Arama sonuçları: *

1. Tusezi

left 4 daead 2 normal enfektelere tek atma ve öldürünce hemen silme

buldum araştıran varsa düşük şiddet modu açmanız gerekiyor başlatma seçeneklerine -lv yazmanız yeterli
  2. Tusezi

left 4 daead 2 normal enfektelere tek atma ve öldürünce hemen silme

İzlediğim bazı yayınlarda l4d2 oynarken normal enfekteler tek yiyor üstüne ölünce hemen siliniyor bunu yapmamda yardımcı olabilecek var mı? Bunu istememin sebebi hile yapmak değil "bot kick" atıp 2 kişi oynuyoruz en azından enfekteler ölünce hemen silinse fena olmazdı çok fazla kanser blok...
  3. Tusezi

Google Play Store oyun yapmak

Giremez zaten dostum :D?
  4. Tusezi

farkındayım risklerin felan 25 dolar yatırmam gerektiğininde farkındayım yine de yapılmaz mı? Yoksa daha uzun süreli bir oyunu pc'ye mi çıkartayım?
  5. Tusezi

Dostlarım belli bir süredir yazılım öğreniyorum fakat henüz bir tecrübe edinemedim. c# python ve js gibi dillere hakimim fakat para kazanmak için herhangi bir tecrübem yok sizce google play'a oyun çıkarmak ve şirket açmaya değer mi?
  6. Tusezi

Bilgisayar satıp Xbox almaya değer mi?

Her türlü bilgisayar benim tercihim. Ama sadece oyun oynamak istiyorsan olabilir yeni nesil bir konsol...
  7. Tusezi

Çözüldü✓ Asus Ekran kartları fiyatına değer mi?

amd tercihim değil nvidianın yazılım özellikleri gerek bana sadece oyun için alsam olabilirdi belki
  8. Tusezi

Sıcaklıkların nasıl? Çünkü uzun süreli kullanacağım 4-5 yıl kadar
  9. Tusezi

Ben toplayacağım sisteme 3060 veya 3060ti kullanacağım fakat ASUS kartlar biraz pahalı soğutma performansı ve ömrü için fiyatlarına değer mi? Ucuz 3060 ve 3060tilar 70 - 80 ASUS kartların ortalama olanları 50-60 derece arası (bütçe sormayın lütfen)
  10. Tusezi

Çözüldü✓ Ryzen5 5600 ve rx6650xt'li sistem parçalar nasıl?

bu adam bilyo :O isini 1655634231 hangi ssd alınmalı?
  11. Tusezi

Net olarak yükseltme yapacağım sisteme 1x16 olmasının sebebi bu yaklaşık 3 4 ay sonra 1x16 da koyacağım yanına
  12. Tusezi

XFX Speedster SWFT 6600xt ısınan modelmi ?

amd ekran kartlarında sıcaklık sorunu var sanırım genel olarak
  13. Tusezi

bu ekran kartı aralarında hangisi acaba

rx 6650xt nasıl?
  14. Tusezi

aslında bunu anlamadığım için sata ssd koydum 1tb EVO 980 gibi bir m2 ssd alabilirim bütçem uygun fakat şöyle bir şey var aşağıdakilerin farklarını bilmiyorum ve ciddi fiyat farkları PCI-Express 3.0 PCI-Express 4.0
  15. Tusezi

ve 1000tl fark var fps olarak ne kadar fark eder?
  16. Tusezi

Böyle bir sistem toplanır mı? Önerileriniz nelerdir? ÖNERİ ÜZERİNE DEĞİŞİKLİKLER Ryzen 5 5600x yerine Ryzen 5 5600 tercih ediliyor Samsun 870 Evo yerine Samsung 980 Evo tercih ediliyor
  17. Tusezi

Çözüldü✓ ram önerisinde bulununuz

3600mhzde 16 yok 17 var bulabildiğim olur mu? Gerçi ryzen 5 5600x 3200'e kadar destekliyormuş 1655594792 Bence bu gayet uygun
Geri