Yardım Bilgisayar Koltuğu Önerisi

ZeusOki

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
560
Bütçe
1000
Zamanımın nerdeyse yarısı bilgisayar başında geçiyor bu yüzden artık mutfak sandalyesi iş görmüyor :D
Rahat ve konforlu bi koltuk önerir misiniz ?
Boy : 195 Kilo : 95

1K'ya kadar çıkabilirim fakat daha ucuza olursa benim için çok daha iyi olur.

ofis koltuğu bakabilirsin

ben bunlar iyi diye biliyorum ama hiç oturmadım istersen bir mağazada bunun benzerini dene öyle al yorumları oku videoları izle ama kötü durmuyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

deri koltuk gibi bir şey alma hem çok yapışıyor hem ter yapıyor yazın
sipariş verdim gelince deneyimimi yazarım

Oyuncu koltuğu bulamazsınız fakat ofis koltuklarına göz atabilirsiniz.

o fiyata ofis koltuğu alman daha faydalı olacaktır

Arkadaşlar ürünü belli bir süre kullandım ve f/p olarak bakarsak gayet iyi , uzun kullanımda (8-10 saat) bel ağrısı olmadı. Ürün kalitesine gelirsem 750 tl bir ürün için gayet yeterli sadece tekerlekleri biraz kalitesiz gibi geldi fakat bir sorun yaşamadım şuana kadar. Bu fiyat aralığında bence en iyilerinden biri diyebilirim. Satıcı çok ilgili, 1 saat içinde cevap veriyor ve gönderdikleri nota göre 25 yaşında 2 gencin bir girişimiymiş, destek olduğum içinde çok hoşuma gitti :) İnceleme bu kadar iyi günler dilerim

Arkadaşlar ürünü belli bir süre kullandım ve f/p olarak bakarsak gayet iyi , uzun kullanımda (8-10 saat) bel ağrısı olmadı. Ürün kalitesine gelirsem 750 TL bir ürün için gayet yeterli sadece tekerlekleri biraz kalitesiz gibi geldi fakat bir sorun yaşamadım şuana kadar. Bu fiyat aralığında bence en iyilerinden biri diyebilirim. Satıcı çok ilgili, 1 saat içinde cevap veriyor ve gönderdikleri nota göre 25 yaşında 2 gencin bir girişimiymiş, destek olduğum içinde çok hoşuma gitti :) İnceleme bu kadar iyi günler dilerim
Bende bu koltuğa bakıyordum fakat otuma kısmı ince geliyordu oturma kısmı uzun sürede ağrı yada göçme vs. yapar mı

Bende bu koltuğa bakıyordum fakat otuma kısmı ince geliyordu oturma kısmı uzun sürede ağrı yada göçme vs. yapar mı
Bende göçme veya ağrı olmadı fakat almanı öneremem bel tarafında çatlak oluştu. Sırf arada bir yaslanıyorum diye , şuan çatlak büyür ve kullanılamaz hale gelir diye adam akıllı yaslanamıyorum. Sende olur veya olmaz bilemem ama ben olsam başka modellere bakarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,166
Üyeler
199,306
Son üye
cesuryldrm

Geri