Arama sonuçları: *

• Users: Gazioglu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

i3 13100f anakart tavsiyesi

Merhaba iyi forumlar elimde i3 13100f var daha önce msi h610 bomber anakart aldımk fakat goruntu alamadım 12. nesil bir ıslemcı takamadıgım ıcın de bıos update yapamadım ıade etmek durumunda kaldım bu ıslemcıye uyumlu bır anakart onerır mısınız tesekku ederım
  2. G

Donanım Arşivi GT2 Sistemsel Sorun

Merhaba iyi forumlar herkese; Çıktığı gün sistemi sipariş ettim intel olan modelini. Son 1 aydır bilgisayar kendi kendine kitlenip kalıyor reset atmak zorunda kalıyorum sorunun çözümünü hiç bir şekilde çözemedim lol oynarken çat dıye kıtlenıp kalıyor arkadan dıscord sesleri vs gelmeye devam...
  3. G

Bios ile ilgili sorunlar

arkadaşlar resimde gözüktüğü gibi sistem üreticisi kısmında bir model yazıyor ben bu modeli nasıl değiştirebilirim bios üzerinden olduğunu düşündüm falan bulamadım yardımcı olabılıcek var mı?
  4. G

İşlemci değiştirmek mantıklı mı?

İyi forumlar arkadaşlar hali hazırda i7 7700 işlemci ve giriş seviyesi bir anakart kullanıyorum bu ıkılıyı satıp ryzen 5 3600 ve guzel bı anakarta gecmem bana performans acısın bısey saglar mı? Geçmek mantıklı mı
  5. G

warzone için oyun arkadaşı

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi bugün güncellemeyle birlikte 4 kişilik takım olabiliyoruz arkadaşım ve ben koordineli bir şekilde oynayabiliyoruz fakat takıma gelen diğer iki kişi ya ayrı bir takım gibi ya da tek tek takılıyorlar. Biz de takım arkadaşı arıyoruz kendimize geceleri falan...
  6. G

1050 ti i5 3550 darboğaz yapar mı?

Merhaba arkadaşlar elimde i5 3550 3.3 ghz 1050 ti 8 gb 1333 mhz ram'e sahip bir bilgisayar var cod warzone oynadıgım zaman dusuk ayarlarda 50-60 pfs olmasına ragmen drop yıyorum dıger oyunlarda denenmedı baslıkta belırtıgım gıbı bır dar bogaz söz konusu mudur?
  7. G

Psu önerilerine açığım

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar bugün sistemime en güncel halini verdim ama eski psu'm 6 pin girişli ekran kartım 8 pin girişli bu nedenle uygun bütçeli bir psu arıyorum forumda ve internette çeşitli araştırmalar yaptım kendi bütçeme göre ve kullanıcılar tarafından beğenilen iki modeli seçtim...
  8. G

Öneri i7 7700 işlemcili sisteme Anakart önerisi

Merhaba arkadaşlar mevcut sistemim, İ7 7700 H110m pro vd 16 gb ram Rx 580 8 gb Bu sistemde ram hızlarım 2100 ün üzerine geçmiyor ben 3200 mhz ram almak istiyorum fakat buna uygun 1151 soketli bir anakart bulamadım önerilerinize açığım. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geri