Arama sonuçları: *

1. G

PC Oyun dışında kendisine reset atıyor

Merhabalar arkadaşlar, iki aydır düzenli mavi ekran hatası alıyordum her şeyi denememe rağmen herhangi bir çözüm bulamadım. Son bir kaç günde yaptığım bazı değişikliklerden sonra bilgisayar mavi ekran vermeden kendini resetlemeye başladı. Yalnız bu resetleme olayı oyun içerisindeyken vs meydana...
  2. G

Bütün Mavi Ekran Hatalarını Alıyorum

Merhaba arkadaşlar, neredeyse bütün mavi ekran hatalarını sürekli olmak üzere alıyorum. Yalnız oyun vs oynarken hiçbir hata almıyorum, masaüstünde takılırken veya tarayıcıda gezerken durmadan mavi ekran yiyorum ve hata kodları hep farklı. Memtest86 ile ramları kontrol ettim sorun yok, ssd yi...
  3. G

Bütün mavi ekran hatalarını alıyorum

Merhabalar arkadaşlar, 3 ay önce aldığım sistemde her türlü mavi ekran hatasını alıyorum. Memtest86 yapmaya çalışırken de mavi ekran aldığım için test yapamadım. Öncesinde arada almaya başladığım mavi ekran hatasını şimdi 1 saatte 5 kere filan aldım ve farklı hata kodları veriyor. Aslında oyun...
  4. G

KERNEL_THREAD_PRIORITY mavi ekran hatasını niye alıyorum? :(

Arkadaşlar merhaba, sistemim 2 aylık daha ve bugün 3 defa alakasız bir şekilde chrome da vs gezerken mavi ekran yedim kodla ilgili araştırma yaptım ama anlamadım sizce bu hatayı neden alıyorum yardımlarınızı bekliyorum.
  5. G

Psu dan gelen bu sesler nedir?

Merhaba arkadaşlar, 1 ay öncesinde aldığım corsair spec delta kasadan bu sesler geliyor sizce sebebi nedir? Bu ses psu'dan sürekli geliyor çok az bir ses mevcut kulağımı psu ya doğru yaklaştırdığımda duyabiliyorum sadece https://s2.dosya.tc/server14/4qa6z8/Ses_001.rar.html Bu ses ise arada...
  6. G

Corsair Spec Delta Psu Ses Sorunu

Arkadaşlar merhaba 1 ay önce aldığım sistemin psu'sundan tık tık tık diye çok çok az bir ses geliyor ama bazen kasadan bu sesin daha yüksek hali geliyordu sanırım o da psu'dan dı yani bazen ses artıyor. Bu problemi yaşayan var mı acaba, garanti vs uğraşmak istemiyorum gerçekten sıkıldım artık...
  7. G

Boşta 53C Ekran Kartı

Merhabalar arkadaşlar 60 Hz bir montiör kullanıyordum ekran kartı sıcaklığım o zaman 49-53 derecelerdeydi ama fan çalışmıyordu, bugün 144 Hz 1080p monitör aldım ve fanlar çalışmasına rağmen ekran kartı sıcaklığı değerleri 50-53 arasında yani çok fazla bir sıcaklık olmadığını biliyorum ama normal...
  8. G

Hangi Monitörü Önerirsiniz?

Merhaba arkadaşlar, bütçeme göre uygun olabilecek bu monitörleri buldum sizce bu monitörler nasıl hangisini önerirsiniz, benim aklımdaki ilk başa koyduğum VG249Q model monitör, cevaplarınızı önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim. Birde vatandan aldığım zaman ölü piksel çıkması, çok fazla ışık...
  9. G

1700 TL 24'' Monitör Önerisi

Arkadaşlar 27'' inç monitör almıştım onu iade ettim, şuan 24'' inç almak istiyorum, beğendiğiniz önerebileceğiniz monitörler varsa bekliyorum teşekkürler.
  10. G

Monster Laptop Kendi Kendine Uyuyor

Arkadaşlar kuzenimin monster laptopu var eylül ayı gibi ısınmaya başlamış ve laptop durduk yere kendini uyku moduna alıyormuş. Geçenlerde içini açtık temizledik güzel bir şekilde macununu da sürdük, ama laptop hala kendini uyku moduna alıyor. Oyun oynarken, chrome da vs takılırken sürekli bir...
  11. G

