Arama sonuçları: *

• Users: MrH4san
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yardım Electromaker.io güvenli midir?

Merhabalar, Electromaker.io diye bir siteden alışveriş yapan var mı güvenli midir??
  2. M

Öneri Piyasa Fiyatı 930 TL' lik Modemi 700 TL' ye satıyorum.

Sadece iki ay kullandığım, ki bu süre içinde ise nadiren kullandığım Zyxel VMG3625-T50B modemi mi satıyorum. İlgilenenler yazsın. Modemin kutusu, kablo bağları bile durmakta. Garanti belgesi ve diğer tüm kablo ekipmanları durmakta. Satılıktır. Fiyat 700 TL
  3. M

Office Etkinleştirme

Arkadaşlar geçen Office 365 satın aldım 14 TL gibi bir fiyata bana oturum açmam için bir mail adresi gönderdiler. açtım ve sorunsuz etkinlestirildi. Fakat aklıma takıldı bu mail benim PCdeki verilere ulaşabilir mi mail adresi ise abuk subuk bir uzantı halinde sadece başında satın aldığım...
  4. M

Çözüldü✓ Gamemar.com rezilliği

Geçenlerde bir ürün aldım gamemar.com sitesinden. Daha sonra ürünü iadeye verdim ve ürün elime ulaşmadı. Whatsapp üzerinden iletişime geçtim iadeyi onayladılar. Fakat onayın üzerinden 5 gün geçti fakat hala para iadesi gerçekleştirmediler. Bu sabah tekrar mesaj attım. Dediler para iadeniz bugün...
  5. M

Çözüldü✓ Laptop Dahili Ram Miktarı Oyun Farkı

Arkadaşlar benim laptopumda 8 gb 3200 mhz ram bulunmakta ben bunu 16 gb yaparsam oyun performansı artar mı? İşlemci, Ryzen 5 5500U
Geri