Arama sonuçları: *

• Users: emreb
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Rx9070xt destekli gen5 anakart tavsiyesi

başlıkta da okudunuz zaten arkadaşlar normalde asus prime b650m-r almayı düşünüyordum ama ekran kartı soketi pcı-e gen5 desteklemiyor. bütçemi çok yükseltmeden pcı-e 5.0 destekleyen bir kart almayı düşünüyorum uygun fiyatlı neler var?
  2. E

Asus rog strix go 2.4 ghz wireless çalışmıyor

arkadaşlar bugün bu kulaklığı aldım eve geldim kablosuz bağlandım, kulaklığım mikrofonum problemsiz çalışıyordu ancak arkadaşımın tavsiyesi üzerine asusun "armoury crate" uygulamasını indirdim. daha sonra uygulama kulaklığı güncellerken mavi ekran yedim ve bilgisayar tekrar açıldığında kulaklık...
  3. E

kablosuz kulaklık önerisi

arkadaşlar merhaba kablosuz, mikrofonu kaliteli oyuncu kulaklığı önerir misiniz
  4. E

E diskim pc açıkken kendi kendine gidiyor

bilgisayar e diskini görüyor aslında ama bazen pc açıkken kendi kendine e diski gidiyor. bilgisayar hiç görmüyor, yeniden başlatınca falan bazen düzeliyor bazen düzelmiyor. neden oluyor bu ve nasıl çözerim?
  5. E

Laptop soğutucu tavsiyesi

Yeni laptopum için soğutucu arıyorum, mümkünse sessiz çalışan ama iyi soğutan bir soğutucu arıyorum.
  6. E

yeni laptop aldım furmark sonuçları normal mi

arkadaşlar merhaba yeni laptop aldım tüm driverlarını güncelledim. furmarktan ekran kartı ve işlemci testi yaptım ama işlemci testi yaparken ısının yanında ! işareti falan çıktı sorun var mı sonuçlar nasıl sizce?
  7. E

Casper Excalibur laptop alınır mı

Özel olarak soracağım bir model yok ama genel olarak excalibur laptopların fiyatlarının uygun olduğunu düşünüyorum. Teknik servis, yedek parça, garanti gibi konularda caspera güvenilir mi genel düşünceleriniz nedir excalibur laptoplar hakkında
  8. E

Bilgisayarımı Satıyorum Fiyatı Ne Olur??

merhaba arkadaşlar 2 yıllık kasamı satacağım ne kadara satmalıyım sizce? Monitöre ayrı fiyatta yazarsanız iyi olur. İşlemci: i511400f Ekran Kartı: RX6600 XT Depolama: 256 gb 3200/3000 m2 ssd Anakart: h510m Ram: 2x8 3200mhz...
  9. E

Bilgisayardaki resimler açılmıyor (bu dosyayı grntlmk için izniniz olmayabilir)

durduk yere bu sorunu yaşamaya başladım. resimdeki kilit işaretine takılmayın, bilgisayarımda oluşturduğum her klasör her dosya bu şekilde kilitli olarak geliyor. kilitleri açmasamda kendi bilgisayarımda resimleri görebiliyordum. şimdi ne kilidi açabiliyorum ne resmi görebiliyorum. çözümünü...
  10. E

Kalitelisinden termal macun önerisi yapar mısınız

15-11400f işlemcim var kasayı satın almamın üzerinden henüz 1.5 yıl geçti, 2 yıl geçmeden termal macuna ihtiyaç yok diye düşünüyordum ama şu an 100 derecede %40 kullanımla çalışıyor. o yüzden bir termal macun yenileyeceğim. bütçem çok fazla değil ama alacaksam kaliteli olsun. Önerileri bekliyorum. -
  11. E

FİFA 23 4 arkadaş 2v2 nasıl oynanır

4 arkadaş farklı bilgisayarlarda 2v2 atacağız, fakat nasıl yapılacağını bir türlü bulamadık, araştırdığım her yerde yanyana oynamak anlatılıyor ama hepimiz farklı şehirlerdeyiz ve 4 arkadaş 2v2 atmak istiyoruz nasıl yapabiliriz?
  12. E

