Bütçe ?Yeni laptopum için soğutucu arıyorum, mümkünse sessiz çalışan ama iyi soğutan bir soğutucu arıyorum.
Laptoplar da soğutucu cidden gözle görülür bir fark oluşturuyor mu ? Ben bir kaç marka denedim kendi laptopum da bir fayda göremedim ondan dolayı diyorum.
bilmiyorum bende ilk defa laptop aldım ama ısı 90 derecelere kadar çıkıyor o yüzden almam lazım diye düşünüyoorum, trendyolda yorumlarda 10 15 dereceye kadar düştüğünü söyleyenler varLaptoplar da soğutucu cidden gözle görülür bir fark oluşturuyor mu ? Ben bir kaç marka denedim kendi laptopum da bir fayda göremedim ondan dolayı diyorum.
sınır yok knk bütçedeBütçe ?
Ns2000 modelini kullanıyorum memnunumbilmiyorum bende ilk defa laptop aldım ama ısı 90 derecelere kadar çıkıyor o yüzden almam lazım diye düşünüyoorum, trendyolda yorumlarda 10 15 dereceye kadar düştüğünü söyleyenler var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sınır yok knk bütçede
iyi dedin onu bir deneyeyim o zaman kardeşim teşekkürlerNs2000 modelini kullanıyorum memnunum
![]()
Zalman ZM-NS3000 1 Fanlı 17" Laptop Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM-NS3000 1 Fanlı 17" Laptop Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM-NS3000 1 Fanlı 17" Laptop Soğutucu özelliklerini incele, 1.417,53 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İlla para vermen şart değil bilgisayarın arka tarafını yerden hafif yükseltsen sıcaklıklara yine etkisi olur
2 adet kalın silgi alıp bilgisayarın arka alt tarafına koyup yükseltebilirsin kendim kullanıyorum gayet iyi bir yöntemiyi dedin onu bir deneyeyim o zaman kardeşim teşekkürler
Selam bende uzun bir soğutucu arayışına girdim. Zalman marka bu soğutucu ilk 3 kararımdan biri fakat aklımı kurcalayan bir şey var. Ns2000 model soğutucu USB çıkışlı sanırsam. Adaptörlü bildiğiniz bir soğutucu var mı? Usb portlu olanların bataryayı daha çok yorduğunu duydum doğru mudur?Ns2000 modelini kullanıyorum memnunum
![]()
Zalman ZM-NS3000 1 Fanlı 17" Laptop Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM-NS3000 1 Fanlı 17" Laptop Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM-NS3000 1 Fanlı 17" Laptop Soğutucu özelliklerini incele, 1.417,53 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İlla para vermen şart değil bilgisayarın arka tarafını yerden hafif yükseltsen sıcaklıklara yine etkisi olur
Stant alınYeni laptopum için soğutucu arıyorum, mümkünse sessiz çalışan ama iyi soğutan bir soğutucu arıyorum.
USB port yerine harici kafa alman daha iyi olacaktırSelam bende uzun bir soğutucu arayışına girdim. Zalman marka bu soğutucu ilk 3 kararımdan biri fakat aklımı kurcalayan bir şey var. Ns2000 model soğutucu USB çıkışlı sanırsam. Adaptörlü bildiğiniz bir soğutucu var mı? Usb portlu olanların bataryayı daha çok yorduğunu duydum doğru mudur?