Arama sonuçları: *

1. TheCommander

40 Bin Lira Laptop Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Bir tanıdık için maksimum 40 bin lira bandında güçlü, oyun oynayabileceği bir laptop bakıyoruz. Tavsiye var mıdır?
  2. TheCommander

3000 lira klavye tavsiyesi

Arkadaşlar maksimum 3000 lira bütçe ile hangi klavyeyi tavsiye edersiniz. Bir kriter belirtmeyeceğim, sizin bu olur dediğiniz her modele bakmak istiyorum. Steelseries Apex 3 olur mu? Şimdiden teşekkürler.
  3. TheCommander

Xbox 9. Nesil Gamepad drift sorunu

Merhaba arkadaşlar, Fifa oynuyorum bilgisayardan sadece, menüler arasında kendi kendine sürekli olarak gamepad bağlıyken kayıyor ve bu yüzden kadromu bile değiştiremiyorum. Ayrıca oyunda da kendi kendine koşuyor. Başka bir oyunda da denedim az önce yine aynı şekilde. Bu sorunu nasıl...
  4. TheCommander

BAKIM İÇİN 1200 LİRA ÇOK MU?

Merhaba arkadaşlar, imzamdaki sisteme sahibim. Sistemi alalı 1 yılı geçti, hiç bakım yapmadım. Bilgisayarı çok yoğun kullanan biri değilim. Bu süreçte bilgisayarı belki 2-3 ay boyunca hiç açmadığım dahi olmuştur öyle söyleyeyim. Bu sebeple de aslında biraz bu süreyi es geçtim diyebilirim. Konuya...
  5. TheCommander

Airpodsun tekini kaybettim

Merhaba arkadaşlar, Airpodsun tek kulaklığını kaybettim, sol var ancak sağ yok. Bunun için nasıl bir şey yapabilirim? Alabileceğim bir yer var mı? Alsam tekini çalışır mı, yoksa kulaklık çöp mu oldu.
  6. TheCommander

Games Klasörü Nerede?

Arkadaşlar bir oyun kurdum. Oyunu Yerel Disk C'de Games diye bir klasöre kurmuş, ben de farketmediğim için değiştirmedim. Ancak diskte böyle bir klasör yok. Gizli dosyaları göster seçeneğini açtığımda da göremiyorum ve hiçbir şekilde oyunu bulamıyorum. Games dosyasını nasıl bulabilirim?
  7. TheCommander

Sistemimi satarsam ne kadar eder?

Merhaba arkadaşlar, İmzamdaki sistemim ne kadar, parçaları yine de buraya da ekliyorum. Sistemimi 25.09.2023 satın almışım. Parçaları yine de aşağı bırakıyorum, şimdiden teşekkür ederim. Anlayan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum. Ryzen 5 7500F - MSI PRO A620M - GSKILL 32GB (2x16GB)...
  8. TheCommander

Borçlarımı ödeyemiyorum

Arkadaşlar yaklaşık 200 bin lira civarı kredi kartlarına borcum var ve bu borcu düzenli ödeyemiyorum Nasıl bir yol izleyebilirim? Ne tavsiye edersiniz çok kafama takıyorum
  9. TheCommander

Çözüldü✓ Darmoshark M3 4K driver sorunu

Arkadaşlar, başlıkta yazan mousedan var. Dpi vb. ayarları yapmak istiyorum, ancak uygulamasına vs hiçbir şekilde girilmiyor. Düzgün bir siteleri de yok malum, uygulamayı driverı sorunsuz nasıl kurabilirim?
  10. TheCommander

Yardım Bu modemi aldım iyi midir?

Arkadaşlar bu modemi sipariş ettim, bütçem bu civardaydı. İyi bir tercih olmuş mu? https://www.hepsiburada.com/keenetic-carrier-dsl-ac1200-4x5dbi-cloud-vpn-wpa3-amplifier-usb-4xfe-vdsl2-adsl2-fiber-mesh-wifi-modem-router-p-HBCV00002YW7R7?magaza=OVY
  11. TheCommander

Sıvı soğutma hakkında sorularım

Merhaba arkadaşlar, imzamda yazılı kasada DeepCool LS520 sıvı soğutmayı kullanıyorum, performansından gayet memnunum. Bu soğutma ve genel olarak sıvı soğutmalar hakkında sorularım var; 1- Sıvı soğutmanın bakımı nasıl oluyor? Termal macun, sıvıyı değiştirme vb. durumlar var mı? Varsa bunları ne...
  12. TheCommander

Yardım Sizce monitörümü değiştirmeli miyim?

Arkadaşlar merhaba, Sistem özelliklerim imzamda yazıyor. Şu an kullandığım monitörün linkini bırakıyorum konuya. Sizce değiştirmeli miyim? Bana yeterli gibi geliyor ama bir yandan değiştirsem daha mı iyi olur diye aklımı kurcalıyor. CS, Valorant gibi rekabetçi oyunları oynamıyorum, bunu...
  13. TheCommander

Yardım Sallanmayan bilgisayar masası tavsiyesi

Arkadaşlar mevcutta kullandığım masayı zamanında ucuza almıştım, şimdi kasa vs. toplayınca olmuyor. Masam çok fazla sallanıyor. 150-160 cm genişliğinde, 60-80 santim arası derinlikte bir masa bakıyorum. Masada PC kasası 32 inc monitör vs. olacak. Sallanmayan sağlam bir masa önerebilir misiniz?
  14. TheCommander

Sıvı Soğutmayı nasıl takabilirim

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deepcool-ls520-ls520-rgb-240mm-sivi-sogutma-fiyati,2050740274.html Bundan almıştım, geldi arkadaşlar. Bunu kolayca nasıl takabilirim? Kasa imzamda yazıyor, Vento.
  15. TheCommander

Sistemim için soğutma tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki sisteme sahibim. Bu sistem için içerisindeki stok fanlar yeterli midir? Yoksa ekstra hava ya da sıvı soğutma almalı mıyım? Al derseniz, model tavsiye edebilir misiniz?
  16. TheCommander

Kablosuz oyuncu kulaklığı tavsiyesi

Herkese iyi pazarlar, kablosuz oyuncu kulaklığı tavsiyesi istiyorum bilgisayarda kullanmak için. Genel olarak cs valo vb. oyunları oynamıyorum ama alacağım kulaklık her yönden iyi olursa tabii ki daha iyi olur. Bütçe belirtmeyeceğim ancak çok çok aşırı pahalı ve f/p bir kulaklık olursa tabii ki...
  17. TheCommander

Bu bilgisayar alınır mı?

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar Forumda gezerken bu bilgisayarı gördüm. Bugün çıkan sisteme zaten hem yetişemezmişiz hem de amd olmasından dolayı açıkçası linki takip bile etmedim. Tercih meselesidir ama sistem çok güzel. Bu sistemi bizlerle buluşturanın eline sağlık. O konuda bu sistemi gördüm...
  18. TheCommander

15-20 bin arası sistem tavsiyesi

Merhaba, 15-20 bin arası, eğer sistem cidden iyi derseniz biraz daha bütçemi artırabilirim. Sistem tavsiyesi istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim, ekipman dahil değil sadece kasa.
  19. TheCommander

JBL T500BT Almalı Mıyım?

Bilgisayarda kurgu montaj yaparken, müzik dinlerken vs kullanmak için bir kablosuz kulaklık istiyorum. Oyunda oynarım ama gecikme süresi vs kafaya takan biri değilim, zaten online pek girecek vaktim olmuyor. Sizce almalı mıyım? Ne dersiniz? Bu daha iyi dediğiniz bir şey varsa o fikrede açığım...
Geri