Arama sonuçları: *

1. BerkanGulcu

Anakart üzerinde yanan kırmızı ışık sorunu

Merhaba benim anakart modelim asus b450m dragon,sistem yeni geldi daha 2-3 günlük ama bilgisayarı açtığım zaman anakart üzerinde kırmızı ışık yanıyor,bu sorun teşkil eder mi yoksa normal bir şey mi?
  2. BerkanGulcu

İtopya cherry-apocalypse sistemi

Maalesef ekran kartlarında seçenek sunmamışlar,abdullah abinin düşük bütçeli sistemininde ne zaman çıkacağını bilmediğim için hızlı davranmam gerek.
  3. BerkanGulcu

68 lira fark var bu yüzden 2600 seçmeyi düşünüyorum
  4. BerkanGulcu

Merhaba tekrardan geçenlerde bir sistem paylaşmıştım fakat bu sistemi gördüm ve en makul olan bu diye düşündüm.Yarın bir pc sipariş vermem lazım ve bu benim ilk sistemim olucak,alınabilecek 3.5-4k civarı sistem önerilerinize açığım.Bu sistemi mi alsam nasıl olur ve ekran kartı ısınır mı sizce?
  5. BerkanGulcu

3500 TL Toplama bilgisayar

Keşke anakart yükseltme seçeneği olsa inanın b450 almayı isterim ama başka yükseltme seçeneği yok.
  6. BerkanGulcu

3500 TL Toplama bilgisayar

Resimde gördüğünüz sistem tutarı 3429 TL'dir.Benim sorum şu; anakartı araştırdığımda 2933Mhz ram hızında çalışıyor fakat ramler 3200Mhz hızında olarak görünüyor yani bu ramler 2933mhz hızında çalışır değil mi?Site gamegarajdır,eğer ordan alışveriş yapan varsa güvenilir olup olmadığını da...
Top Bottom