🔥İndirim RX 9070 XT Pulse 42.999 Paraf Kart Özel 6 Taksit ve 2300 Paraf Para+Oyun (38.199)

Hater sub'ların postlarını bulup atacaksın burada ya?

Güzel kardeşim, rezil olma daha fazla hadi. Daha fazla rencide de etmek istemiyorum seni.

Testler ortada, her şey ortada. T.up grafiği okumayı bilmeyen adamsın ya. Forum DH diyor bir de. Forum DH'nin 2011 zamanlarında olsan bu konuşma şekliyle 2. günden ban yerdin zaten merak etme.

Hadi canımın içi. En iyi sen biliyosun. Babanın sana karne gününde aldığı 9070 XT'ye tapmaya devam et.
1789505050571.webp

Biraz sal be kardeşim .

Sen de hiçbir şey bilmeyen birisin diye sana da sataştım zamanında. Forum olarak çok gerisiniz çünkü. Bi'kaç kişi vardı bi' şeyleri bilen mujka gibi, onları da yönetim banladı sizin gibilere küfür etti diye.

AM5'de 6000mhz'in üstünde anlamlı bir verim artışı mı var? Hayır. 7200 üstü AM5 memory controller yüzünden çoğu zaman boot bile almıyor. Reddit post dolu.

Burada yanlış bilgi yok. Mod'a yazdım, kaldırmamış.

Birisi t.up grafiği okuyamadan bana eli titremeden cevap yazıyor, diğeri 2 ay önceki doğru bilgi verdiğim post'u modun teki markladı diye SS atıyor.

Al birini, vur ötekine.

1789505347677.webp

Şuna da cevap ver bak ramo, senle uygulama geliştirmedim diye mi üzüldün bu kadar? Seni ciddiye almadım diye mi?

Beyler 9060xt 16 gb var 7800x3d var 9060xt sıfır olarak 26000 e aldım rust ve valorant oynuyorum sadece 1080p oynuyorum. Sizce iade edip 9060xt 16gb yi buna geçmeye degermi 43 k ya?

3 oyun içeren kendi incelemesini ve 4 oyun içeren saçma sapan engelli bir adamın incelemesini techpowerup ın profesyonel incelemesinden daha güvenilir gören birini ciddiye alamıyorum kusura bakma.

Sen yine de kendini haklı görmeye devam edebilirsin problem yok. Başarılar diliyorum.

Çocuk kafayı yemiş , engelleme vakti sanırım konuyu kirletmeye gerek yok . Millet bütçesi ile birşeyler almaya geliyor bu arkadaşın saçma fikirlerini bizim önemsemizi istiyor , benim adanadaki arkadaşım 6000 mt/s c30 ram ile 8000 mt/s c34 yapıyor ( hobi olarak zaman harcıyor )
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler 9060xt 16 gb var 7800x3d var 9060xt sıfır olarak 26000 e aldım rust ve valorant oynuyorum sadece 1080p oynuyorum. Sizce iade edip 9060xt 16gb yi buna geçmeye degermi 43 k ya?
Valorant gibi oyunlar işlemci bazlı oluyor genel de , karşılaştırmanız lazım 2 ekran kartını . Sonuçta bütçe farkı da var

3 oyun içeren kendi incelemesini ve 4 oyun içeren saçma sapan engelli bir adamın incelemesini techpowerup ın profesyonel incelemesinden daha güvenilir gören birini ciddiye alamıyorum kusura bakma.

Sen yine de kendini haklı görmeye devam edebilirsin problem yok. Başarılar diliyorum.
T.up grafiği okuyamayı hala anlamamış. Oradaki 7900 XTX verisi 2023 senesinden, 2023 sürücüsüyle.

Aaah ah.

Mujka'nın ban yediği hatayı yapmıycam. Sizin gibilere söverken ban yedi. Engel atıp geçicem ama ben.

Allah aşkına, Reddit'de bir hesap açın. 3. posttan ya da yorumdan ban yiyecek insanlarsınız yanlış bilgilendirmeden. Burada bu tiplere laf anlatıyorum. Hata bende.

Bunu nasıl satın alıyoruz önce kampanyalara katılıp daha sonra ürünün tam ücretini yani 42.999 TL'yi ödeyip, kampanyadan ParafPara kartımıza iade oluyor onuda başka bir şeyde mi kullanıyoruz bilen aydınlatırsa sevinirim

Ayrıca incelediğimde 2.300 TL ParafPara iade oluyor görünüyor siz nasıl 38.199 TL dediniz, 40.699 TL oluyor kampanyalarla birlikte @asko56

Son düzenleme:
5070’in de ederi bu fiyatlar değil maksimum 30k. Şu fiyatlarla sıfır kart almak bana göre enayilikten başka bir şey değil.
5060 ti 8gb resident evil requirem 2k dlls kalite her şey en yüksek ayarlarda tüm karakterler siyah kesildi suratları kayboldu vram bitti sıra rtx 5070'de ve 45k olmuş neyine güveniyor da bu fyatlara gidiyor.

Arkadaşlar benim kafa fena karıştı, ben normalde 5070'li sistem dizecektim ancak bu indirimdeki kartı görünce 9070 XT'ye döndüm. Sistemi bu kart üzerinden dizmek mantıklı mı 85k gibi bir fiyata geliyor toplam parçalarla beraber. Yoksa bence buna zorla dediğiniz bir şey var mı?

Arkadaşlar benim kafa fena karıştı, ben normalde 5070'li sistem dizecektim ancak bu indirimdeki kartı görünce 9070 XT'ye döndüm. Sistemi bu kart üzerinden dizmek mantıklı mı 85k gibi bir fiyata geliyor toplam parçalarla beraber. Yoksa bence buna zorla dediğiniz bir şey var mı?
Nvidia nın içerdiği teknolojiler senin için önem arz ediyorsa, fırsat düşürürüm önümüzdeki günlerde dersen 5070 indirimi kollayabilirsin ama süreyi çok uzatma durmuyor fiyatlar. Bu ürün stok bitmezse 21 eylüle kadar kampanyada yazmış vatan

Bunu nasıl satın alıyoruz önce kampanyalara katılıp daha sonra ürünün tam ücretini yani 42.999 TL'yi ödeyip, kampanyadan ParafPara kartımıza iade oluyor onuda başka bir şeyde mi kullanıyoruz bilen aydınlatırsa sevinirim

Ayrıca incelediğimde 2.300 TL ParafPara iade oluyor görünüyor siz nasıl 38.199 TL dediniz, 40.699 TL oluyor kampanyalarla birlikte @asko56
amd 2500 tl degerinde oyun hediyeside veriyor oyunu satın almak istersen 2500 tl onunda fiyatını düşüyoruz dogal olarak üstüne başlıktada 2300 paraf para ve oyun 38.199 diye yazmakta

Nvidia nın içerdiği teknolojiler senin için önem arz ediyorsa, fırsat düşürürüm önümüzdeki günlerde dersen 5070 indirimi kollayabilirsin ama süreyi çok uzatma durmuyor fiyatlar. Bu ürün stok bitmezse 21 eylüle kadar kampanyada yazmış vatan
Biraz bilgi eksikliğim var bu konularda o yüzden sormak durumunda kalacağım: Nvdianın teknolojileri yanlış bilmiyorsam daha AI odaklı teknolojiler değil mi? Benim ana kullanım amacım oyun oynamak ve video düzenlemek olacak. Video düzenleme işlerini CapCut PC gibi çok da kompleks olmayan bir uygulamadan yaptığım için sorun olmaz diye düşünüyorum.

Geri