Arama sonuçları: *

1. B

samsung watch 4 classic alınır mı?

Samsung watch 6 classic alacaktım fakat fiyatı biraz uçuk geldi, watch 4 classic alırsam watch 6 nın eksikliğini hisseder miyim sizce? Kullanan varsa önerilerini paylaşabilir mi?
  2. B

Telefonu %85 e kadar doldur özelliği

Merhabalar samsung a34 kullanıyorum ve pil ayarları kısmında "pili koru" adı altında bir özellik var. Bu özellik pili %85 e kadar şarj ediyor ve pil bu seviyeye geldiğinde şarjı kesiyor. Bu özelliği açık kullanmalı mıyım? Çok fark ediyor mu gerçekten kullanan varsa bilgilendirebilir mi?
  3. B

600 liraya kadar mekanik klavye önerisi

Arkadaşıma klavye almak istiyorum, bütçem bu kadar. Bu fiyata önerebileceğiniz güzel bir mekanik klavye var mı? Blue switch tercihimdir
  4. B

Ekran kartı sıcaklığım normal mi?

Arkadaşlar GTX 1050 Ti ekran kartım var, boşta 57 derecelerde, RDR 2 de 69-70 arası geziniyor ama hiç üstüne çıkmıyor. Boştaki sıcaklığın yüksek olması kafama takıldı. Bu arada boştayken fanlar dönmüyor. Macun değişimi yaptırmam gerekir mi? İçi hiç açılmadı. Edit: Valoranta girince sıcaklığım...
  5. B

YABANCI UYRUKLU NUMARALARIN WHATSAPPTAN VERDİĞİ İŞ TEKLİFİNİ KABUL ETTİM.

Selamlar arkadaşlar, bugün bana whatsapp üzerinden "+227 86 77 40 52" adlı bot bir numara yazdı. İş teklif ettiler, dolandırıcı olduklarını biliyordum fakat yine de kabul ettim çünkü aksiyon arıyordum. Devamında benden 3 adet youtube videosunu beğenmemi, karşılığında 60 tl bonus kazanacağımı...
  6. B

Anakartımın desteklemediği bir Ram kullanabilir miyim?

Merhabalar arkadaşlar kasamda şuanda 8 gb ram var. Bir 8 gb daha ram alacağım. Anakartım maks 2400 mhz destekliyor. Alacağım ram ise 3200 mhz. Şuan aktif olarak hyper x isimli bir ram kullanmaktayım ve alacağım ram ise vengeance lpx 8 gb. Sıkıntı çıkarır mı acaba?
  7. B

Razer Deathadder Essential Scroll Sorunu

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi mouse un scrollunda sorun var. Temassızlık söz konusu ve iki kez aşağı iniyorsa bir kez yukarı çıkıyor. Bi ara içini açıp üfleyince kısa süreli geçiyordu ama artık üflemekte fayda etmiyor. Tamir etmenin bir yolu var mı? Bu mouse u kullanan arkadaşlar bu...
  8. B

Babama saat alacağım önerilere açığım

Arkadaşlar babama akıllı saat almak istiyorum, önerilere açığım. Bütçe olarak 700 liraya kadar çıkabilirim. Bu linkteki saati beğenmiştim fakat su geçirmezlik özelliği yokmuş, iptal ettim. Kordonu bu saatteki gibi olursa harika olur gerçekten. Şimdiden teşekkür ederim
  9. B

Bunu satın aldım, sizce iyi mi?

bu monitörü satın aldım sizce iyi mi yorumlarınızı bekliyorum Link
  10. B

Klavye tuşum kırıldı

Temizlik yaparken klavyenin S tuşunun pimini kırdım. Ortadan ikiye bölündü baya yani bende de takıntı var gidip yeni tuş almak istiyorum nereden bulabilirim? İnternette tek bir tuş değil de tüm tuşların hepsi satılıyor ve çok uçuk fiyatlar (300-400) benim klavyem zaten 500 tl. Yardımcı...
  11. B

RDR 2 Epic games için türkçe yama arıyorum

Merhaba başlıkta da belirtttiğim üzere epic games için güzel bir türkçe yama arıyorum. Varsa yardım eder misiniz?
  12. B

Kız arkadaşıma ne hediye almalıyım?

Selamlar arkadaşlar yarın kız arkadaşımın doğum günü ve ben bir öküz olduğum için yeni aklıma geldi :D Her türlü öneriye açığım bütçem 250 tl (Kolye hariç bir öncekinde kolye almıştım)
  13. B

Windows 11 artık stabil mi?

Yakın zamanda format atacağım. Windows 11 in teması çok hoşuma gidiyor ama sorunlu olduğu için yüklemeye çekiniyordum(ilk çıktığı sıralar kurup denediğimde öyleydi) Şu anda Windows 11 e geçilir mi? Kullananların yorumlarını alabilir miyim? Oyunlarda veya yazılım işlerinde sıkıntı çıkarıyor mu?
  14. B

Açılışta sınır dışı hatası

Bilgisayarı açarken sınır dışı hatası alıyorum. Hoşgeldiniz ekranına kadar bu sorun devam ediyor ve sonra masaüstü geliyor. Bilgisayarı kullanmama engel değil fakat biosa girmeye kalktığım zaman öylece kalıyor ve sınır dışı yazıyor sürekli. Anladığım kadarıyla biosu 1920*1080 açmaya çalışıyor...
  15. B

🔥İndirim Rampage Rm-550 Tactıcal 23.8" 144hz monitör 2.568,99 TL

Ürün linki: Rampage ihtiyacı olan alsın
  16. B

Qcy kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar Qcy kulaklık alacağım ama çok fazla çeşit var. Basslara önem veririm ve ne kadar minimal olursa o kadar iyi. Tavsiyelerde bulunur musunuz.
  17. B

Chipset değişimi ne kadar tutar?

Merhabalar arkadaşlar, bir laptopa sahibim. Tamir görmesi gerekiyor ve iyi olduğunu düşündüğüm bir teknik servise verdim. Laptopun özellikleri; i5 9300H Gtx 1650 8Gb Ram 256GB SSD Teknik servis chipsetin değişeceğini ve yurt dışından parçanın gelmesini beklediklerini söyledi. Bu parça...
  18. B

Bilgisayarım kapandı ve açılmıyor

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Olayı en başından anlatacağım. Zamanını ayırıp dinleyen herkese teşekkür ederim. 1.5 sene önce bir operatörden laptop aldım. Bir süre sonra bu laptopun şarj adaptörü bozuldu, bende laptoplarda adaptörün PSU görevi gördüğünü bilmediğim için yan sanayi...
Geri