyuz yoksa siz fiyat performans olarak en iyisi bu olduğu için mi yazdınız? Eğer tüm kartlarda aynı...