Arama sonuçları: *

• Users: lyutnık
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Akko monsgeek klavye alınır mı

https://www.gaming.gen.tr/urun/865542/akko-monsgeek-fun60-pro-white-hall-effect-glare-manyetik-switch-8k-hz-argb-kablosuz-hotswap-turkce-mekanik-gaming-klavye/ bunu almayı düşünüyorum bütçe max 2k ucuz bişeyler arıyorum
  2. L

Acer laptop gysnc çalışmıyor ?

acer nitro v16 anv16-41 model laptobumda gysnc yok gözüküyor ne alaka anlamadım bunu nasıl düzelticem nvidia driverları güncel
  3. L

Ekran gri ama her şey yapılabiliyor

ekran arkaplan gri windows görev çubuğu ve masaüstü gözükmüyor onun haricinde her şey açılıyor mesela görev çubuğunu kısayolla açtım ordanda bi dosyaya sağ tıklayıp dosya konumunu göster e bastım google ı açtım şimdi buraya yazıyorum onun sayesinde ama masaüstü alttaki çubuk falan yok. explorer...
  4. L

Samsung buds 3 şarj kablosu

samsung buds 3 kulaklık aldım içinden şarj kablosu çıktı bende zaten orjinal samsung şarjı var hangisine taksam daha iyi olur tak çıkar yapmama gerek var mı
  5. L

Grafik tasarımı bırakmalı mıyım

evden uzan bir şehirde grafik tasarım onlisans bolum tuttu ama derse giren hoca bile meslegin onu acik degil yapay zeka yerimize yapiyor falan dedi bende zaten gelmeden once biliyodum bunu ama dersin hocasi bile deyince aklim karisti ve ailemden cok uzaktayim buna degmez gibi simdi donsem sinava...
  6. L

Bilgisayar için kulakiçi kablosuz kulaklık önerisi

bütçem çok belli değil sizin attıklarınıza göre belirlicem telefonum s24 fe onunla da uyumlu olursa iyi olur
  7. L

Laptopumda gysnc var mı ?

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-v16-anv16-41-amd-r7-8845hs-32gb-1tb-ssd-rtx4060-8gb-dos-16-wuxga-165hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qruey-005-32-pm-HBC00006XYP7Q bu laptopbu aldım ama gysnc yok galiba
  8. L

Gamegaraj laptop alınır mı

herkes bunu oneriyor ve 50k butceye baska bisey yok gibi asus dısında onlarda fiyata gore ozellikler kotu baya 50k ya msi pulse var bide gamegaraj var aklımda sizce hangisi wıkıntısız uzun sure goturur
  9. L

Bilgisayarımı satıyorum fiyat iyi mi

asrock rx 6700 xt asus ap201 kasa ryzen 5 5500 750 gb ssd deepcool ak 400 zero dark plus asus a520m anakart xpg pylon 650w psu xpg gammix 2x8 ram aula f75 hyperx cloud 3 kablosuz gigabyte g24f2 bunlar ne kadar eder
  10. L

Üniversite için laptop önerisi

bütçe max 45k oyun için alıcam
  11. L

Sistemim ne kadar eder

15 20 gün sonra sistemimi satıcam özellikleri rx 6700 xt asrock ryzen 5 5500 deepcool zero dark ak 400 plus cpu fan asus a520 m anakart xpg 2x8 gb 3200 mhz ram asus ap201 siyah kasa (camlı olanı) xpg pylon 650 w psu arctic p12 pwm kasa fanı (1 adet) aula f75 beyaz klavye gigabyte g24f2 monitör...
  12. L

Yks ek puan hakkında

geçen sene tercih yaptım ama kayıt yaptırmadım meslek lisesi mezunuyum ek puanım ve obp gitti mi yoksa sadece obp yarıya mı düştü
  13. L

Samsung s24fe şarj adaptörü önerisi

https://www.amazon.com.tr/Samsung-Type-C-H-C4-B1zl-C4-B1-Adapt-C3-B6r-C3-BC-EP-T2510NBEGWW-dp-B0C9QT2J6W/dp/B0C9QT2J6W/ref=dp_ob_title_ce?th=1 bu orjinal midir
  14. L

Bilgisayarım ne kadar eder

asrock rx 6700 xt, ryzen 5 5500, 16gb xpg ram, asus a520m anakart, adata legend 500gb m2 ssd, xpg pylon 650b psu, asus ap201 kasa, deepcool ak400 zero dark plus cpu fan, gigabyte g24f2 monitör, aula f75 klavye, bu parçalar toplu veya tek tek satsam ne kadar eder seneye laptop alıcam
  15. L

GTA 5 D3DCOMPILER_43.dl hatası

hata asla düzelmiyor şu şekilde hata veriyor oyunu açarken
  16. L

Windows 11 yükllenmiyor

windows 10 dan 11 e geçmeye çalışıyorum ama yüklenmiyor hatalar bunlar
  17. L

Paragraf çözmek mi daha iyi kitap okumak mı

sizce hangisi daha ağır basmalı çalışma süresi için
  18. L

Pre workout kullanımı

sabah erken kalkarken zorlanıyorum gün içinde pek verimli olamazsam diye sizce yks günü pre workout içsem sınava gitmeden önce daha iyi odaklanabilir miyim
  19. L

Hyperx cloud 3 ped önerisi

kendi pedi çok kötü bence kalp atış sesimi falan duyuyorum yemek yerken bile asmr gibi oluyor aşırı rahatsız edici daha rahat bir ped nerden alabilirim öyle çok oyun oynamıyorum ses kasmama falan gerek yok rahat olsun çok sıkmasın yeterli.
  20. L

2. el cloud 3 alınır mı

kapalı kutu fiyatları 4000 civarı büyük ihtimal geçen seferki indirimden al satçılar satıyor alınır mı yada bir daha indirim gelir mi 4k bütçem var 1734015942 kablosuz bu arada
Geri