golcexx isimli üyenin son içerikleri

1. G

85.000 TL'ye RX 9070 XT'li Sistem Toplamak

Merhaba, Uzun zaman sonra tekrardan bir bilgisayar toplama işine giriştim. Fiyatlar uçmuş tabii ki. Aslında aklımda direkt bir OEM paket almak vardı ama hem peşin fiyatına taksit olmaması hem de tam istediğim parçalarda düzgün bir PC bulamamamdan dolayı en son kendim indirimde yakaladığım...
  2. G

🔥İndirim RX 9070 XT Pulse 42.999 Paraf Kart Özel 6 Taksit ve 2300 Paraf Para+Oyun (38.199)

Biraz bilgi eksikliğim var bu konularda o yüzden sormak durumunda kalacağım: Nvdianın teknolojileri yanlış bilmiyorsam daha AI odaklı teknolojiler değil mi? Benim ana kullanım amacım oyun oynamak ve video düzenlemek olacak. Video düzenleme işlerini CapCut PC gibi çok da kompleks olmayan bir...
  3. G

🔥İndirim RX 9070 XT Pulse 42.999 Paraf Kart Özel 6 Taksit ve 2300 Paraf Para+Oyun (38.199)

Arkadaşlar benim kafa fena karıştı, ben normalde 5070'li sistem dizecektim ancak bu indirimdeki kartı görünce 9070 XT'ye döndüm. Sistemi bu kart üzerinden dizmek mantıklı mı 85k gibi bir fiyata geliyor toplam parçalarla beraber. Yoksa bence buna zorla dediğiniz bir şey var mı?
  4. G

🔥İndirim RTX 5070 Tı 65.000 TL Paraf Özel 6 Taksit ve 8300 TL Paraf Puan+Oyun (54.600)

Bunu Vatan'daki diğer kartlara da uygulayabiliyor muyuz yoksa siz fiyat performans olarak en iyisi bu olduğu için mi yazdınız? Eğer tüm kartlarda aynı indirimleri kullanabiliyorsak çok iyiymiş. Bir de acaba hangi kartı çıkartamak gerekiyor paraftan?
  5. G

R5 3600X ve 2060S Sisteme Anakart

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2 yıl önce bilgisayarımı topladım ancak anakart almamıştım. Daha doğrusu eski bilgisayarımdan kalan MSI B350M Gaming Pro ile idare ederim dedim ancak 2 yılı geçti ve sanki bilgisayardan tam performans alamıyorum gibi geliyor, özellikle oyunlarda. Bu neden anakart...
Geri