Arama sonuçları: *

1. ForgettaShow

W11 not defteri çalışmıyor

Not defterini açıyorum, bir şey seçmeyi denediğimde yanıt vermiyor hatası verip kapanıyor. Nasıl çözebilirim?
  2. ForgettaShow

Kablosuz Wi-Fi köprüleme

Merhaba, Kablosuz Wi-Fi köprüleme hakkında yardımcı olabilecek varsa memnun olurum, ben denedim ancak yapamadım. Evde ikinci bir modem vardı, Archer C5v model. Bunu Router olarak kullanmak ve ondan LAN kablosu ile PC'ye internet sağlamak istedim. Yani Archer'i kablosuz köprüleme yoluyla ana...
  3. ForgettaShow

Evden kargo aldırmayla ilgili yadım

Merhaba, İzmir'de elden kuzenimin yardımıyla bir monitör aldım. Kuzenimin evinin bulunduğu konuma yakın bir kargo yeri yok, bu yüzden kargonun gidip onun evinden alması lazım. Biliyorum, arasak halledilir ama çok pahalı olur çünkü kargo İzmir'den çok uzağa gidecek. İzmir'den Şırnak'a gelecek...
  4. ForgettaShow

Evden kargo aldırmayla ilgili yardım

Merhaba, İzmir'de elden kuzenimin yardımıyla bir monitör aldım. Kuzenimin evinin bulunduğu konuma yakın bir kargo yeri yok, bu yüzden kargonun gidip onun evinden alması lazım. Biliyorum, arasak halledilir ama çok pahalı olur çünkü kargo İzmir'den çok uzağa gidecek. İzmir'den Şırnak'a gelecek...
  5. ForgettaShow

Başka öneri yok ise bu laptop alacağım?

Lenovo V15 Q4 IRU i5 13420H Intel UHD 16gb RAM 60hz TN panel sanirim 512gb ssd 12,500₺ İkinci el garantisi daha 9 ay devam ediyormuş temiz cihaza benziyor. Günlük kullanım, ekstradan arada cs2 falan oynayacağım. Başka önerisi olan var mı veya bu alınmaz diyen var mı? Bütçe sıfır için max...
  6. ForgettaShow

Hangi laptop alınır?

İkinci el Lenovo V15 G4 IRU 512gb ssd intel uhd 16 GB RAM i5-13420H Sanırım TN panel 12,500₺ Bu sistem alınır mı ikinci el daha 9 ay garantisi mevcutmuş temiz görünüyor. Yoksa bu mu alınır?: Lenovo Ideapad 1 AMD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 82R400R4TR...
  7. ForgettaShow

Piyasada 3060’lı LAPTOP neden YOK?

Yurtta kaldığım için laptop almayı düşündüm. (Kesin değil masaüstünü de getirebilirim.) Baktığımda çoğu sistem 2050, 3050, 4050 falan hep. 3060’lı ya yok ya da çok fahiş fiyattan var. Bunun amacı bu alınmayan modelleri satmak mı? Mesela; Lenovo Ideapad 3’ün 3060’lı modeli yok hiçbir yerde hep...
  8. ForgettaShow

Pazarama'dan Mouse Pad önerisi

Selam, çakma razer goliathus 70x30 kullanıyorum, daha iyi bir mouse pade geçmek istiyorum.. Pazarama'da 300 TL üstüne 150 TL indirim var, hangi mouse padi alacağımı bilemedim Pazarama'da xrades, klassegear vs. yok. Pazarama'dan olacak şekilde güzel bir mouse pad önerebilecek var mı...
  9. ForgettaShow

Bu oyunu babam için yüklemek istiyorum

Mortal 1991 Kombat Retro adında bir oyun, LD Player yükledim, yapamadım, başka yerden veya LD Player'den nasıl yapacağımı nasıl yükleyeceğimi bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim, benim için önemli
  10. ForgettaShow

Hangi JBL kulaklık daha iyi?

Merhabalar, 14 Şubat'ta kız arkadaşıma hediye etmek üzere kulak üstü kablosuz kaliteli bir kulaklık arıyorum, JBL düşündüm. En iyi modeli hangisi? Araştırdığım kadarıyla çoğunluk 520BT'yi öneriyor 5.3 bir özelliğe sahipmiş nedir bilmiyorum ancak.. Şarjı uzun süre dayanan, kablosuz, kulak üstü...
  11. ForgettaShow

Bu oyunu PC'de nasıl açarım?

Selam, Babam tam bir nostalji hayranı, eski konsol oyunlarını da çok sever. Hatta hala çalışan bir PS1'i bile var. Durum şu ki; Mortal Retro 1991 kombat oyununu özellikle seviyor, telefondan bir şekilde yüklemiş sabah/akşam oynuyor. Bu oyunu nasıl bilgisayara yükleyip bendeki playstation...
  12. ForgettaShow

500-550 bütçede mouse önerisi

Logitech G203 düşündüm aktif fiyatı 540 TL, onun yerine önerebileceğiniz mouse öneriniz var mı?
  13. ForgettaShow

Bu RAM bu fiyattan alınır mı?

İmzamda ki sistemime sahibim, XPG D30 8 GB ram var aynısından bir tane daha var fiyatı 656 TL, alınır mı? https://www.trendyol.com/xpg/adata-ax4u32008g16a-sr30-8gb-3200mhz-ddr4-xpg-gammix-d30-red-pc-bellek-p-103326870?boutiqueId=61&merchantId=624588 Ayrıca linteki CL16, 3200mhz. Bendeki de XPG...
  14. ForgettaShow

HP VICTUS R0035 işlemci sıcaklığı 85

MSI Afterburner açıp PUBG girdim, ekran kartı kullanımı 55-60'ı geçmiyor sıcaklığı ise 75 derece civarlarında ancak işlemci kullanımı %70 iken sıcaklık 80-85 dereceleri görüyor laptopun altında soğutucu olmasına rağmen nasıl çözebilirim iade etmem mantıklı mıdır? Bu modelde AMD mi almak daha...
  15. ForgettaShow

Victus R0035 normalin altında FPS

Selam, 1 hafta önce aldığım HP VİCTUS R0035 model laptopum sistem değerlerinin altında FPS veriyor çözüm bulamadık bilgisi olan yazabilir mi?
  16. ForgettaShow

Albaraka davet kodu atar mısınız

Albaraka davet kodu lazım
  17. ForgettaShow

20-25K sistem önerisi

20-25k hazır sistem önerisi olan var mı? Oyun için kullanılacak.
  18. ForgettaShow

RDR2 sürekli drop yiyorum

Selam, sistemim detaylı şekilde imzamda yazıyor ancak özet; RX480 8 GB R5 3500X 8 GB RAM RDR2'de sürekli drop yiyorum üstelik monitörüm 1360x768 (oyun çözünürlüğü de tabii) Tüm ayarları random kendimce denedim, Vulkan, DirectX.. Yine aynı, TAA falan kapatınca oyun görüntüsü göz yoruyor RDR2...
  19. ForgettaShow

H2002D veya H2002P kulaklık alınır mı?

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-gamenote-h2002d-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,929487807.html...
  20. ForgettaShow

1k klavye önerisi...

1k klavye switch %60 klavye tercihen arkadaşım için klavye arıyoruz önerilere açığız
Geri