Bilgisayar satıp Xbox almaya değer mi?

mars0009

80+
Reaksiyon skoru
12
AMD R5 2600 kutulu.
MSI B350M Gaming Pro kutulu.
XFX RX 6500 XT kfg.
Corsair venegance 8G 3200 MHz kfg.
Corsair venegance 8G 3000 MHz kutulu.
XPG SX8100 512g kutulu garantili.
MSI MAG 100R 6 fan+çoklayıcı kutulu.
SilverStone 500W +80 PSU.

Sistem bu şekilde yanında hafif sorunlu Samsung 144 Hz monitör ile satmayı düşünüyorum onun için eklediğim miktar 1000 TL.
Eskisi kadar oyunlardan zevk almıyorum genel olarak bilgisayarda video dizi film falan takılıyorum anlayacağınız surfing yapıyorum. Bahsettiğim monitör haricinde elimde aynı özelliklerde bir monitöre sahibim bilgisayarı satıp Xbox Series S veya One X alıp kalan para ile ihtiyaçlarımı karşılayabilecek bir laptop almayı düşünüyorum sizce değer mi, fikirlerinizi nedir?

ben olsam pc de xbox game pass alırdım konsol fiyatlarının ucuzluğu sizi yanıltmasın oyunlarının maşallahı var fiyat olarak :)

Oyun oynamıyorum dostlar, öyle düşünün konsol alırsam Forza ve Fifa oynarım hikayeli oyunlar pek sarmıyor beni.

AMD R5 2600 kutulu.
MSI B350M Gaming Pro kutulu.
XFX RX 6500 XT kfg.
Corsair venegance 8G 3200 MHz kfg.
Corsair venegance 8G 3000 MHz kutulu.
XPG SX8100 512g kutulu garantili.
MSI MAG 100R 6 fan+çoklayıcı kutulu.
SilverStone 500W +80 PSU.

Sistem bu şekilde yanında hafif sorunlu Samsung 144 Hz monitör ile satmayı düşünüyorum onun için eklediğim miktar 1000 TL.
Eskisi kadar oyunlardan zevk almıyorum genel olarak bilgisayarda video dizi film falan takılıyorum anlayacağınız surfing yapıyorum. Bahsettiğim monitör haricinde elimde aynı özelliklerde bir monitöre sahibim bilgisayarı satıp Xbox Series S veya One X alıp kalan para ile ihtiyaçlarımı karşılayabilecek bir laptop almayı düşünüyorum sizce değer mi, fikirlerinizi nedir?
Kesinlikle değmez.

6500xt iyi bi ekran kartı degil ama xbox da oynadıgın oyuna göre degisir.. örnek veriyorum bende gamepass var ve (pc im de iyi) bf 1-5- star wars cod vb tüm fps oyunlarını oradan alıp oynuyorum cünkü 0 hile ve 0 kasma ile devam ediyorum ama strateji ve mmrpg vb oyunları + türkçe yamalı hikayeli oyunları pc de oynuyorum ... ben hep fps oynuyorum diyorsan xbox cok iyi zaten tr ile aynı fiyat fps oyunları

Geri