Arama sonuçları: *

• Users: Alihanarr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

VDSL Modem Önerisi 1500Tlye kadar

Haftaya taşınıyorum ve türknet ile anlaştım altyapım 81 mbps ye kadar destekliyormuş. Bu sebeple bir modem almak istiyorum sıkıntı yaşatmayacak ve 80m2 bir eve rahatlıkla yetecek güzel bir modem arıyorum. Bütçem 1500tlye kadar.
  2. A

INFINIX Hot 30I 8/128 GB Akıllı Telefon Siyah

INFINIX Hot 30I 8/128 GB Akıllı Telefon, alınır mı alan kullanan veya çevresinden duyan var mıdır? Düşük bütçe için önerir misiniz? 1691598270 4GB ramli versiyonu da varmış 5bin bandında
  3. A

Emlakçı evimizi kiraya vermiş

Geçtiğimiz ay bir ev satın aldık, eminevim üzerinden aldığımız için anlaştığımız evi yaklaşık 1 ay avukat vs sürecinden sonra teslim aldık. O 1 aylık süreçte emlakçı evi üstüne alıp birine kiraya vermiş ve sonra evi bizim üzerimize geçirmiş. Bize de asla söylemiyor. Bir haftadır görüşüyoruz bir...
  4. A

Rtx 4060 ti 16gb mı rx 6800 mü?

rx 6600 xt ekran kartım var karttan memnunum bir sorunum yok ama özellikle diablo 4 oynarken vram 8gb olduğu için drop giriyor, o sebeple 16gb vrama sahip bir cihaz almak istiyorum. Sizce rtx 4060 ti 16gb versiyonu mu tercih etmeliyim rx 6800 mü?
  5. A

Yardım İşlemci çok ısınıyor

i5 11400f kullanıyorum birkaç ay önceye kadar normal 60-70 bandında ısınıyordu sonra havaların ısınmasıyla 90lara gelmeye başlayınca bir açıp temizleyeyim dedim. Açtım macunu temizledim yeni macun sürdüm sıvı soğutucuyu doğru şekilde monte ettim yok düzelmedi. Biosa girdim işlemci soğutucu...
  6. A

Yardım işlemci çok ısınıyor

i5 11400f kullanıyorum birkaç ay önceye kadar normal 60-70 bandında ısınıyordu sonra havaların ısınmasıyla 90lara gelmeye başlayınca bir açıp temizleyeyim dedim. Açtım macunu temizledim yeni macun sürdüm sıvı soğutucuyu doğru şekilde monte ettim yok düzelmedi. Biosa girdim işlemci soğutucu...
  7. A

Kablosuz kulak içi kulaklık önerisi

1000 TL ye kadar airpods tarzı kulaklık bakıyorum, önerilere açığım
  8. A

Güvenlik soruşturması

Özel sektörde bir iş teklifi aldım görüşmeler yapıldı anlaşmaya vardık sözleşme vs atıldı işinden istifa et sözleşmeyi imzala dediler her şey okey, istifamı verdim bugün arıyorlar güvenlik soruşturmasında negatif çıktınız diye ne bi sicil kaydım var ne başka bir şeyim davam vs de hiç olmadı neye...
  9. A

Öneri 3bin bandında oyuncu koltuğu arıyorum

Oyuncu koltuklarından pek anlamam fiyatlar da aşağı yukarı 3binden başlıyor çok fazla üstüne çıkmadan rahat bir koltuk arıyorum malum sırt ağrısından bilgisayar başına oturamaz oldum. Şöyle uzun ömürlü olabilecek (ortalama 3 sene) kalitede bir koltuk önerebilir misiniz. Hawk v6 vs gördüm...
  10. A

Çözüldü✓ Anakartta sol ram slotum çalışmıyor

Yaklaşık iki ay önce aldığım hazır sistemin anakartını değiştirdim Asus prime b 560m-k modelini aldım. Sistemi hazırladım ramları taktım görüntü gelmedi, ramlerde bir sorun olacağını düşündüm sol slottaki rami çıkardım görüntü geldi, diğer rami de sağ slotta denedim yine görüntü geldi yani...
  11. A

Çözüldü✓ Anakart değiştirdim pc tetiklenmiyor

Bugün yeni anakartım elime ulaştı montajını yaptım yanlış ya da eksik bir kablolama yapmadım anakartın kullanma kılavuzunda detaylı anlatılmıştı. Fakat her şey bittikten sonra bilgisayarı çalıştırmayı denediğimde hiçbir tepki alamıyorum. Neyden kaynaklanıyor olabilir benzer şeyler yaşayan var...
  12. A

🔥İndirim Corsair CPU Cooler H100 RGB 1289 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B09B1ZY6X5?psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_imgToDp 1289 TL ye alınır mı?
  13. A

Xbox Game Pass 0x80073cf3 hatası

Xbox gamepass aldım geçtiğimiz günlerde bf5 ve bf1 indirirken sıkıntı olmadı ama overcooked 2 ya da outlast2 gibi oyunları indirmeye çalışırken 0x80073cf3 kodlu hatayı alıyorum ve internette asla çözümünü bulamadım her şeyi yaptım ama nafile bu hatanın çözümünü bilen biri varsa yardım edebilir mi
  14. A

Klavye önerebilir misiniz?

Bütçem 600 civarı daha altı da uygundur mekanik kullanmadım ne kadar fark eder bilmiyorum ama görsel olarak da tatmin edecek bir klavye arıyorum ürünün kalitesine göre bütçemi artırabilirim. Şu sıralar razer ornata chroma 2 modeline takıldım ama yarı membran olması ne gibi dezavantajlar sağlar...
  15. A

Yardım i5 11400f 100 derecede başlıyor

Dün elime incehesaptan aldığım i5 11400f li sistem geçti stok fan takılı. Sistemi gece kurabildim bi hızlıca valorant vs bakayım dedim işlemci 100 dereceden başladı ve düşmedi sonra prime95 testi yapınca da aynı şekilde 100 derece oluyor anında kapatınca 40-50 arasında takılıyor. Anakartın...
  16. A

Yurtdışından RTX 2060 alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07MVNPKWN/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&th=1 Ürün ithalat depozitosu dahil 7500 tl olarak gözüküyor sizce alınır mı? Garanti için evganın kendi sitesine baktım ama pek anlamadım, satıcı da amazon Germany gözüküyor. 1645012590 yazana kadar stok...
  17. A

Rtx 3050 Hazır sistem

Yakın zamanda itopya ile anlaşmalı rtx 3050 toplama sistem gelir mi? Foruma özel indirimli vs? Herhangi bir açıklama yapıldı mı
  18. A

RTX 3050 mi, 2060 mı?

RTX 3050 önümüzdeki 2-3 sene içerisindeki çıkacak oyunlar için hangisi tercih edilmeli sizce?
Geri