Arama sonuçları: *

• Users: Cerade
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

İnce, hafif dizüstü tavsiyesi

Sa arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi ince, hafif ve pili uzun giden bir dizüstü arıyorum. Günlük işler için kullanılacak. Çok güçlü bir cpu'ya ihtiyacım yok. Araştırmalarım sonucu bu dizüstünü buldum. Sizce alınır mı? Daha iyi bir alternatif var mı...
  2. C

Termal macun önerisi

Sa arkadaşlar, Thermal Grizzly Kryonaut ve Noctua NT-H1 arasında kaldım. Ryzen 7500f için kullanıcam. Noctua bir tek Amazon'da satılıyor ve 570 liraya mâl oluyor. Değer mi bilemedim. Macunu senelik yenilerim. 1 sene performansını kaybetmesin yeter. Bunlardan daha iyi macun varsa öneriye açığım.
  3. C

Sorun psu'da mı ekran kartında mı?

Selam arkadaşlar, bilgisayarı alalı 5 ay oldu ve aldığımdan beri bu sorun mevcut. Bazen oyunda bazen de boşta böyle yapıyor. Sorun sizce hangi parçadan kaynaklanıyor? Şimdi psu'yu garantiye göndereceğim ama sorun yok deyip geri gönderebilirler. Bu sefer ekran kartını gönderecem ama onda da sorun...
  4. C

Havit H2002P hakkında

Sa arkadaşlar, benim bilgisayarın onboard ses kartında bir sorun var. Hiçbir şekilde ses alamıyorum. Bu kulaklığın dahili ses kartı varmış. Şimdi ben bu kulaklığı alsam onboard ses kartına ihtiyaç duymadan ses alabilir miyim? 1735314546 Hiç mi bu modeli kullanan yok?
  5. C

AOC 24G4X'e denk monitör önerisi

Selam arkadaşlar, şu an AOC 24G4X kullanıyorum. Monitörde ışık sızması olduğu için Thh'ye başvurdum ve değişim kararı çıktı. Sorun şu ki 24G4X firmanın stoğunda yok. Ya para iadesi alıcam ya da muadili ile değiştirecem. Aşağıdaki monitörler arasında 24G4X'in paneline(renk gamutu vs) denk olan...
  6. C

Monitör değişimi acil yardım!

Selam arkadaşlar, 3 ay önce İncehesap'tan AOC 24G4X aldım. Monitörde ışık sızması olduğu için değişim talep ettim fakat reddedildi. Ben de Thh'ye başvurdum ve değişim kararı çıktı. Sorun şu ki 24G4X stoklarında yok. Kanunen bana muadilini vermek zorundalar. IPS panel, yüksekliği ayarlanabilen ve...
  7. C

Ses çipinin bozulduğu nasıl anlaşılır?

Selam arkadaşlar, bilgisayarı alalı 2 ay oldu ve aldığımdan beri hiçbir şekilde ses alamadım. Monitörde hoparlör olduğu için onu kullanıyorum. Ses çipinin bozulduğunu anlamanın bir püf noktası var mı? Denediklerim: 1- Format atıldı. 2- Driver silindi ve anakartın sitesinden tekrar yüklendi. 3-...
  8. C

Bilgisayara kulaklık bağlayamıyorum?

Sa arkadaşlar, monitörümde hoparlör olduğu için sesi ordan alıyorum ama kulaklık taktığım zaman ses gelmiyor. Ses aygıtlarından monitör hoparlörünü devre dışı bıraktım ama işe yaramadı. Aygıt yöneticisinde ses driverımda ünlem gözüküyor.
  9. C

Çözüldü✓ Oyun oynarken ekran gidiyor

Sa arkadaşlar, oyun oynarken bazen görüntü gidiyor. Bu olduğu zaman fanlar bir anda son hız çalışmaya başlıyor. Bir süre sonra da reset atıyor. Sıcaklıkla ilgili değil çünkü bu olduğunda cpu 55, gpu 70 dereceydi. Memtest86 yaptım ve hiçbir hata çıkmadı. Psu yetmiyor diyecem ama o da imkansız...
  10. C

HyperX Pulsefire Surge alınır mı?

