Arama sonuçları: *

• Users: Ali.65
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

2 el ram alıcam sizce hangisi almalıyım

İkiside 12000 TL fiyatı var xpg olanın garantisi devam ediyor sizce hangisini alayım
  2. A

Rtx 5080 vulcan alınır mı

Bu kartı almayı düşünüyorum 75k fiyatı var şu an indirim kovalayacağım Bir de satıcı güvenilir mi sizce
  3. A

İSTEDİĞİ FİYATA EKRAN KARTI ALABİLEN OLDUMU

Herkese iyi akşamlar Bir aydır ekran kartı kovalıyoruz RTX 5080 veya RTX 5070Tİ ben ne istediğim ürünü buldum ne de istediğim fiyatı yakaladım alabilen var mı veya alamayanlar ne yapmayı düşünüyor ne yapmamız lazım ikinci ele yönelmek istemiyorum
  4. A

EKRAN KARTLARI NE ZAMAN İNDİRİME GİRER TAHMİNİ

Ekimin sonundan beri ekran kartı fiyatlarını takip ediyorum düşmesi gerekirken fiyatları artıyor tahmini ne zaman istediğimiz fiyatları görücez hedefim Rtx 5080 almaktı ama böyle devam ederse 5070ti anca alırım
  5. A

Lg ultragear 27gx790a-b nasıl monitör

Linkteki LG'nin monitörünü almayı düşünüyorum kullanan veya etrafında kullandığını gördüğünüz var mı nasıl monitördür
  6. A

PSU dolayı kasma takılma FPS drop olurmu

Rtx 3070 5600x B550 thomowark 16 GB ram 3000 500 Gb M2 sharkoom 650W 80 Plas Gold 144 hz monitör 2 ay önce PC başlayan sorun hergun uğraşmama rağmen sorunu çözemedim CS go valorant tarzı oyunlarda kasma donma yok ama Steam pugb oyun çok anlık FPS drop yaşıyorum FPS 100 altına inmese bile...
  7. A

corsair virtuoso wireless ses kasma sorunu

kulaklığı bugün aldım müzik dinlerken herhangi bir sorun yok ama steam pugb kendi ayak sesimi zor duuyuyorum ses aniden azalıp artıyor anlayan varsa acil yardıjm
  8. A

Palit 3070 fan sesi çok fazla

Palit 3070 aldım yurt dışından dereceleri normal boştayken fan dönmüyor ama steam pugb girince kart azıcık zorlanınca çok fazla fan sesi geliyor değerler normal lobideyken fan sesi gelmiyor fayt girince çok fazla fan sesi geliyor yardımcı olurmusunuz
  9. A

Amazon İngiltere'den alınan ekran kartı

Letgodan 15 bide 3070 buldum sıfır Amazon İngiltere alınma bu ürünü alınca garanti yollanmak istendiği zaman sadece ürün sahibimi garantiye yollayabiliyor
Geri