Arama sonuçları: *

• Users: DefKot
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. DefKot

20.000 TL 2. El Laptop önerisi

Oyun oynamak için ekranı büyük bir model arıyorum varmı tavsiyeleriniz önerileriniz
  2. DefKot

Ekran kartı güncellerken takılı kaldı

Laptop biraz eski nvedianın uygulamasından indirdim kur dedim 1 saaten fazladır böyle normalmi bu durum
  3. DefKot

Dövüşle alakası olmayan birisi dövüş lisansı çıkartabilir mi ?

Bir arkadaşımla muhabbet ediyordum bana ben de lisanslı tekvandocu ve boksörüm dedi ama hiç dövüşçü tipi yok merak ettiğim şey bir birkaç ay herhangi bir yerde tekvando veya boks eğitim alıp da lisans çıkarılabiliyor mu yoksa lisans çıkarmak daha ciddi bir şey mi ?
  4. DefKot

grup Kurarken WhatsAppım kapandı

Üni için grup kuruyordum niye böyle oldu
  5. DefKot

Tekstil teknolojisi bölümü okunurmu ?

Bu bölüm gelmiş hiç okuyan ya da yakın çevresinde okuyan biri varmı iyi mi? sizce
  6. DefKot

Perma saç yaptıran oldumu ?

Ben saçıma perma yaptıracaktım bu aralar ama elim kesildi 5 dikiş falan atıldı şuan elimle uğraşırken perma saç yaptırmam doğru olurmu süreç yoruyormu insanı 2 gün duş almıyormuşsun saçta 1-2 gün çok pis kokuyormuş perma diyolar ama tam emin olamadım siz ne diyorsunuz
  7. DefKot

Snapchat günlük 500+ skor alandan olurmu ?

Ne düşünüyorsunuz 😂😂
  8. DefKot

6 Ay tarihi geçmiş sade patates cipsi zehirlermi ?

7-8 tane yedim bişey olurmu acaba diye endişelendim ama olmaz herhalde, varmı hiç tarihi geçmiş cipsi falan yiyen ? 6 ay bir de siz siz olun mahale bakkalından bir şey almayın destek olalım diyoruz market yerine bakkala gidiyoruz adam bize 6 ay tarihi geçmiş ürün satıyor
  9. DefKot

Markete reyon görevlisi ne yapar ?

Happy Center markete reyon görevlisi olarak girsemi girmesemi diye kararsızım, sadece depodan raflara mal çekip onlarımı dizicez yoksa markete yük geldiğinde onlarıdamı depoya çekicez çalışan veya bilgisi olan varmı ?
  10. DefKot

Yardım Ehliyet kaç ayda alınır ?

2024 den sonra ehliyet maliyetinin 20.000 TL yi aşması bekleniyormuş bende bu sıralar ehliyet almayı düşünüyordum bir kaç gün içerisinde ehliyet kursuna yazılsam kaç ayda ehliyetimi alırım yetişirmi zamlara kadar ?
  11. DefKot

Pasolig kartı olmayan arkadaşımı maça nasıl sokarım?

Süper Lig de oynayan küçük bir takımın maçına gitmeyi düşünüyoruz ama benim pasolig kartım var daha doğrusu alıcam ama arkadaşımın yok pasolig kartı çıkartmadan tek kullanımlık bilet falan satın alamıyormu ?
  12. DefKot

18 yaşında ehliyet alabilir miyim ?

18 yaşına yeni giricem ehliyet alabilir miyim ? Yoksa 18 yaşını doldurup 19 yaşında mı alabilirim ? Normal 4 teker araba falan kullanıcam Tofaş, Clio falan
  13. DefKot

Diş yutulursa ne olur ?

Alt ön dişlerimin birinin önünde küçük bir diş artığı gibi bir şey vardı ama şimdi yok ne oldu bilmiyorum dişimi fırçalarken farkettim, zeytin kabuğundan biraz daha küçük bir diş parçasıydı, dişimi fırçalarken mi düştü yoksa yutumu bilmiyorum, yutulursa bir şey olurmu hiç daha önce böyle veya...
  14. DefKot

Beşiktaş'ın stadı Euro 2032'nin oynayacağı statlar arasında yer almadı

Gerçekten güzel stad ama Olimpiyat Stadı Fenerbahçe Galatasaray varken zordu zaten Beşiktaş ın stadının seçilmesi.
  15. DefKot

Sizce Türkiye'nin en büyük derbisi hangisi ?

:fb::gs::bjk:
  16. DefKot

Sizce En İyi Cips Markası hangisi ?

Bence net Lays.
  17. DefKot

Sizce 2023-2024 sezonunda süper lig de kim şampiyon olur ?

Kim şampiyon olur ?
  18. DefKot

TYT ile kazanılabilecek en mantıklı bölümler neler ?

Soru başlıkta, sebebiyle yazarsanız sevinirim.
  19. DefKot

İhanet Etim Aldattım

10 yıl civarında çok çok nadiren değiştirdiğim 7 yıl civarında hiç değiştirmediğim berberime saçımı kestirdim ama düzgün kesemedi ben de kendim düzeltiyim derken daha kötü oldu sonra ben de 7-8 yılın ardından farklı berbere gitim düzeltirdim, kendimi ihanet etmiş gibi hissediyorum farklı berber...
  20. DefKot

Hap olan ilaçları yutamıyorum

Doktor bir kaç tane ilaç verdi biri orta boyda biri küçücük boyda falan ama yutamaya cesaret edemiyorum ateş basıyor terliyorum başıma ağırlık geliyor halsizleşiyorum kalbim hızlı hızlı çarpıyor çok saçma bir şey ya önceden yutuyordum ama son 7-8 yıldır hiç adam akıllı hap yutmadım bu durumu...
Top Bottom