Diş yutulursa ne olur ?

DefKot

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,798
Alt ön dişlerimin birinin önünde küçük bir diş artığı gibi bir şey vardı ama şimdi yok ne oldu bilmiyorum dişimi fırçalarken farkettim, zeytin kabuğundan biraz daha küçük bir diş parçasıydı, dişimi fırçalarken mi düştü yoksa yutumu bilmiyorum, yutulursa bir şey olurmu hiç daha önce böyle veya buna benzer bir olay başına gelen oldumu ?

Hiçbirşey olmaz alttan çıkartırsın

Yediğin yemeklere ne oluyorsa o olur. Öğütemeyeceğin için nasıl yuttuysan öyle çıkar.

Yediğin yemeklere ne oluyorsa o olur. Öğütemeyeceğin için nasıl yuttuysan öyle çıkar.
Organlara falan zarar verir diye bilgiler dolaşıyor internete, hastaneye gidip film çektirmeyi düşünüyorum

Organlara falan zarar verir diye bilgiler dolaşıyor internete, hastaneye gidip film çektirmeyi düşünüyorum
Yani kırık diş ise bir ihtimal bağırsak duvarına zarar verebilir ama kafaya takacak bir şey değil. Bir şey olmaz. Tuvaletini yaptıktan sonra dışkını kontrol et. Kan yoksa sorun yok. Doktor biraz gereksiz olur daha dişi yutup yutmadığından bile emin olmadığın bir durum için. Dediğim gibi yuttuysan bile sorun olmaz normal şartlar altında.
Post automatically merged:

Kafaya çok takacaksan da git görün ne diyim.

Bence diş taşıdır. Youtube a diş taşı yazarak nasıl bir şey olduğunu görebilirsin. Ben elma yerken dişim kırıldı sanmıştım diş taşıymış meğer.

soğan zarı ve tırnak olmadğığı sürece mide eritir merak etme :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,553
Üyeler
191,124
Son üye
lansonil
Geri