Arama sonuçları: *

1. Negram

Max 13K sistem tavsiyesi

Memlekette bu kampanyayı hazır olda bekleyen, 10 binlerce insan varken, ciddi anlam da sen bu sistemi alabileceğini düşünüyor musun? Sende haklısın, umut fakirin ekmeğidir, lâkin gerçekçi olalım.
  2. Negram

Max 13K sistem tavsiyesi

Güncel, Yüksek grafikli Of War tarzı oyunları +60 FPS üstü oynayabileceğim bir sistem arıyorum. "DA yeni sistwn ckracak onu bekleny kardesm" demeyin, o kampanyanın bize yar olmayacağını hepimiz biliyoruz.
  3. Negram

Öneri film önerisi istiyorum

Yerli olarak; Siccin serisi. Üç Harfliler: Beddua. Helak; kayıp köy. Onun dışında annabelle serisine de göz atabilirsiniz.
  4. Negram

Para kazanma uygulamaları

Adliye'de deli taklidi yap, belki cezadan yırtarsın.
  5. Negram

Yardım Miniode.com güvenilir midir?

2017'den beri hizmet veren bir Web sitesi lâkin aklımda çokça soru işareti mevcut. 12 ay Taksitli telefon imkanı sağlıyorlar, bu yüzden tercih edeceğim. Daha önce alışveriş yapan, sorun yaşayan oldu mu?
  6. Negram

Sizce bu araba alınır mı??

Vay arkadaş, 2007 Ford Mondeo bile 175.000₺ olmuş. Bu memleket nereye gidiyor ey ümmeti Muhammed
  7. Negram

13.000 TL Pc önerisi

Güncel, yüksek grafikli hikaye temalı oyunları sorunsuz oynayabileceğim bir sistem arıyorum.
  8. Negram

Ucuza W10 Lisans kodu

Domain, 2019 tarihinde kayıt edilmiş. 10₺ büyük bir para değil lakin kart bilgilerinizin çalınma ihtimali var. Onun için sanal kart ile alışverişinizi yapın. Alternatif olarak, güvenli bir site...
  9. Negram

Öneri Kesinlikle oynamalısın dediğiniz oyunlar.

Saints Row: The Third Black Mesa Batman: Arkham City - Game of the Year Edition Yakuza 0
  10. Negram

Dizi veya film indirmek için güvenilir site önerisi ?

Telegram'da dizi ve film grupları var, internette bulabilirsin. Güvenlidir.
  11. Negram

Yardım Taksitle telefon nasıl alınır?

Merhaba arkadaşlar, iphone 11 veya türevi bir cihaz satın almak istiyorum. Fakat ülkede ki şartlar olsun, gerek öğrenci oluşumuz olsun direk 15.000₺ cash para verecek durumumuz yok. 12 ay taksitle telefon nasıl alınır, satan yerler var mı?
  12. Negram

Sistem tavsiyesine ihtiyacım var.

Hayırlı geceler, 10.000-13.000₺ aralığında gerek güncel oyunları oynayabileceğim, gerek yazılım işleri için kullanabileceğim bir sisteme ihtiyacım var. Önerilere açığım. Teşekkürler.
Geri