Arama sonuçları: *

1. AnhurChivas

LOL hesabıma durduk yere RP geldi?

Dün akşam 700RP vardı, Twitch Prime ile almıştım daha önce. Bugün hesaba girdiğimde fark ettim 3700RP olmuş. RP satın alım geçmişi bomboş ama, hediye olarak da gelmedi. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı :D Ne yapayım bunu? Sunucu: Kuzey Amerika (NA)
  2. AnhurChivas

Yardım THH'ye başvururken adres seçiminde hangisi seçilmeli?

Arkadaşlar, THH'ye başvuracağım fakat bunlardan hangisini seçmeliyim?
  3. AnhurChivas

Yardım İtopya'dan nasıl iade yapılır?

Sitesinin hiç bir yerinde iade etme seçeneği yok, iletişim kısmından form doldurup yolluyorum dönüş yok. Mail atıyorum dönüş yok. Nasıl iade yapıcaz, illa aramamız mı gerekiyor? Edit: Arayıp konuştum, aldığım masaüstü mikrofonu iade etmek istediğimi söyledim ve hijyen ürünü olduğundan dolayı...
  4. AnhurChivas

Yardım Yanlış bilgilendirmeden dolayı iade edebilir miyim?

Merhabalar, 2 gün önce itopya üzerinden Fifine A9 mikrofon sipariş ettim, ürün açıklaması kısmında "Fifine A9, gürültü önleme özelliği sayesinde yüksek kalitede ses kaydı yapmanızı sağlar." diye bir yazı vardı. Az önce elime ulaştı ve test ettim, böyle bir özelliğe sahip değil. Her türlü sesi...
  5. AnhurChivas

Yardım Amazon.co.uk gümrük vergisi hakkında

Amazon.co.uk'den geçen ayın 20'sinde bir şampuan aldım (satıcı da gönderen de Amazon değil ve Türkiye'de satan bulamadım). Bugün getirdiler fakat 80₺ ücret istedi bende de nakit yoktu o yüzden ürünü alamadım. Ürünü satın alırken zaten bütün ücretleri ödemiyor muyuz?
  6. AnhurChivas

Yardım Gigabyte Aorus M2 | Takılma sorunu

Geçen gün başlıkta belirttiğim fareyi itopya üzerinden satın almıştım, bugün elime ulaştı. Farenin sağ tuşuna ve orta tekerlek tuşuna bastığımda çoğunlukla farenin bağlantısı kesiliyor gibi oluyor, sürücü sorunu mudur farede mi sorun vardır bilmiyorum. https://streamable.com/o4ehk3 Videoda da...
  7. AnhurChivas

esonic H61FHL Mavi ve Kırmızı Led Işığı

Arkadaşlar yeni ucuz bi sistem topladım, parçaları taktım fanlar falan dönüyor, bilgisayar çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor (ne ekran kartından ne onboarddan). LED PWR 1 2 3 4 yanıyor kırmızı ve mavi şekilde. sorun nedir? Mavi Led güç geldiği için yanıyor sanırım, bilgisayar kapalıyken...
  8. AnhurChivas

Windows 11 & Nihai Güç Planı ve Turbo Boost

Arkadaşlar bundan bir kaç ay önce Windows 11'e geçmiştim, Nihai Güç Planı ile Güç seçenekleri kısmından Turbo Boost'u açıp kapatabiliyordum, bir kaç gün önce format atıp bütün güncellemeleri yaptım ve Nihai Güç Planını da aktifleştirdim fakat Turbo Boost'u açıp kapadığım yerde ki ayarlar artık...
  9. AnhurChivas

Bu bip sesleri ne anlama geliyor?

Geçen gün Dolap uygulaması üzerinden bir bilgisayar satın almıştım, bugün elime ulaştı. Bilgisayarda HDD yoktu, SSD sipariş vermiştim onu takıp Windows kuracaktım fakat ekrana görüntü gelmiyor ve bir sürü bip sesi geliyordu, ne anlama geliyor? Ayriyeten kasaya güç geldiği zaman kendi kendine...
  10. AnhurChivas

Wise, Türkiye'den çekiliyor!

