Arama sonuçları: *

• Users: ZODIAC_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

40K bütçe ile ne almalıyım ?

40k bütçem var , 20k peşin vericem geri kalanı taksit ile düşünüyorum . İlk önce yılbaşı sonrası üniversite öğrencilerine marka ve fiyat sınırlamasız vergi indirimli telefon olayını bekleyeceğim eğer olmazsa seçeneklerim şunlar ; 0 Honor 400 Pro 33500TL 2. El magic 7 Pro TR 39000TL 2. El 18 ay...
  2. Z

PS4 jailbreak nasıl oyun yüklenir ?

PS4 üm için jb diski aldım ancak oyun yükleme kısmını bilmiyorum , örnek olarak şöyle bir durumda ; doğal olarak önce game dosyasını indiriyorum peki update dosyaları ? sırasıyla hepsini mi yoksa son update dosyasını mı ? package installer ile oyunu kurduğum şekilde mi kuruyorum update dosyasını ?
  3. Z

Sultan papağanının cinsiyeti nedir ?

Henüz 4 aylık muhtemelen ilk tüy dökümünü yaşamadı ama bilmiyorum.
  4. Z

Üniversite için 2. El laptop önerisi

Üniversite için laptopa geçmeyi düşünüyorum kasami satacağım, evde olduğum vakit monitöre bağlayacağım. Render almak için, modelleme yapmak için kullanacağım. 1-2 sene öncesine kadar fazlasıyla ilgiliydim ancak şu an laptoplar hakkında bir fikrim yok. Pil süresi iyi, performanslı ve oyun...
  5. Z

Aracımı ilana koyduğum fiyat ideal mi ?

2014 consept plus 1.6 benzinli hiç LPG takilmamis 139500km de yedek anahtar ve kitapçığı duran Kia Sportage im var dün akşam 930bin TL den ilana koydum . Bagaj kapağı lokal boyalı sol arka çamurluk ve sağ arka çamurluk boyalı, sol arka camurluktan sebep eski tarihli 3 bin civarı sağ arka...
  6. Z

Minecraft Realms'ta sohbet çalışmıyor

Az önce Minecraft Bedrock Edition'da realms açtım ancak karşımdaki kişi benim mesajlarımı ben ise onun mesajlarını görmüyorum. Ben bilgisayardan karşımdaki kişi telefondan giriyor tek fark bu.
  7. Z

2021-22 5008 1.5 Bluehdi GT alınır mı ?

1.650.000-1.700.000tl civarına 2021-22 1.5Bluehdi Gt 5008 alınır mı ? Hatasız bakıyorum km olarak 70-90k km . 7 kisilik araç baktığım için alternatifi tiggo8 pro ve x-trail oluyor , x-trail in hem kasası eski duruyor hem 7 kisilik opsiyonunu 2020-21 bulmak zor o yüzden ona bakmıyorum . Tiggo8...
  8. Z

Kulaklık mikrofonunda yaşadığım sorun

Uzun zaman sonra kablolu kulaklığa geri döndüm , arctis nova 1 aldım. Jack girişinden 2 ye ayıran kutudan çıkan kablo ile bağladım , kulaklık çalışıyor ama mikrofon ters çalışıyor. sesli sohbet üzerinden karşı tarafa kesinlikle ses aktarmıyor , google üzerinden ses kaydetim dinlediğimde ise...
  9. Z

2018 X-TRAİL alınır mı ?

1.5m tl ye kadar 2018 model 1.6dcı platinum paket otomatik vites 100-110k km civarında boyasız değişensiz "7 kişilik" X-TRAİL bakıyorum , almak mantıklımıdır ? 1.3 160 lık benzinli modeller hakkında pek olumlu yorumlar okumadım o yüzden 1.6 dcı modellere bakıyorum . Alınır mı ? Sorunu var mı ...
  10. Z

Soundcore Liberty 4NC şarj kutusu nereden bulunabilir?

Elimde bir çift Soundcore Liberty 4NC var. Bunlar için şarj kutusunu nasıl bulabilir ve eşleyebilirim? Satın alabileceğim link atarsanız çok güzel olur. satan varsa o da olur. 1727897627 +
  11. Z

Sades Elite Gamepad alınır mı ?

https://tr.aliexpress.com/item/1005005292375365.html?src=google ps4 te kullanacağım , burdakinin yarı parasına gelecek , alınır mı ?
  12. Z

Sahibinden param güvende konsollarda taksit var mı ?

Param güvende ile konsollara taksit yapabiliyor muyum?
  13. Z

Hangi kolu almalıyım ?

PS4 ve PC'de kullanmak için kol alacağım ama iki kol arasında kaldım. İncelemelerine baktım. Kullanıcılar gayet memnun zaten aşırı aman aman bir şeye gerek yok. PS'de 2. kol olacak. https://www.hepsiburada.com/torima-p4-plus-kablosuz-titresimli-oyun-kolu-beyaz-pm-HBC00004Q9VC8...
  14. Z

ID-Cooling SE-913-R vs ID-Cooling SE-903-R V2

İşlemci soğutucu alacağım ama hangisini almalıyım kararsız kaldım. https://www.gelbura.com/id-cooling-se-903-r-v2-intel-amd-uyumlu-rgb-islemci-sogutucu-pd-TET33516678946 https://www.gelbura.com/id-cooling-se-913-r-intel-amd-uyumlu-4-pin-pwm-rgb-islemci-sogutucu-pd-TET84730575749 Anakart ...
  15. Z

Xbox one x efootball 2024 var mı ?

Xbox one x efootball 2024 var mı ? sadece series konsollar için mi var yoksa ?
  16. Z

EA play papara ile alınır mı ?

Steamde aktif EA play aboneligim var ancak zam yediği için EA app den yıllık almayı düşünüyorum. Bir arkadaş ön ödemeli kartla olmuyor papara ile alamazsın dedi , doğruluk payı nedir ?
  17. Z

Ps 4 mu almaliyim Xbox one s mi ?

Ps 4 mu almaliyim Xbox one s mi ? Ps özel oyunlarindan sadece Spiderman oynarım. Asıl amacım arkadaşlarla FIFA vs oynamak birde rdr2 vs oynamak. Orta halli PC ye sahibim . Xbox ta gamepass çok karlı oluyor ve PS 4 e göre 1250tl kadar daha ucuza alabiliyorum . Ps de ise CD oyunlarini 2. Elde çok...
  18. Z

PS 4 SLİM alınır mı ?

Arkadaşım 5k gibi bir paraya vermeyi düşünüyor , slim kasa çift kol . alınır mı ? fifa vs oynıcam.
  19. Z

2060 mi yoksa 5600xt mi ?

Galax 2060 1 click oc mu yoksa rog 5600xt mi ? Rog tabii ki soğutma vs konusunda daha iyi ama 5600xt sistem seçen bir kart, ne tepki vereceği belirsiz. 2060 ise stabil bir kart . Fiyatları aynı .
  20. Z

Sapphire pulse rx5600xt alınır mı ?

2.5k ya rx5600xt pulse alınır mı ? Ellenmemiş içi açılmamış , 650w 80+ PSU ve R5 2600 ile kullanacağım . Wattman var gibi mesajlar yazmayın zaten 3 seridir amd kullanıyorum. Fsr 3.0 alacak bir kart mi ?
Geri