Bios ile ilgili sorunlar

Gazioglu

80+
Reaksiyon skoru
13
arkadaşlar resimde gözüktüğü gibi sistem üreticisi kısmında bir model yazıyor ben bu modeli nasıl değiştirebilirim bios üzerinden olduğunu düşündüm falan bulamadım yardımcı olabılıcek var mı?

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    38.7 KB · Hit: 77
İsminimi değişiceksin ?

İsminimi değişiceksin ?
hiç isim yazmasa da olur exper'in bir kasasıydı bu ben üzerindeki parçaları değiştirdim experin modelinin yazması hoşuma gitmiyor ben silmek istiyorum format attıgımda dahi bu yazıyor muhtemelen biostan gömülmüş bir şey

Anakartın üreticisi Exper olduğu için öyle yazıyor benim bildiğim kadarıyla da bu isim değişmiyor.

hiç isim yazmasa da olur exper'in bir kasasıydı bu ben üzerindeki parçaları değiştirdim experin modelinin yazması hoşuma gitmiyor ben silmek istiyorum format attıgımda dahi bu yazıyor muhtemelen biostan gömülmüş bir şey
Değiştiremezsin bunu :D Experden hisse alman lazım. Yani o kadar şeyden bunamı takıldın ?

Anakartın üreticisi Exper olduğu için öyle yazıyor benim bildiğim kadarıyla da bu isim değişmiyor.
msı bir anakart kullanıyorum sistemde experle alakalı tek bir şey yok üretici isminde exper yazıyor açılış ekranında yazıyordu onu kapattım
Post automatically merged:

Değiştiremezsin bunu :D Experden hisse alman lazım. Yani o kadar şeyden bunamı takıldın ?
ne bileyim ya ekran kartını falan değiştirince experin hazır sistemi gibi gözüksün istemedim o yüzden değiştirmek istedim

Niye değiştirip ne yapacaksın? Orayı MSI yapsan da donanım aynı donanım dostum.😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,819
Üyeler
190,979
Son üye
cdc1907
Geri