Arama sonuçları: *

• Users: ZeusOki
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ZeusOki

35 bin ₺ Güncel Telefon Önerisi

Honor 400 Pro düşünüyordum fakat 3 yıl sonunda güncelleme almayacağını duydum bu yüzden biraz soğudum telefondan şuan başka hangi seçenekler var ? Yazılım ile uğraşıyorum u sebeple telefonu emülatör olarak da kullanmam gerekiyor. Güçlü bir cihaz lazım şık olması da önemli. Oyun oynayan biri değilim.
  2. ZeusOki

Ryzen 3600 işlemcim için termal macun önerisi?

F/P olarak hangilerini önerirsiniz? Arctic MX-6 ve Arctic MX-4 var aklımda fakat karar veremedim.
  3. ZeusOki

Maksimum 600 bin ₺ aile aracı arıyorum.

Sedan bir araç bakıyorum, temiz ve üzmeyecek bir araç olsun. Ford focus 2 ve 3 bakıyordum ama sizin önerilerinize de ihtiyacım var. Marka model önerisi ve hatta direkt ilan link verseniz daha makbul olur.
  4. ZeusOki

350-400k Arası sedan araç arıyorum

Herkese merhaba iyi formlar, 400 bin tl yi geçmeyecek mümkünse daha altında bir sedan araç bakıyorum. Aile aracı olacak, temiz bir araç bakıyorum üzmeyecek. Bütçenin düşük olduğunun farkındayım, bu fiyata hangi modelleri önerirsiniz? Model yıl km falan detaylı bilgi olursa benim için daha iyi...
  5. ZeusOki

Öneri Yazılım için m2 pro vs m4

Aklımda 2 seçenek var acaba hangisi daha performanslı olur. M2 pro özellikleri daha iyi ama biraz eski mı kaldı acaba diyorum. İos tarafında bir bilgim yok o yüzden size danışmak isterim. Arada ki 3.5k fiyat farkını da göz önüne alırsanız sevinirim. 1...
  6. ZeusOki

Ryzen 3600 ve RTX3060 Twin x2 bulunan sistemin ne kadara satabilirim ?

Sistemim şu şekilde ; AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz 35MB AM4 1Biostar B450MH 3200MHz (OC) DDR4 AM4 mATX 1Inno3D RTX3060 Twin x2 12GB 192Bit GDDR6(LHR) 1GSkill RipjawsV 16GB (2x8) 3000MHz DDR4 CL16 Crucial P3 2TB CT2000P3SSD8 PCIe 3.0 3D NAND NVMe M.2 SSD, 3500 MB/sn 1Corsair Spec-Delta 550W 80+...
  7. ZeusOki

Öneri 10-12k Arası Telefon Önerileri

Kardeşime telefon alacağım bu bütçede telefon önerileri önerir misiniz ? Ön ve Arka kamera kalitesinin iyi olması önemli bizim için ne önerirsiniz ?
  8. ZeusOki

Max 6k ya Rahat ve Konforlu koltuk önerisi

Merhaba ben bilgisayar başında çok fazla zaman geçiriyorum(Günde yaklaşık 10-12 saat ). Rahat bir oyuncu koltuğu arıyorum , asıl işim yazılım üzerine fakat oyun da oynuyorum. Oyuncu koltuğu isteme sebebim rahat olması. Deri istemiyorum kumaş olması benim için önemli bir husus. Aslında Hawk fab v...
  9. ZeusOki

Çözüldü✓ Ryzen 3600 boşta 80-90 dereceleri görüyor

Sistemi alalı uzun zaman oldu yaklaşık 2-3 yıl falan bu zamana kadar ne toz aldım ne de macun değişti. Bu zamana kadar yapmama sebebim biraz korktuğum içindi fakat artık sistem performansı bariz bir düşüşe geçti. Bu sistem için macun önerisi ve 800 tl yi geçmeyecek bir soğutucu önerisi...
  10. ZeusOki

Çözüldü✓ Bilgisayarımı Bluetooth özelliğini eklemem için öneri ?

Bilgisayarımı bluetooth kullanılabilir hale getirmem gerekiyor , bunun için bu cihazı buldum. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098K3H92Z/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1 Bu anakartım ile uyumlu olur mu ? veya bunu daha ucuza çözebilir miyiz ?
  11. ZeusOki

Çözüldü✓ BİM'e gelen laptop alınır mı?