Paypal ve Skrill'den sonra sırada Wise Türkiye'den çekiliyor. Düşünceleriniz neler? Şahsen genelde kripto kullansam bile arada bir lazım oluyordu. Hiç bir yerden döviz alamayacağız yakında herhalde :kappa: A*P Türkiyesi ile her şey ülkeden yavaş yavaş çekilmeye devam ediyor.
  11. AnhurChivas

Yardım İkinci bir ekran kartı hakkında sorularım var

Şu an bilgisayarımda RX 6900 XT var, yayın/kayıt kalitesi iyi değil çok fazla pikselleşme oluyor. Bilgisayara ikinci bir ekran kartı takılsa bu ekran kartını sadece OBS'de kayıt almak ya da Discorddan yayın vermek için falan kullanabilir miyim? Yani oyun falan oynarken 6900 XT'yi kullanacağım...
  12. AnhurChivas

Yardım "Güvensiz ürün arz yasağı, toplatma ve bertaraf kararı" diye bir mail aldım

1 yıl önce, 22 Haziran 2022 tarihinde bir şarj aleti almıştım ve bugün böyle bir mail geldi Amazon tarafından. Mailde belirtilen adresi de aşağıya koyuyorum...
  13. AnhurChivas

Yardım Ethernet çoklayıcı ile alakalı bir sorum var

TP-Link TL-SF1016D bu ürün internet paylaşımı yapıyor değil mi? Bir portuna modemden gelen ethernet kablosunu takacağım, kalan 15 porta bilgisayarları bağlayacağım?
  14. AnhurChivas

E5700 İşlemciye 1333MHz RAM

Günaydın canlar, bu işlemcinin sayfasında desteklediği veri yolu hızı 800MHz olarak gösteriyor. 1333MHz RAM kullanmanın faydası olur mu yoksa 800MHz mi kullanır gene? 2x2 1333MHz RAM almayı düşünüyorum fakat faydası olmayacaksa 800MHz bulabilirsem 800'lük alayım diyorum. Anakart 1333MHz'e kadar...
  15. AnhurChivas

Yardım Wi-Fi Adaptör 5Ghz bağlanmıyor

https://www.hepsiburada.com/ac1200-mbps-dual-band-usb-3-0-adaptor-kablosuz-wifi-alici-p-HBV00001C9383?magaza=Ultratekno bu cihaz ile bir bilgisayarı 5GHz olarak Wi-Fi'ye bağlamayı deniyorum fakat otomatik olarak 2.4GHz'e bağlıyor. Aynı cihazı başka bilgisayarda da kullanıyorum, onda...
  16. AnhurChivas

Yardım AMD Driver Sorunu (Kendi kendine silinip eski sürüm yükleniyor)

Ya bu ekran kartı driverını kendi kendine silip çok eski bir sürüm yüklüyor bir anda kendi kendine, var mı bunun çözümü? Windows 10'da da böyleydi, 11'de de böyle. bu ayar da kapalı ama gene de böyle bir saçmalık yapıyor. Kendi kendine yüklediği Sürücü Sürümü; 22.20.27.07-221020a-384804C
  17. AnhurChivas

Yardım 3 adet RAM takmak performansı düşürür mü?

Değerli forum üyeleri hepinize iyi günler. Bu sorular uzun zamandır kafamda dolaşıyor ve internet üzerinde de kesin bir bilgiye ulaşamadığım için konu açma gereği duydum. 1- 2x8 bellek takılı anakarta bir adet daha aynı MHz ve CL değerlerine fakat farklı bellek boyutuna sahip, farklı...
  18. AnhurChivas

Yardım RAR'dan dosya çıkarırken bu hız normal mi?

Samsung 980 Pro 1TB M2 SSD var fakat az önce fark ettim, rardan büyük boyutlu bir dosya çıkarırken çok yavaş çıkarıyor. Bu normal mi?
  19. AnhurChivas

Yardım FurMark testi hangi ayarlarda yapılmalı?

Başlıkta belirttiğim gibi, hangi ayarlarda yapılmalı bu test? 1920x1080 - Anti-aliasing (Off) bu şekilde mi?
  20. AnhurChivas

Yardım Bu kasa ve PSU iş görür mü?

Öncelikle sistemde ekran kartı olmayacak, intelin eskilerinden iGPU'lu bir işlemcisi olacak. TDP değeri 55w yazıyor sitesinde. 1 adet SSD ve 1 adette 4GB ya da 2 adet 2GB bellek takılı olacak. Bir de belki dandik bi CPU soğutucu. Kasa için tıkla canım Anakart olarak LGA1155 soketli (Turbox...
Geri