Arama sonuçları: *

1. FrozenLegacy

Direksiyon setinde pedallar oyunda çalışmıyor

Ya şimdi şöyle biz kurulumunu falan yaptık sonra oyuna girdik gaz falan çalışmıyor video da bulamadım varsa sizin link gönderme şansınız var mı acaba ya da oyunda aracın elfreni vb bir tuşu mu var anlamadık
  2. FrozenLegacy

Direksiyon setinde pedallar oyunda çalışmıyor

Arkadaşım g923 direksiyon seti aldı sıfır kurulumunu yaptı oyuna girdiğinde pedallara basıyor ama araç hızlanmiyor arkadaşlar bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz acaba eksik bir tuş ataması falan mi var ya da nasıl kullanmalilar assetto corsa oyununda araç çalışmasını kendimiz falan mı...
  3. FrozenLegacy

Paperlike alternatifi

Selamlar son olaylardan sonra yurtdışından papperlike alamaz oldum alternatif bir marka tavsiyesi olan var mı veya harici bir ekran koruyucu önerir misiniz ipad air m2 model aldım ona almak istiyorum
  4. FrozenLegacy

İpad Air M2 Wifi Cellular Yardım

Selamlar İpad Air M2 Wifi Cellular almayı planlıyorum.Wifi Cellular için e sim gerekli ve bende hali hazırda bulunmuyor kendi simkartımı e-sim'e çevirme imkanım bulunuyor mu yoksa sıfırdan mı almam gerekiyor? İlk e-sim deneyimim olacağı için kullanım deneyimlerinizi de paylaşabilir misiniz rica...
  5. FrozenLegacy

Monster laptop temizlemek için ne yapmalıyım

Arkadaşlar fotoğraf ekledim bu plakayı ben nasıl kaldırabilirim zorlasam kırılır mı lütfen gönderim yapamam temizliği için 500 tl istiyorlar sadecec bu kısmında toz var o yüzden vermek istemedim nasıl bir yol izlemeliyim
  6. FrozenLegacy

Hangi depolamayı tercih etmeliyim

Dizüstü kullanıcısıyım ek 1 m2 ve 1 ssd/hdd yuvası var o yüzden sorduysanız diye söyliyeyim dedim
  7. FrozenLegacy

Hangi depolamayı tercih etmeliyim

Selamlar iyi günler arkadaşlar bende şuanda 256 gb m2 ssd + 1 tb harici disk var (taşınabilir) ama online oyunları ona kurduğumda açılma süresinde sıkıntı oluyor o yüzden ek bir depolama almaya karar verdim sizce depolama olarak ne almalıyım hdd mi yoksa m2 mi ssd ile m2 aynı fiyat neredeyse o...
  8. FrozenLegacy

G300 S Temassızlık/basmama sorunu

Arkadaşlar selamlar.Logitech g300s kullanıyorum sağ tuşumda takılmalar oluyor internetten baktığımda switch ömrü bittiği için veya switche temas etmediği için diyorlar.Elimle kontrol ettiğimde switchte sıkıntı yok gibi tıklanmama değil sanırsam temassızlık var videonun birisinde tıklama yapan...
  9. FrozenLegacy

Arkadaşlar servisine sordum durumu zaten istanbula göndermem gerekiyor burdan istanbula kargom 3 günded gidiyormuş gelişide 3 gün temizlemesi 1 gün desem 1 hafta oluyor o yüzden göndermek istemedim oraya gittiğimde bakımını orda yaptırıyorum zaten sanırım yapıcak bişey yok başka ücretli yaptırıcam
  10. FrozenLegacy

Arkadaşlar selam monster laptop kullanıyorum ve kendim temizlerken yaşadığım bir sıkıntı var fanların birisini rahatça çıkarıp temizliyorum ama diğerinin üstünde "sanırım metal" plaka var vidalarını çıkartıyorum ama kaldıramıyorum ve zorlamak istemedim bunu nasıl halledebilirim yoksa illaha...
  11. FrozenLegacy

Bilgisayar sesi kendi kendine kısıyor veya açıyor

Denediğim halde olmadı başka bir çözümü var mıdır ?
  12. FrozenLegacy

Bilgisayar sesi kendi kendine kısıyor veya açıyor

Selamlar kulaklık veya hoparlör farketmeksizin sesi ayarlıyorum sonradan kendi kendine kısıyor bunu nasıl düzeltebilirim
  13. FrozenLegacy

Ark Arkadaşlarla Oynarken Geriye Atıyor

Yani böyle yapınca sürekli geriye doğrumu atıcak onları çözümü olmuyor mu
  14. FrozenLegacy

Ark Arkadaşlarla Oynarken Geriye Atıyor

Selamlar Ark sunucusu açtım arkadaşlarımla oynarken onları ben ilerleyince sürekli geriye atıyormuş bunu nasıl çözebilirim ?
Top Bottom