Sa arkadaşlar. Bu mouse ile ilgili bilgisi olan var mı? Glorious Model O ve bunun arasında kaldım. HyperX Surge kağıt üstünde Model O'dan daha iyi ama ağırlık handikapı var. 42 gram çok fark eder mi? Kronik sorunu felan var mıdır...
  11. C

Msi Afterburner Fan Ayarı Problemi

Sa arkadaşlar. Fan ayarım bu şekilde ama 50 derece altında da %30'da çalışıyor. Ancak fan ayarını kapattığımda fanlar duruyor. Neyi yanlış yapıyorum?
  12. C

Mouse önerebilir misiniz?

Sa arkadaşlar. Bütçem maksimum 1000 lira. Kronik sorunu olmayan bir model tavsiye edebilir misiniz? Elim küçük. Orta parmaktan bileğe kadar 18 cm.
  13. C

Peerless Assassin soğutmuyor mu?

Sa arkadaşlar. Ryzen 7500f işlemcim var. 20 dakika Prime95 testi sonrası işlemci 75 derece oldu. Ekran kartı kulllanan bir programda yük aniden cpuya geçince 84 dereceyi gördüm. Acaba soğutucuda bir problem var mı? Montaj ve termal macun uygulamasında hata yapmadığıma eminim. Oda sıcaklığı ve...
  14. C

Bu ses coil whine mı?

Sa arkadaşlar. Kasadan böyle bir ses gelmeye başladı. Ağustos böceğinin sesine benziyor :D Furmark'ta böyle bir ses çıkmadı ama başka bir programda duymaya başladım. Bu coil whine mı oluyor? https://dosya.co/26necp7r2bxm/Ses_003.m4a.html
  15. C

Sizce monitörü iade etmeli miyim?

Sa arkadaşlar. AOC 24G4X monitörde ışık sızması testi yaptım ve işaretlediğim alanda parlama var. Sizce bu kabul edilebilir bir şey mi yoksa ciddi bir sorun mu?
  16. C

600 lira klavye önerisi

Sa arkadaşlar. Bu üç klavye arasında kaldım. Trust olan boyutundan dolayı hoşuma gitti ama bazı yorumlarda kısa sürede tuşların silindiği yazılmış. Kimi siliniyor diyor kimi silinmiyor diyor. Anlamadım valla. Claw's ile ilgili tekte tükte olumsuz yoruma rastladım. Gtx Viper'ın yorumları da iyi...
  17. C

İzopropil alkol işlemciye zarar verir mi?

Sa arkadaşlar. Macun temizlemek için nette izopropil alkol tavsiye ediyorlar. Sizce bu güvenli mi? Bir peçeteye izopropil alkol döküp yüzeyi silsem sıkıntı çıkar mı?
  18. C

12vhpwr kablosu nasıl takılmalı?

Sa arkadaşlar. Bu kabloyu nasıl takacağız? En son bu soketle ilgili erime sorunları vardı. O zamandan beri takip etmedim. Millet 90 derece kablolar alıyordu. Benim psu'da 12vhpwr çıkışı var. İlla bu 90 derece kablolardan mı almak lazım?
  19. C

Fan çoklayıcı anakarta zarar verir mi?

Sa arkadaşlar. Kasada dört fan var. Anakartımda ise sadece iki adet sys fan soketi var. Anakart kitapçığında soketin amper ve watt değerleri yazıyor. Tek sokete 3 fan bağlasam bir sıkıntı olur mu?
  20. C

2 sistemden hangisi? Bugün alınacak

Sa arkadaşlar. İki sistem arasında kaldım. Biri hazır sistem diğeri toplama. İki sistem arasında 1400 lira fark var. 4070 Super olan tabii ki daha iyi ama anakart-ram ve ssd'den kısmak gerekiyor. Bu arada sistemi 1080p monitörde kullanıcam. Maalesef bir kuruş daha çıkacak bütçe kalmadı. 1...
Geri