Neler Yeni

İtopya cherry-apocalypse sistemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkan Gülcü
Merhaba tekrardan geçenlerde bir sistem paylaşmıştım fakat bu sistemi gördüm ve en makul olan bu diye düşündüm.Yarın bir pc sipariş vermem lazım ve bu benim ilk sistemim olucak,alınabilecek 3.5-4k civarı sistem önerilerinize açığım.Bu sistemi mi alsam nasıl olur ve ekran kartı ısınır mı sizce?

Ekler

• 1sız.png
    1sız.png
    97.9 KB · Hit: 108

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
ryzen 2600 yerine 1600 af de hemen hemen aynı işi görüyor fiyat farkına da ssdyi arttırabilirsin toplamayalı çok oldu ama kendin topla kısmı daha işe yarar gibi duruyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkan Gülcü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ryzen 2600 yerine 1600 af de hemen hemen aynı işi görüyor fiyat farkına da ssdyi arttırabilirsin toplamayalı çok oldu ama kendin topla kısmı daha işe yarar gibi duruyor
68 lira fark var bu yüzden 2600 seçmeyi düşünüyorum

beratk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
m. berat koç
Merhaba tekrardan geçenlerde bir sistem paylaşmıştım fakat bu sistemi gördüm ve en makul olan bu diye düşündüm.Yarın bir pc sipariş vermem lazım ve bu benim ilk sistemim olucak,alınabilecek 3.5-4k civarı sistem önerilerinize açığım.Bu sistemi mi alsam nasıl olur ve ekran kartı ısınır mı sizce?
o fiyatlı bir kasada 8gb ekran kartı kullanmak şart yeni oyunlar 6gb istediği oluyor o yüzden rx5500xt 8gb versiynları seçebiliyorsan onları seç derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkan Gülcü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o fiyatlı bir kasada 8gb ekran kartı kullanmak şart yeni oyunlar 6gb istediği oluyor o yüzden rx5500xt 8gb versiynları seçebiliyorsan onları seç derim
Maalesef ekran kartlarında seçenek sunmamışlar,abdullah abinin düşük bütçeli sistemininde ne zaman çıkacağını bilmediğim için hızlı davranmam gerek.

beratk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
m. berat koç
Maalesef ekran kartlarında seçenek sunmamışlar,abdullah abinin düşük bütçeli sistemininde ne zaman çıkacağını bilmediğim için hızlı davranmam gerek.
yani sen bilirsin ama satarım dersen 2. elden satarsın sonradan 8gblik ekran kartına geçersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda Menek
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
ah lan 2022 oldu aynı sistem 10k :(

Top Bottom