Windows 10 Hata verip Biosa atıyor

Arkadaşlar merhaba, windows 10 sistemli bilgisayar internet üzerinde vs gezerken bir anda bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı diyip kapatıp sonrasında bios ekranına atıyor ne yapmam gerekiyor, bunu çözmek için yardımlarınızı bekliyorum.
  12. G

İnce Hesap Ürün İade

Arkadaşlar monitörün kablolarının ambalajlarını bir miktar yırtmıştım kabloları çıkarabilmek için bu ürün iadesinde sorun teşkil eder mi, üründen memnun kalmadığım için iade etmek iatiyorum, boyutundan dolayı yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
  13. G

Monitörü İade Edebilir miyim?

Arkadaşlar ince hesaptan aldığım gamepower monitörden memnun kalmadım ve iade etmrk istiyorum. Ancak, ürünü test etmek için kabloların bulunduğu poşetlerden kabloları çıkarabilmek için yırttım, kelepçeli ambalajlardan değildi iade işlemlerinde bu bir sıkıntı yaratır mı? Kabloları ambalajlarına...
  14. G

Corsair Carbide Spec-Delta RGB Fan Hızı ve Renk Kontrolü

Arkadaşlar merhaba elimde Corsair Carbide Spec-Delta RGB kasa var merak ettiğim 3 tane konu var 1- Kasanın fanları hız olarak birbirinden farklı çalışıyor bu normal midir, mesela en üstteki fan diğerlerinden daha hızlı çalışıyor? 2- Bu kasayı kullanan varsa kasanın fanlarını hangi hızda...
  15. G

3500x işlemci sıcaklığı ve stock fan sesi

Merhabalar arkadaşlar, 3500x işlemci kullanıyorum, merak ettiğim konu işlemci sıcaklığı bi işlem yaptığımda vs 50 den direk 60 65 gibi sıcaklıkları saniyede çıkıp tekrar düşüyor bu normal midir, ve işlemci fanı çok da olmasa da biraz sesli çalışıyor, bu stock fanlar ne kadar ses yapar tahmini...
  16. G

İnce Hesap Monitör İade

Arkadaşlar cuma indirimlerinden 27 inç monitör almıştım 3 gün önce de geldi ince hesaptan ama bugün kurduğumda gözümü çok yordu çok büyük geldi bana iade edebilir miyim bunu 24 inç almak istiyorum da.
  17. G

ASUS K53SD LAPTOP MODİFİYE

Arkadaşlar merhaba, kuzenim bu laptopa sahip ve bazı parçalarını değiştirmek veya yükseltmek istemektedir. Öncelikle ilk sorumuz bu laptopun ekran kartını ve işlemcisini değiştirebilir miyiz, hangi parçaları, hangi parçalar ile değiştirmemizi önerebilirsiniz. İşlemci veya ekran kartının...
  18. G

Corsair Spec Delta Fan Problemi

Corsair Carbide Spec-Delta RGB CC-9020124-EU Dahili 650W PSU’lu USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa Arkadaşlar kasanın modeli bu ince hesaptan sistem almıştım kasanın en üst fanı biraz yalpalayarak dönüyor ve kırmızı renk vermiyor, mavi hariç diğer renklerde de farklı...
  19. G

Crew 2 sıcaklık değerleri

Arkadaşlar crew 2 oynayan varsa ultra ayarlarda ekran kartı sıcaklığı ne oluyor söyleyebilir mi. 5600xt ile max 75 genellikle 70-73 arasında sıcaklıkta dolaşıyor bu oyun için normal mi sizce
  20. G

XFX RX 5600XT FURMARK

Arkadaşlar dün test sonucunu atmıştım şeyi farkettim 2 saatliik test sonucunda max 79 gördü genellikle 77 78 de takıldı sıcaklık ama fanlar %34 de çalışıyormuş ve boştayken 50 derecede çalışıyor fanlar çalışmıyor bu değerler normal değil mi? Konuyu tekrar açtım hiç cevap alamadığım için kusura...
Geri