Arama sonuçları: *

• Users: Andor
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Oyuna girince ekran sarı beyaz arası gidip geliyor

Merhaba, oyuna girdiğimde ekran bi sarı bir normal oluyor ekran kartını amazon depo dan almıştım 9070 nitro modeli. Ekran kartında sorun olabilir mi yoksa sorun psu da mı? Çünkü psu bu kartla beraber garip sesler çıkartmaya başladı.
  2. A

9070 Nitro ve 7500F için PSU Tavsiye

Merhaba Evga 750W BQ kullanıyordum 8yıllık bir psu 9060xt ile hiç sorun yoktu fakat 9070 e geçtiğimde garip bir gürültü çıkartmaya başladı özellikle ekran kartı yük altına girmeye başladığında. Şimdi psu değiştirmem gerekiyor fakat piyasa yükselmiş maalesef. 7 8 den aşağı psu yok önceden 5...
  3. A

Evga 750W BQ garip ses

Merhaba 9060xt den 9070 nitro ya geçtim ekran kartı stres testi veya oyun açınca böyle bir ses geliyor. Coil whine mıdır yoksa başka bir sorun mu? https://streamable.com/2kh074
  4. A

Hangi Fan ı tercih etmeliyim?

Merhaba, Malum Lian li fanlar çok pahalı. Temu da bir çok fan var ama aradaki farkları anlamadım vergiler ile fiyatlar uçuyor biraz ama Lianli ye o kadar para vermek yerine bunlar mantıklı geldi. Bu ikisi arasındaki fark nedir hangisini almalıyım başka tavsiyeniz olur mu...
  5. A

Hyper Vision Sıvı Soğutucu Lian li vision a video daki gibi nasıl montaj edilir?

Merhaba, normal de yukarıdan ki delikten işlemciye montaj yapınca ekran ters dönüyor radyatör ü yukarı takınca üste cam takamıyorum en iyi çözüm video daki gibi duruyor ama sağ tarafa normal de arkadan yerleştirince ekran kısmını sadece delikten geçirip takabiliyorsun fakat benim istediğim video...
  6. A

Msi Pano 100R vs Lian li Vision Compact

Merhaba, Msi kasayı ilk almıştım fakat youtube da lian li görünce baya hoşuma gitti. Bu kasaya geçme düşüncem var fakat fan ları yokmuş sıvı soğutucu fanı ile 2 egzoz fan yeter li midir yoksa daha fazla fan a ihtiyaç olur mu ve bu kasa yerine lian li tercih etmemi tavsiye eder misiniz?
  7. A

Evga 750W BQ Nasıldır?

Merhaba 8 sene önce aldığım bu Evga 750W psu sadece amd phenom ve hd7850 gibi çok eski parçalarla kullanıldı. Ben bu psu yu yeni toplayacağım sistemde amd 7500f ve 9070xt düşünüyorum sistemi riske atmış olur muyum?
  8. A

B650 Tomahawk ın B650-A Pro dan farkı var mı?

Merhaba, 2gün önce 8200e tomahawk siparişi verdim fakat bugün diğer model 6830 dan satıldığını gördüm hem fiyat hem tasarım olarak daha çok hoşuma gitti fakat arada kalite farkı var mı tomahawk almışken geçilir mi fikirlerinizi bekliyorum.
  9. A

5600MHZ CL36 olması ne gibi fark yaratır?

Merhaba 7200e 32GB corsair ram aldım fakat kafamı karıştıran konu amd için 6000mhz cl30 dan aşağı almayın diyorlar fakat malum ram fiyatları ortada bekleyeyim desem ne zaman düzelir belli değil. Bu özellikteki ram 6000mhz cl30 a göre performansda nasıl kayıp yaratır?
  10. A

Bu sistemi satıp alternatif bir sistem alınır mı?

Merhaba, bu sistemi aldığımda piyasaya göre iyiydi fakat sonrasında aynı fiyata veya biraz üstüne çok daha güzel sistemler çıktı özellikle kasımdaki sistemler çok iyiydi. Aşağı yukarı aynı paralara nvidia sistemler çıktı yada ddr5 özellikle bide 6700xt son oyunlarda ucu ucuna 1080p 60fps oyun...
  11. A

Velar sistem rgb fanlar yanıp sönüyor

Merhaba, kasa ilk geldiğinde öndeki fanlar çalışmıyordu elimde 2 tane kablo vardı psu ya bağlayıp 2 tanesini çalıştırarak kullandım sonra gençerden fan çoklayıcı talep ettim geldi. İlk cpu fan kısmına taktım çok sesli çalışıyordu daha sonra sys fan kısmına taktım ses olarak iyi ama bu sefer...
  12. A

Hangi sistemi tavsiye edersiniz?

Merhaba, Şu iki sistemin arasında kaldım https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-sapphire-rx6700-gigabyte-a520m-k-crucial-500gb-ssd-16gb-ram.html Bunun ssd yi 1tb kasayı thermaltake yapıp işlemciyi 5600 yapıp almayı düşünüyorum. Yada bu sistemi: https://www.gencergaming.com/gen-xiv-ddr4 Psu...
  13. A

MSI AG321CQR mi yoksa LG 32GN600 mü ?

Merhaba, amazonda 3700e görünce sipariş verdim fakat monitor konusunda pek bilgili değilim bu cihaz hakkında pek bilgi ve inceleme yok. Aynı fiyat aralığında LG 32GN600 var fiyatına göre yorumlar olumlu baya. Monitor den anlayan ve bu cihazları deneyim eden arkadaşlar fikirlerini yazabilir mi ...
Geri