Arama sonuçları: *

• Users: Rikitass
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

500-1000 TL Arası Kablosuz Mouse Önerisi

İyi forumlar arkadaşlar, kablosuz, sade ama donanımlı bir mouse almak istiyorum. Özellikle Razer Viper Ultimate çok hoşuma gidiyor ama çok pahalı, gerek tasarım gerek özellik oalrak bu ayarda bir şey olsa benim için daha iyi (delux önermeyin). Benim bulduğum modeller aşağıdaki gibi, özellikle...
  2. R

Logitech G815 Alınır mı?

Arkadaşlar selam logitech g815 kullanan var mı aranızda? Klavyenin şıklığı ve tasarımına fena düştüm ama tuş soyulması ve çift tıklamadan çok çekiniyorum. Şuan g512’üm var çift tıklama yok ama daha 3. Ayda tuşları soyulmaya başladı. İade edip bu modele geçmeyi düşünüyorum?
  3. R

Ryzen 3 3300x hakkında fikir ve fan Tavsiyesi

arkadaşlar merhaba, şuanki sistemim -ryzen 1500x -rx 570 -16 gb 2400mhz ram -asus b350 prime plus bir süredir önce işlemci sonra da ekran kartı güncellemeyi düşünüyordum, gözüm hep ryzen 3600'de idi fakat fiyatları aşırı absürt, yeni işlemecilerin gelmesini bekleyeceğiz de düşecek de bilmem...
  4. R

switchleri tam sökmeden lubelama

Arkadaşlar ses manyaklığı var bende biraz, internette o kadar tatlı sesle çıkartan klavyeler gördüm ki... Bu Lube'lama olayını Switch'leri sökmeden ve spray yöntemi olmadan Lube'lanabiliyor mu? Stabilizerlerdeki tırnaklar niye kesiliyor? Bu işlemler klavyeye zarar vermiyor mu uzun vadede veya...
  5. R

Logitech G513 brown ve Blackwidow v3 green

Arkadaşlar merhaba, geçen günlerde hangisini alsam diye konu da açmıştım, ikisini de alarak deneyimledim ve baştan (sesinden dolayı) söyleyeyim Black Widow'u iade edeceğim. Umarım mekanik klavyeler konusunda kararsız veya amatör olanlara yardımcı olur. Razer Blackwidow V3 Green Switch Öncelikle...
  6. R

Logitech g512 brown vs HP omen encoder mx brown

Arkadaşlar razer vs logitech konusu açmıştım biliyorum fakat omen encoder gözümden kaçmış fikir değiştirdim. Biri gx brown logitechin yaptığı switch diğeri direkt cherry mx brown. Rgb çok umrumda değil ama malzeme olarak logitech bir tık daha kaliteli gibi. Sizce hangisi tercih edilmeli?
  7. R

Razer blacwidow v3 vs logitech g512 brown

Selamlar arkadaşlar, razer kalitesinin daha iyi olduğunu biliyorum fakat maalesef green switch bana biraz gürültülü geldi ama hissiyatı mükemmel, logitech g512 brown da da güzel bir hissiyat yaşatır mı tuşlar blackwidowdan geçiş yaptığıma pişman olur muyum?
Geri