Arama sonuçları: *

1. T

Linux'ta indirdiğim dosyayı açamıyorum

Bugün Linux'a Geçtim Fakat Bir Dosya İndirdiğim Zaman Dosyayı Açmak Yerine İçindekileri Gösteriyor (Altta SS'leri Koydum Açıklayamadıysam Özür Dilerim) Bunu Nasıl Düzeltebilirim İndirdiğim Şeyi Kullanamıyorum Tıkladıgım Zaman Alttakiler Açılıyor
  2. T

pcde performansım acayip düştü

az önce denedim papers please gibi full pixel bir oyunda bile kasıyor
  3. T

kanka 1 yıldır falan bekliyor hiç dokunmadık
  4. T

yalnızca oyunlar 1655482863 i5 6200 gtx 920a 4 gb ram vs. all in one ısınmadan değil her zaman böyle 1655483228 eskiden kullandığım bilgisayardı valoda 50-60 lolde 80-100 civarı fps alırken şimdi her türlü oyunda acayip performans kaybı var arkadaslar
  5. T

en dandik oyunlar bile kasmaya başladı valorant ve lol sabit 5 fps neden oldu bilmiyorum yardım edin
  6. T

2 SİSTEM ARASINDA KALDIM

bana soracak olursan 3070ti ryzen 7
  7. T

Çözüldü✓ Bütün Oyunlarda FPS'im 5'e sabitlendi

bilmiyorum bakmadım daha onlara oyunlar dışında her şey normal opera'da vs. sadece oyunlarda boyle. Bir de lolde alt tabdan döndüğümde fps 30 larda falan oluyor sonra tekrar 5 e gidiyor
  8. T

Çözüldü✓ Bütün Oyunlarda FPS'im 5'e sabitlendi

Valorant'ta 50-60, LoL'de 80-100 alan bilgisayarım 1 yıldır dükkanımızdaydı. 2 Gün önce formatlı bir şekilde tekrar getirdik ve bütün oyunlarda fps 5'e sabitlendi ne artıyor ne azalıyor. Neden oluyor bilmiyorum bilgisayarımda virüs de yok. internette de buna dair tek bir video bile bulamadım...
Top Bottom