hiç isim yazmasa da olur exper'in bir kasasıydı bu ben üzerindeki parçaları değiştirdim experin modelinin yazması hoşuma gitmiyor ben silmek istiyorum format attıgımda dahi bu yazıyor muhtemelen biostan gömülmüş bir şeyİsminimi değişiceksin ?
Değiştiremezsin bunuhiç isim yazmasa da olur exper'in bir kasasıydı bu ben üzerindeki parçaları değiştirdim experin modelinin yazması hoşuma gitmiyor ben silmek istiyorum format attıgımda dahi bu yazıyor muhtemelen biostan gömülmüş bir şey
msı bir anakart kullanıyorum sistemde experle alakalı tek bir şey yok üretici isminde exper yazıyor açılış ekranında yazıyordu onu kapattımAnakartın üreticisi Exper olduğu için öyle yazıyor benim bildiğim kadarıyla da bu isim değişmiyor.
ne bileyim ya ekran kartını falan değiştirince experin hazır sistemi gibi gözüksün istemedim o yüzden değiştirmek istedimDeğiştiremezsin bunuExperden hisse alman lazım. Yani o kadar şeyden bunamı takıldın ?
haklısın kalsın o zaman değişiyor mu diye merak etmiştimNiye değiştirip ne yapacaksın? Orayı MSI yapsan da donanım aynı donanım dostum.![]()