arkadaşlar amd bir kart aldım , sistem çalışıyordu sonra bir sebepten iade ettim , yeni bir kart aldım aynı amd marka bu sefer açmadı ilk başta güç girişlerini takmayı unuttum sonra kapatıp tekrar takarak açtım görüntü vermedi. 2 bilgisayarcıda denedik kart görüntü vermedi üstüne sağlam olan...
arkadaşlar 1 adet 8 pinli güç girişi var anakartımda ama bende tam 5 tane 6+2 , 4+4 olacak şekilde 8 pinli girişler var eAtx yazan yerde 12v yazıyor bunların hepsi 300v kablolarında yazıyor başka 8 pinli kablo yok napacağım ?
alaçağım anakart asus prime b550m-k olacaktı önceki konuda asrock önerisi geldi ve bugün alacakken satıldı. 2500 tl ye 2 adet m.2 ssd li , pci 4x destekli ( ramlar için) , 4x ram slotlu anakart önerisi, işlemci r5 5600
arkadaşlar artık noktayı koyalım cok uzadı 2 günlük araştırma sonucu bu verilere ulaştım hepsinin adını yazıcağım ayrı yetten fotoğraftada var 15 tanesinin görseli gelelim konuya eski mouse rival 3 idi ve 120 mm bir uzunluk söz konusu bu bana 3-4mm kısa geldi bu baktığım mouselar 125mm 128mm tam...
arkadaşlar mouse alaçağım önceki mouse um steelseries rival 3 dü baya kaliteli bir mouse du ama zamanla elime küçük geldi büyüt boyutlarda olması ve düşük sens kullandığım için hızlı döndürünce takılmayan bir mouse olması lazım böyle bir mouse öneriniz varmı ? ( Fiyat 1000 civarı )
arkadaşlar ben 3 monitör yapaçağım ama nasıl oluyor bu yada neyle bağlamam lazım eski mönitörümü 1 dönüştürücü ve 1 kablo ile bağlıyordum yeni alaçağım mönitörleri aşşagıdaki kablo ile bağlasam sorun olur mu ?
Bütçe 1000-2000 arası iPhone 6 düşündüm ama 6 mı, 6S mi, Plus mu?
S Plus mu kararsız kaldım onun dışında bu bütçede başka iPhone modeli veya iPhone denk bir telefon önerebilirsiniz not: Kamera öncelikli, genellikle fotoğraf çekiyorum.)
Bunlardan hangisi asus prime h310m-k bu işlemci ve gtx 1050 için en iyisi performans manyağı yım ikinci resimde i7 2.999 lira değil anakart ve RAM de var satıcıya sordum tekli satış varmı diye cevap verirse dönerim size.
Arkadaşlar işlemciyi yükseltecem i5 9400f ve i7 8700 alcam i7 daha iyimiş ilk i7 bakcam asus prime h310m-k bu işlemciler uyumlu mu? gtx 1050 ile darboğaz yaparmı i3 9100f satıp alcam limit 2000 civarı extra işlemci öneriye açığım AMD hariç