Arama sonuçları: *

• Users: ZaneYugi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ZaneYugi

Zorunlu Fiber Geçişi Ve Hizmet Kesintisi

Arkadaşlar selamlar, Bir akrabam Turktelekom internet kullanıyor 50mbps ve Aralık 2025 e kadar devam ediyor sözleşme. Geçen gün Türktelekomdan 3,4 kez akrabamı arayıp binanıza Fiber internet gelecek siz de geçmek zorundasınız görüşme ayarlayalım ve geçişi yapalım tarzı konuşmuşlar. Fiber paketi...
  2. ZaneYugi

12600K işlemci için rtx 4070 ekran kartı?

Dostlar selamlar, İmzamdaki sistemi kullanıyorum bir süredir ama RTX 3060 var elimde 3,4 ay oldu alalı, sesli çalışıyor ve idare etsin diye almıştım aslında bir süre beni. Ben de sağlam bir ekran kartına geçiş yapmak istiyorum amd kart kesinlikle tercih etmiyorum. 2k monitörüm yok g24f-2 modeli...
  3. ZaneYugi

Yeni aldığım MSI MPG A550BN Fan sesi sorunu.

Arkadaşlar ben Amazon üzerinden MSI MPG A550BN model psu aldım yorumlar çok iyi sessiz vs diyorlar. Eski sistemimi başka bir kasa alıp ona taşıdım ve yeni sistem kurdum. Bana fanı çok ses yapıyor gibi geliyor. Normalde kullandığım psu Asus ROG 650watt Gold du, bunda fan kapatma özelliği vardı...
  4. ZaneYugi

Vatan'dan ekran kartı almayı düşünenler bir daha düşünsün

Dostlar selam, Ben %15 indirim olduğu için Sapphire RX 6700 ekran kartını Vatan internet sitesi üzerinden Mağaza teslim aldım. Ürünün dışındaki kutuda sapphire logolu 2 tane koruma bandı vardı eve gelince birini açtım. Kutu içinde karton var zaten biliyorsunuzdur ve içinde ekran kartı koruyucu...
  5. ZaneYugi

4790k işlemci için ekran kartı

Arkadaşlar selamlar. Şimdi öncelikle bende 4800h 3050ti li bir gaming laptop var. (Asus Rog G513IE). 4gb Vram den dolayı oyunları yüksek ayarlarda oynayamıyorum. Orta ayarlarda oynatıyor onda sorun yok. Elimde bir de masaüstü sistemim var. CPU: i7 4790k OC (4.6GHz) CPU Soğutucu: Noctua NH-U14S...
  6. ZaneYugi

ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch "RGB kronik tiz ses sorunu"

Arkadaşlar merhabalar, İtopya'dan aldığım klavye bugün elime ulaştı. Klavye tamamen sağlam kutuda sıfır ve sorunsuzdu. Ağırlığı vs hoşuma gitti. Yalnız klavyeyi bilgisayara bağladığımda RGB kısmında özellikle beyaz ve açık mavi renklerinde tiz coil whine sesine benzer çınlama sesi geliyor. RGB...
Geri