Hogwarts legacy'de ayarlrı yükseltince oyun açılmıyor

Merhaba, hogwarts legacy (steam). ilk açtığımda açıldı biraz oynayıp kapattım tekrar açmak istediğimde oyunun ilk açıldığı yükleme ekranında hata vermeden kapanmaya başladı. appdata dan hogwarts legacy dosyasını sildiğimde oyun ilk açıldığı şekliyle tekrar açılıyor fakat oyun içinde ayarları...
  13. E

Oyunlarda yüklenme süreleri uzamaya başladı sorun nedir

Arkadaşlar merhaba, son zamanlarda bilgisayarımda bir yavaşlama mevcut, oyunlarda yükleme ekranları uzun sürmeye başladı ve oyun açıldığındada bir çok şey (Karakter, silahlar, texturelar) geç yüklenmeye başladı sorun ne olabilir nasıl çözebilirim?
  14. E

Crystal Disk mark testi sonucu nasıl?

Arkadaşlar merhaba, son zamanlarda bilgisayarımda bir yavaşlama mevcut, oyunlarda yükleme ekranları uzun sürmeye başladı ve oyun açıldığındada bir çok şey (Karakter, silahlar, texturelar) geç yüklenmeye başladı sorun m2 ssdimde diye tahmin edip bir crystal disk mark testi yaptım ama sonuçları...
  15. E

pc için Xbox controller alacağım crackli oyunlarda çalışır mı

şu an çakma bir ps3 gamepadim var ama steam dışında (, origin, xbox gamepass, uplay vs) hiç bir oyunda çalışmıyor. buralarda çalışacğından eminim ama crackli oyunlarda çalışır mı acaba, oyun fiyatlarından ötürü artık yeni oyunlar satın almayacağım. crackli oynamayı düşünüyorum
  16. E

AMD EKRAN KARTI DRİVERI PCYİ HER AÇTIĞIMDA SİLİNİYOR

bir kaç gündür yaşadığım bir sorun, amd'nin yazılımı hata verdi ve kaldırıp güncel olanı kurdum. o zamandan beri bilgisayarı her açtığımda driver kalkıyor. tekrar kuruyorum restart atıyorum düzeliyor ama bir sonraki açtığımda yine aynı şekilde driver kalkıyor. internetten araştırdım fakat bir...
  17. E

İşlemci soğutucu önerileri alalım buraya

bilgisayarımda i5-11400f var stok soğutucu kullanıyorum fan ölecek gibi çalışıyor. 2 saniyede bir son gaz yapıp tekrar kısıyor rpm'i hem ses rahatsız ediyor hemde bir yüksek bir kısık olması çok sinirime gidiyor
  18. E

Klavyede 123'e basınca 567 yazıyor

Arkadaşlar selam. nasıl yaptım bilmiyorum ama kalvyemde 5678 ve 1234 tuşlarının yeri değişti (NUM tuşları değil, üst tuşlar) . Şöyle ki 1234 tuşlarına sırasıyla 5678 tuşları atanmış. Aynı şekilde 5678 tuşlarına basıncada 1234 yazıyor nasıl düzelecek bu ? (Klavye dandik klavye değil rampage miracle)
  19. E

Yeni pcde takılma, fps drop ve yükleme ekranı gecikmeleri

Arkadaşlar yeni pc topladım özelliklerini aşağıya yazacağım. fakat bir sorun var pcde ama çözemedim. bazen fanlar kafayı yiyor. fps droplar, takılmalar, oyundan atmalar, yükleme ekranlarının uzunluğu. Sorunun nerede olduğunu bulmama yardım edebilecek biri varsa whatsapp üzerinden yardımcı olursa...
  20. E

Yeni pcde yükleme ekranları çok uzun sürüyor

Arkadaşlar merhaba. 5 gün önce yeni pc aldım fps vs çok yüksek ama anlamadığım bir şekilde yükleme ekranları çok uzun sürüyor. m2 testi yaptım değerler gayet normal diğer parçaların testinide yaptım sadece ram testi kaldı. Neden yükleme ekranları bu kadar uzun sürüyor bilgisi olan yardımcı...
Geri