Pc ısındığı için olabiliren dandik oyunlar bile kasmaya başladı valorant ve lol sabit 5 fps neden oldu bilmiyorum yardım edin
yalnızca oyunlarSadece oyunlardamı sorun var yoksa genel anlamda mı yavaşladı?
i5 6200Sistem özellikleri alalım ve kasan ne durumda
ısınmadan değil her zaman böylePc ısındığı için olabilir
4gb ram den dolayı drop oluyor olabilir bir de pcnizi ne kadar süredir kullanıyorsunuz temizletirin bence termal macun değişikliği performansı arttırabilir.yalnızca oyunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
i5 6200
gtx 920a
4 gb ram vs. all in one
ısınmadan değil her zaman böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
eskiden kullandığım bilgisayardı valoda 50-60 lolde 80-100 civarı fps alırken şimdi her türlü oyunda acayip performans kaybı var arkadaslar
kanka 1 yıldır falan bekliyor hiç dokunmadık4gb ram den dolayı drop oluyor olabilir bir de pcnizi ne kadar süredir kullanıyorsunuz temizletirin bence termal macun değişikliği performansı arttırabilir.
Şimdi yazıyorum kusura bakmayın bence temizletin termal macun kurumuştur içi full tozdur yüksek ihtimal temizletirsen performansın yükselir bir de 4gb ram artık yeterli değil 4gb ram daha eklersen performansın artar.kanka 1 yıldır falan bekliyor hiç dokunmadık
az önce denedim papers please gibi full pixel bir oyunda bile kasıyor4gb ram den dolayı drop oluyor olabilir bir de pcnizi ne kadar süredir kullanıyorsunuz temizletirin bence termal macun değişikliği performansı arttırabilir.
Önce temizlik yap bence olmadı termal macun yenile oda olmadı ram takviyesi yap en kötü format atarsınaz önce denedim papers please gibi full pixel bir oyunda bile kasıyor