Tanıdığım biri hemşirelik okuyan kızı için bir laptop alacak. Bim'e gelen bu laptop alacakmış fakat bana danıştı. Ben bu piyasaya pek hakim değilim sizin düşüncelerinizi almak istedim. Önerileriniz nedir ?
  12. ZeusOki

Max 3500 tl ye Oyuncu Koltuğu Önerisi

Merhaba ben bilgisayar başında çok fazla zaman geçiriyorum(Günde yaklaşık 10-12 saat ). Rahat bir oyuncu koltuğu arıyorum , asıl işim yazılım üzerine fakat oyun da oynuyorum. Oyuncu koltuğu isteme sebebim rahat olması. Deri istemiyorum kumaş olması benim için önemli bir husus. Aslında Hawk fab v...
  13. ZeusOki

Çözüldü✓ İmei atma süresi dolmuş ne yapabilirim ?

Bende kaçak telefon vardı 120 gün de bir imei atılması gerekiyordu fakat aklımdan çıkmış ve telefonun mobil verisi gitti. Telefonu kullanıyorum fakat arama msj atma vs. kapandı. Nasıl düzeltebiliriz bunu süresi geçti fakat imei atsak düzelir mi? Daha önce yaşayan var mı?
  14. ZeusOki

Çözüldü✓ QCY HT05 MeloBuds vs QCY T18 MeloBuds

Bu iki cihaz arasında kaldım , kullanan varsa geri dönüş yapabilir mi ? Bu fiyat bandında başka bir cihaz da olabilir. Kullanım Amacım ; 1. Müzik 2. Görüşme
  15. ZeusOki

Mavi Ekran Mavi ekran ve klavyenin çalışamaması

Merhaba arkadaşla, benim bilgisayar mavi ekran verdi. 2 sene oldu bilgisayarı alalı ilk defa oldu. Donanım açısından hiçbir işlem yapmadım. Mavi ekran verip birkaç kez kendini başlattıktan sonra şifre girme ekranı açılırken 0.5 sn falan sanki ekran darbe almış gibi üst kısımda çizik çizik bir...
  16. ZeusOki

2 TB M.2 SSD ÖNERİSİ

Takılı olan ssd yi çıkartıp onun yerine 2tb m2 ssd takacağım. Anakartıma uygun bir m2 ssd önerir misiniz ? Benim mantıklı bulduğum birkaç ssd ; 1- https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kingston-nv2-2-tb-snv2s-2000g-m-2-pci-express-3-0-fiyati,7359997.html 2-...
  17. ZeusOki

Ssd (Sata) Önerisi ?

Sistemim görselde görüldüğü gibidir. Depolama kısmında sıkıntı yaşıyorum. Sata sdd önerileri bekliyorum. 1 TB olması tercihimdir. Max bütçe 1300 tl dır.
  18. ZeusOki

Kablosuz Kulaklık Önerisi ( Max 700 TL)

Sadece şarkı dinlemek için alacağım oyun performansı önemli değil. Mikrofonu da anlaşılabilir olsa benim için yeterli, sadece müzik kalitesi önemli. Max 700 tl bütçem var, fakat bunun altında da olursa tadından yenmez :D Benim bulduğum birkaç kulaklık var onun dışında öneriniz varsa görmek...
  19. ZeusOki

Yardım Bilgisayar Koltuğu Önerisi

Zamanımın nerdeyse yarısı bilgisayar başında geçiyor bu yüzden artık mutfak sandalyesi iş görmüyor :D Rahat ve konforlu bi koltuk önerir misiniz ? Boy : 195 Kilo : 95 1K'ya kadar çıkabilirim fakat daha ucuza olursa benim için çok daha iyi olur.
  20. ZeusOki

25k Sistem Önerisi GÜNCEL ??

Bütçe sadece kasa için ayrılmıştır , sistem ile günlük işler , yazılım ve oyun içindir. Bu bütçede önerisi olan varsa bekliyorum.(Bütçe arttırma şansımız vardır fakat 25k olması bizim için daha iyi olacaktır)
Geri